Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

fajna, Renia kocha BoConcept bezgranicznie więc trudno z takim argumentem polemizować. Ja też bym tyle za wypoczynek nie dała ;)

Renia, ale w promo nie jest ten Twój dywan, tylko inny - łaty są po skosie. Chyba, że źle widzę :D

no tak ja kocham i wiem ze ceny za komplety są drogie (sama mam ikea), tylko jak chcą 30 tyś to drogi (bo i takie są) ale 17 za naroznik to tak jak wszędzie

tak aniu ten przeceniony po skosie, żadna róznica, tylko z sale nie da sie zrobić linku

Magda polski kryminał osadzony w PRL-u. Przeczytałam wszystko i czekam na kolejne części.

Ja chodzę na angielski, ale z dorosłymi. Teraz w grupie mam sporo studentów, a na studiach też mam angielski i ostatnio 19-latka na "Pani" mi waliła :)

Reni ja mam dywan w jadalni. Super się siedzi przy stole trzymając nogi na czymś ciepłym ;) Mam 5-latkę, która powinna ten dywan plamić, ale jakoś bez przesady - naprawdę myślałam, że będzie dużo gorzej. Ja swój po prostu do pralni wożę.

Reni to nie wiesz? Żeby dostać nowości trzeba mieć znajomości :) A ja byłam jedną z jurorek w festiwalu literackim i wszystkie nowości czytałam, ale z kręgu literatury kobiecej, która średnio mnie pociąga (chociaż niektóre były super). Ja uwielbiam kryminały.

Magda ja chodzę 2 razy w tygodniu po 90 minut, a na studiach mam miesięcznie 4 razy po 2 godziny. Ja bym wybrała jak najdłużej. Mogłam teraz wziąć 60 lub 90 minut. I zawsze ta dłuższa opcja jest moim zdaniem lepsza. Godzina to naprawdę niewiele.