Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam z młodym u lekarza , dostał antybiotyk:(

Dziewczyny co do narożnika ;) ja nie mam aż tak starodawnie w domu:(;) salon mam pusty :lol2: bez jakichkolwiek mebli ,kuchnia klasyczna ,stół tylko z innej bajki ,krzesła do wymiany;) Hym... i moim zdaniem on wcale nie jest jakiś mega nowoczesny, raczej klasyczny..no nie wiem

Fajna nie wiem czy go będziesz chciała bo on jest mega tani:yes: naprawdę śmieszne pieniądze:lol2: więc jak to z jakością hym...

Edytowane przez london23

ja bym tez o namiar poprosila do tego producenta :cool:

chociaz u siebie myslalam o kanapach a nie narozniku...

Fajna, gdzie swoja lampe wyszukalas?

bo ja mam w glowie wlasnie cos takiego (tylko cena, mimo ze jest inspirowana powala mnie teraz)

http://img.shmbk.pl/rimgspr/13006652_pad_253_200_dla-domu-oswietlenie-lampy-wiszace-lampa-skyg-60-biala-wiszaca-inspirowana-skygarden-60-cm.jpg?scale=canvas

albo tego podrobe typu ikea lub cos ;)

albo kule miedziane, badz tez takie cos wynalazlam (podoba mi sie bo srednica jest 30cm, czyli nie taka mala)

http://img.shmbk.pl/rimgspr/11129977_pad_253_200_dla-domu-oswietlenie-lampy-wiszace-i-amp-i-lampa-wiszaca-globe-30cm-i16417.jpg?scale=canvas

u mnie musza byc po 2 szt bo stol ma 250cm dlugosci..

Edytowane przez Mmelisa

Londi to zdjecia wskazane :D

Fajna, to ja ta sama cene widzialam ;) i moj powiedzial ze kategorycznie nie zgodzi sie teraz na taki wydatek za 2 lampy ;)

ja tylko szyderczy usmiech zrobilam :D ale mysle ze ma racje..za duzo nas jeszcze czeka roboty i niestety, musze kupic cos tanszego...

ta kula szklana 519zl kosztuje...moze takie cos :???:

Fajna, 12listopada bede blisko ciebie :D