Ilona Agata 29.10.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 bratkaf, ja już mam upatrzony "swój" chlebak, żaden inny mi się nie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.10.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ja jem tylko z piekarnika - ewentulnie schabowe ale te od mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.10.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 http://www.lidl.pl/pl/4766.htm?action=showDetail&id=22893to mój niezbędnik lidlowy - mleczna czeko - lepsza niż z lindt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.10.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 A nie było twarde? Nam teść kiedyś wyhodował, ale twarde mięso, nie takie nadmuchane jak sklepowe, rosół z dwie godziny gotowałam na nim . ja tego mięsa z rosołu już ni ejadłam, bo to takie resztki były, a resztę udka/ skrzydełka zamroziłam ale rzeczywiście dość twarde jest, ja nawet dłużej rosół gotowałam, ale to dlatego by był bardziej wyrazisty, tak jak fajna kiedyś radziła. bratkaf, ja już mam upatrzony "swój" chlebak, żaden inny mi się nie podoba . ja jestem na etapie poszukiwania, u mnie nie będzie stał na widoku, tylko w szafce, ale mimo wszystko chciałabym coś fajnego kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.10.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 o boże uwielbiam te lizaki czekoladowe, przypomina mi się dzieciństwo i świeta, jak mama dostawała w pracy paczki i tam były te lizaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 http://p3.fide.pl/800/578_a_di_alessi_gnam_chlebak.jpg To jest mój must have, koniecznie w bieli albo w czerni: http://nokautimg2.pl/p-d0-28-d0284be0bbeb9ec42066b9f80b2b4ebe500x500/chlebak-a-di-alessi-gnam-czarny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 No ale plastik i cena jak nie za plastik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.10.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 hejo a w plastiku pieczywo sie nie zaparza? i cos troche maly sie wydaje u mnie musial byc pojemy...kazdy je inne pieczywo...do tego jakies buleczki ect dla dzieciakow ciagle bym miala dodatkowe siaty na blacie a tak to w moim miesci sie caly slowianski, pol staropolskiego, caly chleb orkiszowy, do tego pare bulek, jakies ciasteczka na wage... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.10.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 a widziałam, też mi się podobał, ale właśnie cena tez fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.10.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 hejo a w plastiku pieczywo sie nie zaparza? i cos troche maly sie wydaje u mnie musial byc pojemy...kazdy je inne pieczywo...do tego jakies buleczki ect dla dzieciakow ciagle bym miala dodatkowe siaty na blacie a tak to w moim miesci sie caly slowianski, pol staropolskiego, caly chleb orkiszowy, do tego pare bulek, jakies ciasteczka na wage... ja mało pieczywa przechowuję, i przeważnie tylko w weekend, bo w tygodniu kupuję w piekarni przed pracą i zdecydowanie częściej bułki niż chleb. U mni emusi być tez mniejszy, bo ni ebędę go trzymała na blacie tylko w szafce zamykanej. Podobno pieczywo się nie zaparza, bo sa jakieś wywietrzniki, ale ile w tym prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ilona, ciekawe jak sie czysci ten chlebak;) bo widac ze otwieranie jest chowane w srodek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.10.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ja mało pieczywa przechowuję, i przeważnie tylko w weekend, bo w tygodniu kupuję w piekarni przed pracą i zdecydowanie częściej bułki niż chleb. U mni emusi być tez mniejszy, bo ni ebędę go trzymała na blacie tylko w szafce zamykanej. Podobno pieczywo się nie zaparza, bo sa jakieś wywietrzniki, ale ile w tym prawdy. u nas zawsze duzo pieczywa schodzi sobie zazwyczaj kupuje orkiszowy albo pelnoziarnisty na kromki 8 mi wystarcza na tydz. do tego pieczywo na grzanki, buleczki do szkoly lata sam dla mlodej tez jakas kroma...reszte zjada malzonek no i moj kolos stoi na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 To mnie martwi. Ja lubię wytrzepywac okruchy, a z tego tak łatwo nie wypadną ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.10.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Kurde tyle rzeczy jeszcze potrzebuję, że chyba jak się urządzę, to to co kupowałam jako pierwsze będzie już dawno niemodne:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.10.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Mel super te twoje chlebaki muszę się rozejrzeć za czymś podobnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Gdybym mogla to kazdej z was bym je kupila niestety nie wiem ile dokladnie wysylka stad by kosztowala..dlatego max 4szt podjelam sie kupic i zabrac ze soba do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.10.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ok ok rozumiem nawet nie chcę cię fatygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ok ok rozumiem nawet nie chcę cię fatygować az mnie serce boli.. powaznie. to moze ja kupie, i przetrzymam w domu..a wtedy jak cos to przekaze z mama w styczniu do PL? albo i z bratem, bo tez bedzie wracac zaraz po swietach i on wysle... tylko jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.10.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Mel przestań nie ma problemu poszukam podobnego u nas może jakaś promocja też się trafi ale dziękuje bardzo za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 no jak nie chcesz to przeboleje to jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts