reni1980 14.12.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 nie ok mirella, ja rozumiem że każdy ma swoje zdanie, ale znam najwiekszych przeciwników gier i oni też sie zachywycają x boxem, zwłasza tym kinectem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ale ja nie uważam, że bym się nimi nie zachwyciła. Wiem, ze wciąga. Mnie nawet Faraon potrafił wciągnąć, Ale wiem jaki to pożeracz czasu - dlatego jestem przeciwnikiem. Wolę z So iść na rolki, rower, basen, popracować na ogrodzie. Ale się więcej nie odzywam, bo wyjdzie, że stary zgred ze mnie a wszyscy myślą, że ja taka nowoczesna matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 tez sobie nie wyobrazam aby dziecko ciagle siedziało przed laptopem ale nie wątpliwie dzis inne czasy a i dzieci bardziej rozgarnięte, mój 5 latek nie umie czytać ale stronę www na laptopie umie zapisać i hasło do NK zna aby do swojego pudelka zajrzeć, my tego nie umielismy, ja uważam że wszystko dla ludzi czytaj dzieci ale w rozsądnym wymiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.12.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Według mnie dobrym prezentem są też książki - ja polecam Anię z Zielonego Wzgórza i dalsze części albo Mikołajka (Sempe i Gościnny) i moją ulubioną Musierowicz Mikołajka juz zakupiłam, zastanawiam sie nad ksiązkami Musierowicz...tylko czy to już odpowiedni czas i czy będa jej sie podobać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.12.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a ja nie wiem o co chodzi z kinectem ii inne - jedyne co używamy to laptop. TV prawie nigdy nie leci - zgubił się kiedyś pilot to nikomu się szukac nie chciało... bo i tak nie leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 TV prawie nigdy nie leci - zgubił się kiedyś pilot to nikomu się szukac nie chciało... bo i tak nie leci. zazdroszcze. U mnie tv się psuje i myślałam, że wytrzymamy bez. Niestety P. się nie zgodził A mnie szkoda kilku tyś wywalać na telewizor kiedy lamp nadal brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.12.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 u mnie też lamp nadal nie ma - tv ma chyba 2-3 lata i chyba się nigdy nie zepsuje.Ale może dlatego, że dziecko nie interesuja jeszcze bajki na tv... na razie woli książeczki i lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 mirelka ja wiem ze twój mąż jest kochany ale chyba nie łudziłaś się że będzie wolał lampy od telewizora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 poza ty skygardena juz masz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.12.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Taaa, mój niestety też marzy o nowym TV, bo na obecnym jakieś plamy zaczęły nam wychodzić (podobno coś tam się przepala...). Tylko że męża w tygodniu nie ma, dzieci w przedszkolu, TV w zasadze wyłączony. Dopiero wieczorem coś tam ogladam. Więc też trochę kasy szkoda na taki (zbędny dla mnie) wydatek. Ale temat co jakiś czas wraca... Dziewuszki,w Waszym towarzystkie wyprałam, wyprasowałam i powiesiłam wszystkie firany poza salonem. Salo chyba na jutro zostawię, bo teraz po dzieciaki muszę jechać, potem mąż z trasy wraca i weekendzik Jak miło, że nie muszę ryb oprawiać, mięsa marynować, sernika piec... Będę się byczyć i pomalutku pakować walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 sprzątać też nie musiałaś a ja bardzo chciałam nowy telewizor bo kupiłam sobie biały i jest boski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.12.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 sprzątać też nie musiałaś Nie dało rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 i zapomniałam dodać że wisi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.12.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a ja bardzo chciałam nowy telewizor bo kupiłam sobie biały i jest boski:) która firma ma białe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 na dzis tylko Samsung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 mój chce panasonica. U nas tv miesięcznie chodzi może ... z 5 godzin.Góra. Czy opłaca się wobec tego kupować ? Mam wam powiedzieć ile godzin w miesiącu skygarden jest w użytku ?? Chyba jednak pomyślę nad Artemido - oryginałem . A do sypialni.... o to może poszaleję ? Powiem mu, że przy tak drogiej lampie to szkoda zasypiać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 nawet jeśli masz silne argumenty to i tak Tv musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.branibor 14.12.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 kiedyś sony robił dobre 15 lat na jednym tv i nic się nie działo, ki=upiłem nowy po 2 latach do serwisu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 kiedyś sony robił dobre 15 lat na jednym tv i nic się nie działo, ki=upiłem nowy po 2 latach do serwisu;/ kiedyś wszystko chodziło dłużej dziś nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 myślisz, że wybierze tv a nie mnie w stroju wieczorowo-łóżkowym ? hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts