london23 27.10.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Hej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.10.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Witam wszystkich:) wróciłam z urlopu i dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy:/ masakra...Było cudownie, pogoda wspaniała, nadal upały, jak wróciliśmy to zdziwiłam się, że ludzie już w czapkach w Polsce chodzą, nieźle się ochłodziło w tydzień. Wypoczęłam sobie porządnie, zwiedziliśmy praktycznie całą wyspę, wypożyczaliśmy samochód, ale poleżałam tez na czarnych plażach i jeszcze trochę opalenizny złapałam. Powrót do szarej rzeczywistości jest ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.10.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Witam wszystkich:) wróciłam z urlopu i dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy:/ masakra...Było cudownie, pogoda wspaniała, nadal upały, jak wróciliśmy to zdziwiłam się, że ludzie już w czapkach w Polsce chodzą, nieźle się ochłodziło w tydzień. Wypoczęłam sobie porządnie, zwiedziliśmy praktycznie całą wyspę, wypożyczaliśmy samochód, ale poleżałam tez na czarnych plażach i jeszcze trochę opalenizny złapałam. Powrót do szarej rzeczywistości jest ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.10.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Super Bratkaf ,że urlop udany :) Co sądzicie o tym narożniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.10.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Hej dziewczyny. Renia, dywan kupiony? Bo widzę, że zniknął ze strony BC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Czesc Wam Londi, piekny naroznik...gdybym salonu z jadalnia nie zamienila to moglabym sie pokusic na takiego giganta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.10.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Mel mówisz ,że fajny:) gigant to chyba tylko na zdjęciu ,bo ma wymiary długość: 342cm szerokość: 204cm wysokość: 80cm czyli chyba takie średnie , rozkładane spanie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 mam obecnie naroznik i jest on sredniej wielkosci (spac moga na nim 4 osoby spokojnie 2+2, lub 3 dorosle) i jak porownuje z tym ze zdjecia, to moj jest maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.10.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Helloł Londoś fajny narożnik tylko czy nie za nowoczesny do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Musze zamowic jakies lampy nad stol, zeby puscic odpowiednio kable i zobaczyc jak to bedzie wygladac itp.. Mysle czy nie lepiej kupic cos tanszego, alternatywe jakas... bo lampy to pewnie czlowiek bedzie zmienial predzej niz meble trendy idzie ciagle do przodu i sie zmienia, a mi szkoda wydac 3 klocki za 2 sztuki... dzisiaj bede kupowac bilety do PL polecimy sobie rodzinnie na 4dni teraz w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.10.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Ja wczoraj kupiłam właśnie lampy nad moją wyspę 3 sztuki takich: http://lampy.it/lampa-wiszaca-soul-1-black.html Na żywo nie widziałam, także nie wiem jak to będzie wyglądało, ale mam nadzieje, że ok. Zbyt wysokiego budżetu tez nie miałam. Chciałabym jeszcze stołki/hokery barowe kupić, może macie jakieś polecane sklepy online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.10.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Hejka wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.10.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Londonka Extra ten narożnik.Dawaj namiar kochana!!! :lol:Tylko tak jak pisze Magda ...chyba ciut za nowoczesny jak dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.10.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 bratkaf super ze urlopik sie udał.:)Myslalam o Tobie bo w tv cos mówili ze straszne ulewy na Teneryfie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.10.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Mmelcia ja u siebie te będe miała nad stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.10.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Hello!!! Bratkaf super ,że wypoczęłaś Londonka jak zobaczyłam narożnik to az zachorowalam i zaczęłam myśleć czy mojego nie sprzedać , tylko ,ze w tej szarej tkaninie juz jeden mam . Słabo dzisiaj ze stronami do nadrabiania , nawet gospodyni dziś nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.10.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 mirkamis zawiozłam wczoraj kamizelkę meza do koleżanki do wyprania.Wypralysmy jeszcze raz i wysuszylysmy w suszarce- jak nowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.10.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 A No wlasnie Reni nie ma i nie było.....:(Hop hooop!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.10.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 bratkaf super ze urlopik sie udał.:)Myslalam o Tobie bo w tv cos mówili ze straszne ulewy na Teneryfie? no właśnie do nas też pisali z biura podróży czy nas nie zalało:) ale to chyba coś przesadzili w tv, w niedzielę padało w nocy tak porządnie i na północy podobno nieźle zalało, jak zrobiliśmy sobie wycieczkę na wulkan to mogliśmy poobserwować jak kamienie na drogach leżały, był silny wiatr. My byliśmy na południu tam jest trochę lepsza pogoda i nie odczuliśmy złej pogody codziennie było 25-30 stopni w cieniu. Zaraz spróbuję jakąś fotkę dodać, jak mi sie nie uda to jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.10.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts