reni1980 28.10.2014 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Fajna gdzie focie kuchni????????????????????? do swiąt chyba zdążycie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 28.10.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Magda ja też mam w tym tyg pasowanie na pierwszaka ale chyba w piatek My już dwa tygodnie temu mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.10.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 a powiedzcie Mamusie łezka Wam się zakręci na takich uroczystościach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.10.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 My mielismy mianowanie 1 września Jest to mozliwe ,ze dwa dni po antybiotyku ,młoda znowu ma katar????.Ja nic nie widze ale ona twierdzi ,że ma .z tym ,że wczoraj była u kuzyna (1,5) i on grzecznie wszystkie syropki ,kropeliki do noska i sam się inhalował i wszyscy go chwalili.więc się zastanawiam czy ta choroba to nie przez niego . Kurcze też miałam okna zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.10.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Magda mnie zawsze ,ja juz taki typ:d .Jak kończyła przedszkole to dwa dni mi leciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.10.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 mi tez zawsze łezki laski która miała takie buty dla dziecka, kurcze już drugi rok nad nimi myślę, wydają sie uniwersalne i na pluchę i na mróz http://www.crocs.pl/cros-kids-winter-puff-boot/14613,pl_PL,pd.html?cid=485&cgid=boys-footwear-boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.10.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Reni, koleżanka moja miała dla córy. Śliskie.O ile Crocsy lubię, to zimowe niebardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.10.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ja młodej na latanie po podwórku kupiłam w decathlonie ,moze nie jakas super firma ale pare osób mi je zachwalało . http://www.decathlon.pl/buty-turystyczne-zimowe-dla-dzieci-arpenaz-snow-400-id_8285128.html stwierdziłam ,ze na podwórko i sanki dobre sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.10.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Renia crocy zimówki te same tylko zielone - Młody miał w DE pożyczone od kuzyna bo 2 dni tam lało. Na codzień zamiast jakiś bartków czy innych geox to one się nie nadają - dziecko dziwnie w nich idzie tak jakby ciągnęło but - bo cholewka wcale nie jest obcisła. To tak bardziej na mokrą zimę - w stylu topniejący śnieg nie na codzien.Zaraz Ci dam linka skąd chyba zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.10.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Mnie jeszcze wyjściówki czekają ,ale nic mi sie nie podoba , podobnie z druga kurtką :/ albo ja za kapryśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.10.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ok to czekam Magda czyli nie fajne te crocsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.10.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Mnie jeszcze wyjściówki czekają ,ale nic mi sie nie podoba , podobnie z druga kurtką :/ albo ja za kapryśna mirka no ja mam fajny grabatowy płaszcz a zary puchowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.10.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 nawet nie mówice o kurtce - w piatek kupiłam Młodemu taką brązowo-musztardową - no ekstra do tego czapka i szal. Przywiozłam do domu a młody nie chciał nawet jej przymierzyć dobrze, ze się dało zwrócić bo nie było mowy, ze ją ubierze tak się uparł. Mąz się wkur bo nie miał kurtki - wziął go do Forum i mógł sobie sam wybrać.... wrócił oczywiście z niebieską Dobrze, że wybór w Z. miał tylko bo obawiałam się z czym wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.10.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 byłam w Zarze i młoda jak balon wygladała ,jeszcze szukam może coś mi wpadnie w oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.10.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 no to mój syn jeszcze nie kombinuje, wyjatek do szkoły tylko dresy, dzinsy złe cholera jasna a córka jak wymyśla, matko boska:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.10.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Magda wczoraj sis mi pokazywała kurtke młodego ,tez sobie sam wybrał - musztardową innej mierzyc nie chciał :\.Później w każdym sklepie ją wyciagał i pokazywał wszystkim paniom .tylko on młodszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.10.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 byłam w Zarze i młoda jak balon wygladała ,jeszcze szukam może coś mi wpadnie w oko . ha bo takikich jak mój już nie ma, mój chudziutki, bo nawet moja grubsza jednak córka oki wyglądała, jak chcesz mogę ci cyknąć focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.10.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Hejka laseczki! :)Ja dzisiaj na moment tylko bo załatana jestem.Mloda ze szkola na cały dzien do Tropical Island pojechała to muszę jak najwiecej spraw pozałatwiać w tym czasie.;)Jade groby ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 28.10.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Dziewczyny czy hoker/stolek barowy w cenie 500/600 zł z eko skóry to mało czy dużo? Czy w tej cenie nie powinien być już obity skórą naturalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.10.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Reni a jaki rozmiar masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts