fajna kobieta 29.10.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Renia zdjeć nie mam i póki co nie ma co tam fotografować.:(Meble skręcone ale zaklejone folia blatów nie ma sprzęty niezamontowane wcale dobrze to nie wyglada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Renia tutaj tez jest podobny chlebak do tego twojego..ale cena niestety bez promocji 2 stowy wiecej rzeczy warto na stronce kliknac na katalog... albo i nie warto, bo chce sie wszystko kupic...ja mam problem w opanowaniu sie jak w sklepie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Renia zdjeć nie mam i póki co nie ma co tam fotografować.:(Meble skręcone ale zaklejone folia blatów nie ma sprzęty niezamontowane wcale dobrze to nie wyglada.. ja tez wszystkich sprzetow nie mam i tymczasowe pierdolety a pokazalam wam nie lam sie...zjedz snikersa i zobaczysz swiat w lepszym kolorze...szczegolnie kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 wcale dobrze to nie wyglada.. ale dlaczego? Ilonka gratulacje meli nie fajny bo to chyba materiał jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.10.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Mnie dzisiaj nic nie cieszy....Lampa na ktora czekałam prawie miesiąc przyszła uszkodzona.Jeszcze kurwa 60 zł w plecy bo potrąca za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.10.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Renia za te pieniądze to to zwykły paździerz jest.:(Spodziewalam sie czegoś lepszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Renia za te pieniądze to to zwykły paździerz jest.:(Spodziewalam sie czegoś lepszego.... fajna głowa do góry, nie paździerz tylko płyta wiórowa, no tak się meble robi, wszyscy, gorzej gdybyś miała korpusy z mdf ale pewno masz płyte wiórową i ja też tak mam,no nie robi się korpusów z drewna, kurcze a widziałaś w sklepie kuchnię na expo, taka sama pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Spodziewalam sie czegoś lepszego.... ale konkretnie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 No i wracam do pracy niedługo, także dużo roboty, a najgorzej jak mój młody da radę, poza mamą świata nie ma, jak gdzieś wychodzimy, to chowa się we mnie przed dorosłymi (do dzieci ciągnie, dorosłych się boi) i odkleja dopiero jak zostajemy sami. Trochę też dlatego zdecydowałam, że czas go na szersze wody puścić, bo jeszcze niedawno taki nie był, ale co mu się dziwić, skoro całymi dniami tylko mama i dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 No i wracam do pracy niedługo do szkoły? kiedy? a do małego niania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.10.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Renia, mierzyłaś te slipersy w MD? Ja mierzyłam i według mnie nie są wygodne - mają bardzo płytki przód... Jak nosisz 40, to może będę miała dla Ciebie propozycję, jeśli Ci się TAKIE klapeczki na lato podobają Przywiozłam z UK, ale są ciut za duże. Jakby co daj znać, napiszę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.10.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Renia kuchnia ktora mam obecnie po 12 latach użytkowania wyglada na solidniejsza niż ta nowa.Fakt ze ta ktora teraz mam jest włoska i w tamtym czasie kosztowała dokładnie tyle ile teraz za ta nowa zapłaciliśmy.Moze przesadzam moze jak juz dojdą blaty sprzęty sie zamontuje to ona nabierze wyglada i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 aniu nie mierzyłam, hmm wiesz oddać można, ale mam od nich juz slipersy aniu fajne te klapeczki ale chyba te serca jakoś mi nie leżą, moze dletego ze córka miała tego lata podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.10.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Renia te slipersy które pokazałaś mam prawie identyczne tylko tam gdzie skorka wężowa w moich jest zamsz.Srednio wygodne mega sztywne( lakier) No i moja stopa nie wyglada w nich dobrze - rozmiar 38 i dość szeroka stopę mam z wysokim podbiciem w dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.10.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Właśnie miałam też dodać, że poza tym płytkim przodem strasznie sztywne i brzydko jakoś noga wygląda. Ale może to kwestia nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 pewno ze zmienisz zdanie, ja tak sobie myślę , bo mówisz że pażdzierz, no ale chyba wiedziałaś ze korpusy to z płyty się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Właśnie miałam też dodać, że poza tym płytkim przodem strasznie sztywne i brzydko jakoś noga wygląda. Ale może to kwestia nogi to moze moje łzy tylko dobrze dla mnie robią, bo wiesz ich cena to wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ania a za ile te melisski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.10.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Akurat za tym modelem nie warto płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Akurat za tym modelem nie warto płakać hmm no lepiej mi skoro takie nie wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts