Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • reni1980

    12540

  • Magda_lena85

    8634

  • Mmelisa

    5802

  • fajna kobieta

    4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A nie było twarde? Nam teść kiedyś wyhodował, ale twarde mięso, nie takie nadmuchane jak sklepowe, rosół z dwie godziny gotowałam na nim ;).

 

ja tego mięsa z rosołu już ni ejadłam, bo to takie resztki były, a resztę udka/ skrzydełka zamroziłam ale rzeczywiście dość twarde jest, ja nawet dłużej rosół gotowałam, ale to dlatego by był bardziej wyrazisty, tak jak fajna kiedyś radziła.

 

bratkaf, ja już mam upatrzony "swój" chlebak, żaden inny mi się nie podoba ;).

 

ja jestem na etapie poszukiwania, u mnie nie będzie stał na widoku, tylko w szafce, ale mimo wszystko chciałabym coś fajnego kupić.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

hejo :) a w plastiku pieczywo sie nie zaparza? i cos troche maly sie wydaje :) u mnie musial byc pojemy...kazdy je inne pieczywo...do tego jakies buleczki ect dla dzieciakow ;) ciagle bym miala dodatkowe siaty na blacie ;) a tak to w moim miesci sie caly slowianski, pol staropolskiego, caly chleb orkiszowy, do tego pare bulek, jakies ciasteczka na wage...:D
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

hejo :) a w plastiku pieczywo sie nie zaparza? i cos troche maly sie wydaje :) u mnie musial byc pojemy...kazdy je inne pieczywo...do tego jakies buleczki ect dla dzieciakow ;) ciagle bym miala dodatkowe siaty na blacie ;) a tak to w moim miesci sie caly slowianski, pol staropolskiego, caly chleb orkiszowy, do tego pare bulek, jakies ciasteczka na wage...:D

 

ja mało pieczywa przechowuję, i przeważnie tylko w weekend, bo w tygodniu kupuję w piekarni przed pracą i zdecydowanie częściej bułki niż chleb. U mni emusi być tez mniejszy, bo ni ebędę go trzymała na blacie tylko w szafce zamykanej. Podobno pieczywo się nie zaparza, bo sa jakieś wywietrzniki, ale ile w tym prawdy.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja mało pieczywa przechowuję, i przeważnie tylko w weekend, bo w tygodniu kupuję w piekarni przed pracą i zdecydowanie częściej bułki niż chleb. U mni emusi być tez mniejszy, bo ni ebędę go trzymała na blacie tylko w szafce zamykanej. Podobno pieczywo się nie zaparza, bo sa jakieś wywietrzniki, ale ile w tym prawdy.

u nas zawsze duzo pieczywa schodzi ;) sobie zazwyczaj kupuje orkiszowy albo pelnoziarnisty na kromki 8 mi wystarcza na tydz. ;) do tego pieczywo na grzanki, buleczki do szkoly lata sam :) dla mlodej tez jakas kroma...reszte zjada malzonek :) no i moj kolos stoi na wierzchu ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ok ok rozumiem nawet nie chcę cię fatygować

 

az mnie serce boli.. powaznie. :(

to moze ja kupie, i przetrzymam w domu..a wtedy jak cos to przekaze z mama w styczniu do PL?

 

albo i z bratem, bo tez bedzie wracac zaraz po swietach :yes: i on wysle...

 

tylko jaki kolor? :cool:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...