Mmelisa 29.10.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Aha, pozwolenie według naszej myśli, wszystko da się zrobić, a nawet więcej . :wave: gratulacje najszczersze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.10.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Renia nie masz czego żałować sa niewygodne.;)Moze gdyby były całe ze skorki byłyby wygodniejsźe a ze skory lakierowanej sa sztywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.10.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dobra spadam dom ogarnąć bo niedługo znowu mam wycieczkę oglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ja tez tak ciekam z doskoku... stoje i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 fajna trzymam kciuki, może tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.10.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ja mam dzisiaj plan pomyc okna w salonie, w lato robili nam drogę dojazdową i się strasznie kurzyło, mieszkam na 4 pietrze, a i tak okna całe usyfione, aż szare. Mam nadzieję, że po wyjściu z pracy starczy mi energii by się za nie zabrać. Łazienka też woła o pomstę do nieba:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 to ja trzymam kciuki za siły i chęci na popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.10.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 wiecie co ostatnio w lidlu kupuję kurczaka - ale mięso z udek bez kości - wygląda jak filet a w smaku dużo lepsze bo soczyste:) także dziś mam obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 wiecie co ostatnio w lidlu kupuję kurczaka - ale mięso z udek bez kości - wygląda jak filet a w smaku dużo lepsze bo soczyste:) także dziś mam obiad Ja właśnie nie lubię, ale szwagier, który pracuje w mięsie zawsze mówił, że to najlepsze mięso z kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ja polecę po łososia bo tani jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ilona w poniedziałek de luxe w lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.10.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 kabanosiki trzeba kupić Ilona ja niezbyt -ale mam jakąś fazę, ze każde mięso mi śmierdzi.. a te po zamarynowaniu 1 dniowym jest względne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ilona w poniedziałek de luxe w lidlu Wiem, widziałam wczoraj jak pisałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ale mam jakąś fazę, ze każde mięso mi śmierdzi.. serio? przekichane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 kabanosiki trzeba kupić Ilona ja niezbyt -ale mam jakąś fazę, ze każde mięso mi śmierdzi.. a te po zamarynowaniu 1 dniowym jest względne. Ja w ogóle jeśli chodzi o mięso, to mam jakiś wstręt często . Tak jak piszesz, śmierdzi mi, zwłaszcza wieprzowina . Wędlin nigdy nie jadłam, ewentualnie pierś z kurczaka i rybę. Ale moje chłopaki bez mięsa żyć nie potrafią, no i mam wieczną anemię przez to, że sama go unikam jak mogę . Bez tego bez problemu mogłabym zostać wegetarianką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 dobra ja spadam, bo mój synuś dzis wcześniej kończy, pa laseczki kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.10.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ja ostatnio dostałam od babci koguta:), moja babcia ma swoje kury, poporcjowałam i ostatnio ugotowałam rosół, nie dodawałam innego mięsa tylko ten korpus z koguta, pyszna wyszła zupka, taka żółta i tłuściutka, dzisiaj jeszcze mam co jeść, a wczoraj kupiłam sobie w biedrze gotowe naleśniki ze szpinakiem i 3 na raz wszamałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Kurde, dla mnie już pałki z kurczaka są "za tłuste" i śmierdzące. Ewentualnie z piekarnika, ale nie przepadam. Nie wiem, co to jest, taka się urodziłam . A w ciąży wpitalałam mięso w każdej postaci, teraz mały się trzęsie na widok tego tłustego, typu golonka, żeberka, karkówka (w ciąży miałam identycznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.10.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 dziewczyny a taki chlebak fajny http://qdecor.pl/kuchnia/chlebaki/chlebak-manna-bialy,produkt6112/?gclid=CM_P9uTm0cECFcfMtAodb3kADQ czy plastik fantastik, znalazłam za niewiele ponad 100zl i zastanawiam się czy nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ja ostatnio dostałam od babci koguta:), moja babcia ma swoje kury, poporcjowałam i ostatnio ugotowałam rosół, nie dodawałam innego mięsa tylko ten korpus z koguta, pyszna wyszła zupka, taka żółta i tłuściutka, dzisiaj jeszcze mam co jeść, a wczoraj kupiłam sobie w biedrze gotowe naleśniki ze szpinakiem i 3 na raz wszamałam:P A nie było twarde? Nam teść kiedyś wyhodował, ale twarde mięso, nie takie nadmuchane jak sklepowe, rosół z dwie godziny gotowałam na nim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.