Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej!!!

Czytałam ,straszne :( .Takie nieszczęścia ostatnio na kopalni teraz ta kamienica:(.

Dałam do suszarki te kurtkę na metce pisze można prać w automacie i suszyć w suszarce na niskiej temp..Jak spierdzielona to oddam :) niech się Zara z metek tłumaczy :D.

Dzisiaj w szkole mamy bajkowy dzień ,jak odwaliłam córce fryzurę to wszystkie mamy pytały czy z nią do fryzjera jechałam :lol2::lol2::lol2::lol2:.Zawsze miałam ten dar w rekach :D.Och ... jaka dumna z siebie jestem :D

kraina-lodu-elsa (1).jpg

Przebrana za Elzę i młodej chodziło o ten przód ,że MUSI byc taki.No jej włosy nie idealne bajkowe i zrobiłam podobny efekt z boku.

Magda na zdjęciu to niedokładnie widać a na żywo ......................... ,ja zaraz pęknę z tej dumy:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:.Jak to babie mało potrzeba do szczęścia :lol2::lol2::lol2:

Nesska mnie wydaje się ,że z cienkich wlosów łatwiej się robi .Moja ma gęste i grube i np. koszyczek ,albo robiony francuz z boku to już wyzwanie :).Mam sąsiadkę ma cieniutkie włosy i mama ja zawsze tak ładnie uczesze ,aż mi żal ,że mnie tak to perfekcyjnie nie wyjdzie .No i np. lepiej mi się robi jak włosy nie są świeżo myte .

Mój dziś wraca i ja do PPD się nie zaliczam :D

ciasta na przywitanie brak

porządku - brak

obiadu ??? może coś wymyślę ,chodzi mi po głowie ta dyniowa - produkty mam tylko działać :D.

Edytowane przez mirkamis