mirkamis 23.10.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Reni a suszysz taką puchową kurtke w suszarce ????zastanawiam się czy tam podmuch powietrza nie rozbije tego pierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.10.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Hejka:) Mirka nasze puchówki zawsze w pralce piorę wszystkie - i jak suszą się to co jakiś czas je energicznie strzepuję sa zbite ale po kilku noszeniach jak nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Doberek szybka kawa i w droge... Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.10.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 hejo... http://polska.newsweek.pl/katowice-poszukiwane-ofiary-wybuchu-nie-zyja-newsweek-pl,artykuly,350394,1.html#fp=nw czytalyscie?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.10.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Hej!!! Czytałam ,straszne .Takie nieszczęścia ostatnio na kopalni teraz ta kamienica:(. Dałam do suszarki te kurtkę na metce pisze można prać w automacie i suszyć w suszarce na niskiej temp..Jak spierdzielona to oddam niech się Zara z metek tłumaczy . Dzisiaj w szkole mamy bajkowy dzień ,jak odwaliłam córce fryzurę to wszystkie mamy pytały czy z nią do fryzjera jechałam :lol2::lol2:.Zawsze miałam ten dar w rekach .Och ... jaka dumna z siebie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.10.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Hej mirka jak ją uczesałaś?? Zawsze mi brakuje pomysłu a młoda się stroić zaczyna to i matka musi się postarać Moja dzisiaj poszła do teatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.10.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 widziałam Mirka -ekstra! sobie bym to czesała :lol2: mój dziś do fikolandu jechał ale nie chcial bardzo autobusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.10.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Przebrana za Elzę i młodej chodziło o ten przód ,że MUSI byc taki.No jej włosy nie idealne bajkowe i zrobiłam podobny efekt z boku. Magda na zdjęciu to niedokładnie widać a na żywo ......................... ,ja zaraz pęknę z tej dumy:lol2::lol2::lol2:.Jak to babie mało potrzeba do szczęścia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Dzien doberek.Chociaz niekoniecznie dobry...słyszałam w tv.Szkoda ludzi...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.10.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Moje dziecko wychodzi do przedszkola z byle jakim kucykiem a przychodzi z fikuśnym warkoczem na głowie- to dopiero boli że obca baba potrafi uczesać a matka nie! dlatego zaczynam intensywną naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.10.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Hej... Żal tylu przeżyło a oni nie...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Nesska u mnie było tak samo.Szla do przedszkola ze zwykłym kucykiem albo rozpuszczone a wracała misternie uczesana jakieś dobierane czy koszyczki.:yes:Ja do takich rzeczy mam dwie lewe ręce niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Okropna tragedia...cała rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.10.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Nesska ,francuza nauczyłam się jak młoda do przedszkola chodziła ,kłosa umiałam zawsze .Tylko moja właśnie wymyslala fryzury w przedszkolu w szkole to tylko w kucyku chce chodzić . Moja siostra zawsze mówi ,że do mnie na szkołę musi przyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.10.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Francuza już się nauczyłam robić muszę jeszcze tylko poćwiczyć żeby się wprawić. Ale moja ma strasznie liche włosy i ciężko jej cokolwiek zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.10.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Upiekłam wczoraj szarlotkę (mam dwie lewe ręce do gotowania/pieczenia) właśnie się nią zajadam normalnie robię się PPD chociaż burdel w domu nieziemski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Kurcze martwię sie o swoją młoda...Coraz cześciej uskarża sie na bóle głowy.Nie wiem co to moze byc? :oChyba jakieś wyniki jej zrobię w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.10.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Mirka a jest jakiś patent do kłosa przy śliskich włosach? ja chyba za dużo dobieram w sensie za grube pasma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.10.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 (edytowane) Nesska mnie wydaje się ,że z cienkich wlosów łatwiej się robi .Moja ma gęste i grube i np. koszyczek ,albo robiony francuz z boku to już wyzwanie .Mam sąsiadkę ma cieniutkie włosy i mama ja zawsze tak ładnie uczesze ,aż mi żal ,że mnie tak to perfekcyjnie nie wyjdzie .No i np. lepiej mi się robi jak włosy nie są świeżo myte . Mój dziś wraca i ja do PPD się nie zaliczam ciasta na przywitanie brak porządku - brak obiadu ??? może coś wymyślę ,chodzi mi po głowie ta dyniowa - produkty mam tylko działać . Edytowane 24 Października 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.10.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Magda cienkie pasemka ,jak się uczyłam to lekko zwilżałam . Fajna to moga byc oczy ,lub stres,brak dotlenienia .Zwykłe badania nic nie pokażą ,musisz o eeg poprosić albo jakieś inne specjalistyczne .Od zębów tez głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts