Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magda a nie wystarczą Ci kanapy z pokrowcami do prania? Ja skóry nie lubię, ale Stockholma mam ze zdejmowanymi pokryciami i 2 kolory na zmianę - wkładam do pralki i wyjmuję jak nowe. Nawet nie prasuję, bo samo się rozprasowuje. Bardzo mi się podoba kanapa z Innych Mebli, ale tam się nie zdejmuje.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=NYPONROS Renia

Jjana mam zdejmowanego karlstada - i prany co 2 m-c lekko wypłowiał i tak, ale najbardziej wkurzają mnie w nim poduszki, są już takie miękkie i dupki odbite etc. Brzydko wygląda wg mnie. No i chciałabym coś wyższego, gdzie głowę będzie szło oprzeć.

Wklejałaś fotki swojego stockholma? bo pamiętam, ze miałaś jasnego szarego karlstada (?)

Magda ja mam oczywiście Karlstada - tylko mi się pomyliło :) Ja poduszki przekładam co jakiś czas -zamieniam miejscami i góra-dół zmieniam i jeszcze się nie wygniotły. Rzeczywiście jest trochę niski, ale się przyzwyczaiłam. Chciałabym coś Z Innych Mebli, ale tam się pokrycie nie zdejmuje.

Ja mam jasnoszarego i białego - oba prane po kilka razy i kolor ten sam. A bałam się bardzo, bo włożyłam pierwszy raz do prania i dopiero wyczytałam, że pranie chemiczne. Na szczęście nic się nie stało.

ok czyli jak będzie na promo to ta moja szara a jak nie to ta NYPONROS szara, tak?

tak Renia :)

jak byłoby coś ekstra z pościeli w promocji w odcieniach biało-szaro to mi teź weź :lol2::lol2::lol2:

czarna na nie - bo przemyślalam pranie jednak - a jak mi wypłowieje w 60 to będzie leżała jak 5 innych :yes: