women.beauty 28.10.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.10.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Mykam się szykować na wywiadówkę :bye:do później Do reszty, która zajrzy ,zbieram głosy odnośnie krzeseł proszę się wypowiedziec:yes: Edytowane 28 Października 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.10.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ondonka pokaz lampy bom nie widziala ;( tak w ogole hello wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.10.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Hejka Renia, pytałam już o buty z tchibo dla córki i nie wiem czy nie widziałaś czy zignorowałaś ale powiedz proszę czy kupiłaś te antracytowe na każdą pogodę i czy jesteś zadowolona z nich? Mirka te z decathlonu fajne właściwości, ale piszą, że zamek się w nich przycina, czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 28.10.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Do mnie tez przyszly lampy nad wyspe i sa super, juz sie nie moge doczekac jak maz je zawiesi w weekend. Na zywo nawet lepiej wygladaja niz na zdjeciu, nie spodziewalam she. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Casuall ja bym sie nie bala kupic te buty w tchibo sama kupilam dla siebie (podobne) 8lat temu i powiem, ze jakoscia przypominaja mi moje drugie ecco... zima nie przemakaja i nosi sie je super..nie zniszczalne skubance, a szkoda mi je wywalic :bash:wiec wiem, ze w tym sezonie znowu beda do ciekania na zmiane z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.10.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Casuall ja bym sie nie bala kupic te buty w tchibo sama kupilam dla siebie (podobne) 8lat temu i powiem, ze jakoscia przypominaja mi moje drugie ecco... zima nie przemakaja i nosi sie je super..nie zniszczalne skubance, a szkoda mi je wywalic :bash:wiec wiem, ze w tym sezonie znowu beda do ciekania na zmiane z innymi O, dzięki bo tak się czaję koło nich jakby to była sprawa życia i śmierci ale to dla dziecka, co innego dla siebie kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 O, dzięki bo tak się czaję koło nich jakby to była sprawa życia i śmierci ale to dla dziecka, co innego dla siebie kupować. jesli corka je wczesniej mierzyla i byly na stopie wygodne to ja bym sie nie wahala wiadomo, trafia sie na partie wygodne i nie wygodne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.10.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 No właśnie tu jest problem, bo zamówiłabym przez neta, nie mam możlwości w najbliższej przyszłości zmierzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 a oddac mozna ? nigdy nie zamawialam przez net wiec nie wiem... mysle ze powinny byc ok. Renia, Ty czesto kupujesz w Tchibo wypowiedz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.10.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Można, można oddać, chciałam tylko podpytać jakiegoś "macanta" o jakość tych butów (wydawało mi się, że własnie Renia je kupowała) więc się pięknie uśmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.10.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Hejka Renia, pytałam już o buty z tchibo dla córki i nie wiem czy nie widziałaś czy zignorowałaś ale powiedz proszę czy kupiłaś te antracytowe na każdą pogodę i czy jesteś zadowolona z nich? Mirka te z decathlonu fajne właściwości, ale piszą, że zamek się w nich przycina, czy to prawda? Hejka nie widziałam pytania, ja kupiłam takie zielone snickersy, z taka wełna, oddaje je bo nie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.10.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Hejka nie widziałam pytania, ja kupiłam takie zielone snickersy, z taka wełna, oddaje je bo nie fajne Dzięki, a mi chodzi o te http://www.tchibo.pl/buty-na-kazda-pogode-antracytowe-p400057940.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.10.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Casuall moja jak na razie tylko te buty zakładała do mierzenia i wtedy nie zauważyłam żeby zamek sie zacinał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.10.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Widziałam takie opinie na stronce, pewnie gdyby się przycinał już byś zauważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.10.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Fajne czy nie fajne [ATTACH=CONFIG]286593[/ATTACH] Londonka krzesło MEGA, Gdzie takie można kupić????? i ten obłędny kolor:) (dla mnie nawet jakby był jeszcze bardziej turkusowy to dopiero byłby czad!!) edit: Renia Pokój super, taki jak dla nastolatka już wyszedł, (a drzwi nie będą uderzać o bok szafy?? Masz jakiś ogranicznik?) Edytowane 28 Października 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.10.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Lolek wysłałam Ci priv , mówisz ,ze fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.10.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ja jestem wkur....na maxa.Zyrandol na ktory czekałam prawie miesiąc przyszedł mega uszkodzony.:bash:Jutro dzwonię po kuriera zeby spisać protokół.:(Chyba poszukam czegoś w stacjonarnych sklepach bo takie zamawianie przez internet wlasnie sie tak kończy jak widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Hejka Fajna no niestety czasem tak się zdarza Lolek no uderza i muszę tam zainterweniowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.10.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ja jestem wkur....na maxa.Zyrandol na ktory czekałam prawie miesiąc przyszedł mega uszkodzony.:bash:Jutro dzwonię po kuriera zeby spisać protokół.:(Chyba poszukam czegoś w stacjonarnych sklepach bo takie zamawianie przez internet wlasnie sie tak kończy jak widze. ja wczoraj swoje lampy otwierałam drżącymi rękami, też się bałam że będą uszkodzone, bo są szklane, a kurier zamiast zadzwonić i powiadomić, że jest paczka to bez pytania zostawił u sąsiada. Jakby coś było nie tak to chyba bym zabiła:/ Ja też mam obawy przed zamawianiem z neta, a i tak się zawsze skuszę. Reni jeżeli chodzi o lampy to polecałaś kiedyś massive nero? Nie wiem czy dobrze zapamietałam, a przydałaby mi sie jeszcze lampa do przedpokoju i salonu. Wiesz może czy z tej serii są też kinkiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts