Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Renia, pytałam już o buty z tchibo dla córki i nie wiem czy nie widziałaś czy zignorowałaś :D ale powiedz proszę czy kupiłaś te antracytowe na każdą pogodę i czy jesteś zadowolona z nich?

Mirka te z decathlonu fajne właściwości, ale piszą, że zamek się w nich przycina, czy to prawda?

Casuall ja bym sie nie bala kupic te buty w tchibo :no:

sama kupilam dla siebie (podobne) 8lat temu ;) i powiem, ze jakoscia przypominaja mi moje drugie ecco... zima nie przemakaja i nosi sie je super..nie zniszczalne skubance, a szkoda mi je wywalic :bash:wiec wiem, ze w tym sezonie znowu beda do ciekania na zmiane z innymi :D

Casuall ja bym sie nie bala kupic te buty w tchibo :no:

sama kupilam dla siebie (podobne) 8lat temu ;) i powiem, ze jakoscia przypominaja mi moje drugie ecco... zima nie przemakaja i nosi sie je super..nie zniszczalne skubance, a szkoda mi je wywalic :bash:wiec wiem, ze w tym sezonie znowu beda do ciekania na zmiane z innymi :D

O, dzięki bo tak się czaję koło nich ;) jakby to była sprawa życia i śmierci :D ale to dla dziecka, co innego dla siebie kupować.

O, dzięki bo tak się czaję koło nich ;) jakby to była sprawa życia i śmierci :D ale to dla dziecka, co innego dla siebie kupować.

jesli corka je wczesniej mierzyla i byly na stopie wygodne to ja bym sie nie wahala :)

wiadomo, trafia sie na partie wygodne i nie wygodne..

Hejka Renia, pytałam już o buty z tchibo dla córki i nie wiem czy nie widziałaś czy zignorowałaś :D ale powiedz proszę czy kupiłaś te antracytowe na każdą pogodę i czy jesteś zadowolona z nich?

Mirka te z decathlonu fajne właściwości, ale piszą, że zamek się w nich przycina, czy to prawda?

Hejka nie widziałam pytania, ja kupiłam takie zielone snickersy, z taka wełna, oddaje je bo nie fajne

Fajne czy nie fajne ;) [ATTACH=CONFIG]286593[/ATTACH]

Londonka

krzesło MEGA,

Gdzie takie można kupić????? i ten obłędny kolor:):) (dla mnie nawet jakby był jeszcze bardziej turkusowy to dopiero byłby czad!!);)

edit:

Renia

Pokój super, taki jak dla nastolatka już wyszedł, (a drzwi nie będą uderzać o bok szafy?? Masz jakiś ogranicznik?)

Edytowane przez lolek7825

Ja jestem wkur....na maxa.Zyrandol na ktory czekałam prawie miesiąc przyszedł mega uszkodzony.:bash:Jutro dzwonię po kuriera zeby spisać protokół.:(Chyba poszukam czegoś w stacjonarnych sklepach bo takie zamawianie przez internet wlasnie sie tak kończy jak widze.:bash:

ja wczoraj swoje lampy otwierałam drżącymi rękami, też się bałam że będą uszkodzone, bo są szklane, a kurier zamiast zadzwonić i powiadomić, że jest paczka to bez pytania zostawił u sąsiada. Jakby coś było nie tak to chyba bym zabiła:/

Ja też mam obawy przed zamawianiem z neta, a i tak się zawsze skuszę.

Reni jeżeli chodzi o lampy to polecałaś kiedyś massive nero? Nie wiem czy dobrze zapamietałam, a przydałaby mi sie jeszcze lampa do przedpokoju i salonu. Wiesz może czy z tej serii są też kinkiety?