Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

z gazety

Jak ustaliła "Wyborcza", w jednym z mieszkań był odłączony gaz. - Chodzi o mieszkanie, z którego mężczyznę wywieziono do szpitala w Siemianowicach. Jego niepełnosprawna matka trafiła kilka dni temu na pobyt stały do domu seniora. On sam miał być jutro eksmitowany do noclegowni. Mężczyzna nie miał prawa do lokalu socjalnego - mówi Roman Buła, naczelnik wydziału budynków i dróg w katowickim urzędzie miasta.

Cały tekst: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,16850100,Wybuch_gazu_w_Katowicach__Szesc_osob_rannych__ratownicy.html#ixzz3Gy0BRASz

czujecie, takie koszty budynku, akcji ratowniczej, bo ktoś najprawdopodobniej dogrzewał się gazem z butli, jeszcze tego nie potwierdzono ale kurcze udusiłabym takiego , kamienica do rozbiórki chyba

a i czy tam gdzie nie widać chały nie ma, moja znajoma ma ładna kuchnię ale jak otworzy szafki to w cholerę niedoróbek, dobrze jest tak jak ja miałam, całe korpusy skręcone przyjechały z fabryki w kartonach, montery tylko poskręcali szafki ze sobą, a całe kompletne szafki były gotowe

z gazety

Jak ustaliła "Wyborcza", w jednym z mieszkań był odłączony gaz. - Chodzi o mieszkanie, z którego mężczyznę wywieziono do szpitala w Siemianowicach. Jego niepełnosprawna matka trafiła kilka dni temu na pobyt stały do domu seniora. On sam miał być jutro eksmitowany do noclegowni. Mężczyzna nie miał prawa do lokalu socjalnego - mówi Roman Buła, naczelnik wydziału budynków i dróg w katowickim urzędzie miasta.

Cały tekst: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,16850100,Wybuch_gazu_w_Katowicach__Szesc_osob_rannych__ratownicy.html#ixzz3Gy0BRASz

czujecie, takie koszty budynku, akcji ratowniczej, bo ktoś najprawdopodobniej dogrzewał się gazem z butli, jeszcze tego nie potwierdzono ale kurcze udusiłabym takiego , kamienica do rozbiórki chyba

Powiesilabym dziada!!! :mad:Tak myślałam ze butla z gazem zreszta pisałam wcześniej.

U mnie te szafki wszystkie skręcone przyjechały tylko zafoliowane jutro montaz zaczynaja.Zobaczymy moze ja przesadzam troche....oby.:cool:

no to ok, jak korpusy są już całe posręcane to są tak zrobione fabrycznie czyli bardzo dobrze bo dokładnie i solidnie, mam nadzieję że przesadzasz :hug:

aha Renia ekpress jura w DE można za 600 euro kupić w promocji ... ten taki automat :mad:

jak tylko będzie promocja to ma mi kuzyn patrzeć to chyba ten model był http://www.mediamarkt.pl/ekspres-jura-impressa-c60,id-947762

chyba na str jest po 550 nawet teraz...

Edytowane przez Magda_lena85