Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jjana ale rozjeżdzają w jakim sensie? bo ja chce skórę - czy masz na myśli to, że odkształcają sie szybko?

kiedyś dalam zrobić rogówkę w Dobrodzieniu (chyba) na wzór z klera - ekstra zrobili, ładna skóra i obszycie i wyszła w 2007 r coś ok 3800 zł taka karmelowa. I nie wiem sama co robić - do świąt mi kazal mąż wymienić bo chce mieć się gdzie położyć przed tv, równocześnie z młodym i ze mną :)

daj na privka numer telefonu, jak coś to puszczę focie, w końcu najwyższy czas mieć do siebie, co nie?

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: racja ! >po tylu latach< ;)

aa Jana rozumiem - to odpadają - chce "na sztywno"

Renia budżet hmm no bez szaleństw do 5000 - przy czym ja muszę mieć wymiar konkretny 270 x 160 gdzie te krótsza część mogłaby być z niższym oparciem. W weekend jedziemy zobaczyć właśnie do tego dobrodzienia co tam za opcje produkują - bo ma być prosta, bez przeszyć i jakiś tam "ozdobników" i szerokich boków.

jjana, czytałam z coraz większym rumieńcem kolejne strony bo miałam nadzieję, że w końcu pokażesz fotę Stockholma, i d...pa, bo to nie Stockholm ;) Strasznie mi się podoba Stockholm, ale w skórze kolor mi nie pasuje, bo jest brązowo/czarny, no i zastanawiam się nad materiałowym, jasnym szarym...

Ale o Karstadach widzę, że ogólnie dobre macie zdanie? Bo też rozważam... Tylko boję się efektu "wysiedzianych" poduch. Jak oglądam używane Karlstady na all... to widać, że się zużywają w widoczny sposób...

Anna Stokholm weszła chyba ze 3 miesiące po tym jak kupiłam swoją i ciągle mi w głowie siedzi. Ja z Karlstada jestem zadowolona, chociaż chciałabym coś większego. Tyle, że u mnie narożnik się nie zmieści, bo mam taki salon, że zagraciłabym. Ja uważam, że kanapa to jest dla rodziny - my tam leżymy razem, czytamy i ma być dla nas użytkowa, a nie dla gości tylko. U mnie i tak goście prosto do stołu idą :)

Magda a przekładasz te poduchy? W lutym minie 2 lata jak kupiłam swoją i naprawdę nie widać zużycia, a użytkowana dość intensywnie ;)

http://allegro.pl/komfortowy-skorzany-sofa-naroznik-100-skora-nat-i4702632104.html

o takim czymś myślalam, zwykłe proste klasyczne - tylko biały kolor albo taki lekki beżo-brąz ciepły/karmel

Renia wygląd ok - ale qrde ja nie wiem czy mój maly taki brudas czy co - ale na kanapie robi wszystko, co chwile jakaś plama. Nie chce tkaniny już