mirela99 17.12.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 no, mogłam okna dorzucić Ale pewnie on by miał siłę, gorzej ze mną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 no tak dwa razy za jedną podłogę to ze cztery razy za dwa okna:lol2::lol2::lol2: ja już do świąt mam bliżej, porządki zrobione, choinka kupiona , ubieranie w niedzielę (zaraz po listwach:D, obiecane, zaklepane), jeszcze w niedzielę zrobię barszczyk i grzybową, i prawie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.12.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 a mi w pracy się akurat dzisiaj zaczął czad . Ja już świętami żyję z jakieś baby mi doopę zawracają wydrukami . Oj zazdroszczę tych listew przed światami. U nas tez miały być ale niestety .... Mi została konfitura z pomarańczy (robię jako prezenciki) i śliweczki w 3 rodzajach czekolady w papilotkach (też prezenciki). No jakiś rosół, ciasto na kluski i kapustę - ale to w niedzielę, poniedziałek. No i w sobotę makówki i tort . A choinkę ... sama nie wiem kiedy będziemy stroić (So się już domaga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.12.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Jak tam Reniu, oglądalaś w niedzielę "Anię z Zielonego Wzgórza"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 o hejka Aniu, jezu zapomniałam, co ja robiłam w niedzielę? A byłam w szkole a potem sprzątałam, a ty już spakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.12.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nie, jeszcze nie. Spakowałam dzisiaj prezenty i wywiozłam do mamy, bo będą jechać w jej aucie, żeby dzieciaki nie widziały Póki co jeszcze pracą żyję i ostatnie sprawy dopinam, a pakować będę się pewnie w weekend. Wczoraj sobie kompot z suszu ugotowałam, żeby choć trochę świętami pachniało, bo przez ten wyjazd jakoś tak zwyczajnie jest, mało świątecznie... A ja film widziałam - teraz w niedzielę będzie 2 część. Film sam w sobie ok - ja lubię takie klimaty. Ale zupełnie nie jest dla mnie Anią z Zielonego Wzgórza. Po prostu potraktowalam go jak zupełnie inny film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 dobry taki kompot? nigdy nie piłam u mnie brak jeszcze choinki, ale w łikend będzie, dzis przyszedł prezent dla dzieci:wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.12.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Kompot uwielbiam. Zawsze u nas jest na święta. U nas prezenty już wszystkie gotowe. Jeszcze dzisiaj 2 torebki dokupiłam, bo mi zabrakło i mogę odhaczyć z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 u mnie tylko lista z zakupami, własnie sie robi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 u mnie tylko lista z zakupami, własnie sie robi:yes: listę jedzeniową mam - ale nie che mi się do tesco jechać i stać w kasach... może co się da to kupinę w tesco online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 oj jak ja bym chciała zakupy tak robić, do mnie jeszcze nic nie dojedzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 do mnie też nie - robię z dostawą do pracy - podjeżdza facet pod auto i mi od razu do bagażnika wkłady - wody, soki i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 To super - rzeczywiście można trochę czasu zaoszczędzić i nie stać w kolejkach. Ja mam pod nosem Biedronkę - jak widzę ten zawalony parking to nawet mi się z domu nie chce wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 To super - rzeczywiście można trochę czasu zaoszczędzić i nie stać w kolejkach. Ja mam pod nosem Biedronkę - jak widzę ten zawalony parking to nawet mi się z domu nie chce wychodzić u mnie się sprawdza to bo nie musze po sklepie nosić 3 zgrzewek wody i np 2 paczek pampersów ....no i chemię kupuję zawsze online bo da się dokładnie wybrać. Najważniejsze że ceny widać bo na półkach to różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja też jestem chora, jak mam jechać po zakupy w tym miesiącu Wyobraźcie sobie, że u nas są korki na parkingach - ostatnio wyjeżdżałam z samego parkingu ponad godzinę A potem oczywiście korki na drogach do centrum handlowego i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 do mnie też nie - robię z dostawą do pracy - podjeżdza facet pod auto i mi od razu do bagażnika wkłady - wody, soki i inne no to jest zajebisty pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 no to jest zajebisty pomysł Tylko potem trzeba jeszcze kogoś do wniesienia do domu zatrudnić, ale każda z nas ma osobistego tragarza więc jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Tylko potem trzeba jeszcze kogoś do wniesienia do domu zatrudnić, ale każda z nas ma osobistego tragarza więc jest OK ja tam wmawiam, że sama musiałam to po sklepie nosić i pakować i tyyyyyyyyyle ludzi było - nie musi znać prawdy:) hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Tylko potem trzeba jeszcze kogoś do wniesienia do domu zatrudnić, ale każda z nas ma osobistego tragarza więc jest OK osobisty tragarz:lol2::lol2: ale tak coś w tym jest , ja nigdy nie kupuję zgrzewki mleka czy napojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja jak jadę do sklepu sama, to też kartonik mleka kupuję, byle tylko do kawy wystarczyło, ale jak z "tragarzem", to zgrzewki biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts