Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • reni1980

    12540

  • Magda_lena85

    8634

  • Mmelisa

    5802

  • fajna kobieta

    4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kabanosiki trzeba kupić

 

Ilona ja niezbyt -ale mam jakąś fazę, ze każde mięso mi śmierdzi.. a te po zamarynowaniu 1 dniowym jest względne.

 

Ja w ogóle jeśli chodzi o mięso, to mam jakiś wstręt często :sick:. Tak jak piszesz, śmierdzi mi, zwłaszcza wieprzowina :sick:. Wędlin nigdy nie jadłam, ewentualnie pierś z kurczaka i rybę. Ale moje chłopaki bez mięsa żyć nie potrafią, no i mam wieczną anemię przez to, że sama go unikam jak mogę ;). Bez tego bez problemu mogłabym zostać wegetarianką ;).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja ostatnio dostałam od babci koguta:), moja babcia ma swoje kury, poporcjowałam i ostatnio ugotowałam rosół, nie dodawałam innego mięsa tylko ten korpus z koguta, pyszna wyszła zupka, taka żółta i tłuściutka, dzisiaj jeszcze mam co jeść, a wczoraj kupiłam sobie w biedrze gotowe naleśniki ze szpinakiem i 3 na raz wszamałam:P
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kurde, dla mnie już pałki z kurczaka są "za tłuste" i śmierdzące. Ewentualnie z piekarnika, ale nie przepadam. Nie wiem, co to jest, taka się urodziłam ;).

A w ciąży wpitalałam mięso w każdej postaci, teraz mały się trzęsie na widok tego tłustego, typu golonka, żeberka, karkówka (w ciąży miałam identycznie).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja ostatnio dostałam od babci koguta:), moja babcia ma swoje kury, poporcjowałam i ostatnio ugotowałam rosół, nie dodawałam innego mięsa tylko ten korpus z koguta, pyszna wyszła zupka, taka żółta i tłuściutka, dzisiaj jeszcze mam co jeść, a wczoraj kupiłam sobie w biedrze gotowe naleśniki ze szpinakiem i 3 na raz wszamałam:P

 

A nie było twarde? Nam teść kiedyś wyhodował, ale twarde mięso, nie takie nadmuchane jak sklepowe, rosół z dwie godziny gotowałam na nim ;).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...