Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale ja nie uważam, że bym się nimi nie zachwyciła. Wiem, ze wciąga. Mnie nawet Faraon potrafił wciągnąć, Ale wiem jaki to pożeracz czasu - dlatego jestem przeciwnikiem. Wolę z So iść na rolki, rower, basen, popracować na ogrodzie. Ale się więcej nie odzywam, bo wyjdzie, że stary zgred ze mnie a wszyscy myślą, że ja taka nowoczesna matka :)

tez sobie nie wyobrazam aby dziecko ciagle siedziało przed laptopem ale nie wątpliwie dzis inne czasy a i dzieci bardziej rozgarnięte, mój 5 latek nie umie czytać ale stronę www na laptopie umie zapisać i hasło do NK zna aby do swojego pudelka zajrzeć, my tego nie umielismy, ja uważam że wszystko dla ludzi czytaj dzieci ale w rozsądnym wymiarze

Według mnie dobrym prezentem są też książki - ja polecam Anię z Zielonego Wzgórza i dalsze części albo Mikołajka (Sempe i Gościnny) i moją ulubioną Musierowicz :yes:

Mikołajka juz zakupiłam, zastanawiam sie nad ksiązkami Musierowicz...tylko czy to już odpowiedni czas i czy będa jej sie podobać ??

TV prawie nigdy nie leci - zgubił się kiedyś pilot to nikomu się szukac nie chciało... bo i tak nie leci.

zazdroszcze. U mnie tv się psuje i myślałam, że wytrzymamy bez. Niestety P. się nie zgodził :( A mnie szkoda kilku tyś wywalać na telewizor kiedy lamp nadal brakuje :(.

Taaa, mój niestety też marzy o nowym TV, bo na obecnym jakieś plamy zaczęły nam wychodzić (podobno coś tam się przepala...). Tylko że męża w tygodniu nie ma, dzieci w przedszkolu, TV w zasadze wyłączony. Dopiero wieczorem coś tam ogladam. Więc też trochę kasy szkoda na taki (zbędny dla mnie) wydatek. Ale temat co jakiś czas wraca...

Dziewuszki,w Waszym towarzystkie wyprałam, wyprasowałam i powiesiłam wszystkie firany poza salonem. Salo chyba na jutro zostawię, bo teraz po dzieciaki muszę jechać, potem mąż z trasy wraca i weekendzik :) Jak miło, że nie muszę ryb oprawiać, mięsa marynować, sernika piec... Będę się byczyć i pomalutku pakować walizki :wave:

mój chce panasonica. U nas tv miesięcznie chodzi może ... z 5 godzin.Góra. Czy opłaca się wobec tego kupować ? Mam wam powiedzieć ile godzin w miesiącu skygarden jest w użytku ?? Chyba jednak pomyślę nad Artemido - oryginałem :wiggle:. A do sypialni.... o to może poszaleję ? Powiem mu, że przy tak drogiej lampie to szkoda zasypiać :p:P