women.beauty 30.10.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Co tam jeszcze Mel ciekawego kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.10.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 tak tak biały, dzieki meluś numer konta daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.10.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 nic wiecej ciekawego..jednym slowem - zwialam. balam sie za sie skusze na cos wiecej jade do domu ogarnac wszystko i wziasc kolejna øorcje lekow..grypsko mnie chwyta :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 30.10.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 No to kuruj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.10.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Ilona co kupiłaś?????? Żółty dresik DKNY dla młodego. Trochę za duży, będzie na wiosnę, teraz z podwijanymi rękawami (bałam się brać na teraz, bo trochę kosztował, a w domu mógłby się okazać ciut za mały albo na styk - byłam bez dziecka ). Sztućce V&B też dla niego. Były sporo przecenione i prześliczne - z misiami, ale nie takie jebitnie kolorowe. Perfum Chanel dla mamy, bo był tańszy niż u nas. Dla siebie nic . Chciałam torebkę Korsa, ale coś się nie mogę przekonać do tej skóry safiano. Poluję na Massimo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.10.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Jak jutro wstanę i w moim domu nie będzie tak jak mam teraz to wszystkich powyrzucam .dwa dni sprzątam ,zmieniam pościel ,ciuchy segreguję ,okna myję, teraz dokończyłam porządki i jest pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.10.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Mirkamis... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 30.10.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Ło Ilona to mało warto było jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.10.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Ło Ilona to mało warto było jechać Tak, na doczepkę jechałam, ale zawsze warto, żeby sobie odpocząć np. . Rzadko mam okazję gdzieś się wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.10.2014 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Ech jak na doczepke to warto, a bez synusia chyba byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.10.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Ech jak na doczepke to warto, a bez synusia chyba byłaś? Tak, mąż z nim został. Zawsze tak się składało, że on wyjeżdżał, to tym razem ja skorzystałam i muszę przyznać, że wszyscy tego potrzebowaliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.10.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 hejka kupilam w leclercu taka fajna czarna tiulowa spodnice do tego skrzydla opaska i rozdzka. taka wrozka w mrocznej wersji moje dziecko zachwycone qrcze ja musze w sobote urodziny mlodej wyprawic a tak mi sie nie chce... w ogole przycmila mnie bo mamy dwa dni po sobie i o mnie to juz malo kto pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.10.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Miałam dzisiaj pod opieka siostrzenicę, mialysmy piec muffinki z duszkami na halloween ale mała wolała ciastka, no to były ciastka. Tak się z nią nasmialam ze czasami aż plakalam, tak śmiesznie gada i ma podobne poczucie humoru. Teraz smutno bez niej, ech... jak ja bym chciała mieć choć jednego dzidziusia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.10.2014 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Hejka!!! Bratkaf Ja bym chciała drugie ale jakoś strach zaczął mnie paraliżować .Za duzo nieszczęść ostatnio koło mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2014 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Hejka laski Bratkaf trzymam kciuki, kobieta która ma dzieci rzadko zrozumie ta która ich nie ma i te chęć do posiadania ich, zwłaszcza kiedy jej samej dzieci przyszly bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 31.10.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Wiem, dlatego za bardzo się nikomu nie zwierzam, bo słyszy się tylko komentarze, że za bardzo chcemy, żebyśmy wyluzowali itp. Ja wiem sama, że psychika jest bardzo ważna, ale czasami na prawdę jest bardzo ciężko. Obecnie zaczęłam jakieś bardziej konkretniejsze leczenie może niedługo się uda, mam taką nadzieję,a wy 3majcie kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.10.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 hej bratkaf uda sie kupilam kanapy tzn nie ja tylko m wzial te co jemu sie bardziej podobaly czyli nie ektorpy ale te tez sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.10.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Bratka na kaźdego przyjdzie kolej Nesska ooo to chwal się co kupił Renia - mam awizo - tzn dziś prosze kuriera żeby mi do pracy przyjechał na razie się udaje i ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Bratkaf.. na pewno sie uda musi! moja pierwsza niania przez 8 lat sie starala..leczono ja na rozne sposoby, tylko invitro jeszcze nie zrobili.. dala sobie w koncu na luz, znalazla prace w przedszkolu (jak moja mala nie potrzebowala niani)...tak pracowala ze juz nie myslala tyle o tym dziecku. Teraz ma prawie rocznego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 czesc dziewczyny deszczowo oj deszczowo u mnie, zmykam do urzedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts