Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nesska fajna ta kanapa.

U mnie znowu na tapecie sypialnia ,poprzednio zamiast niej zrobiliśmy pokój młodej ,później bylo ogrodzenie ( o kasie ,która na nie poszła wolę nie mysleć ) teraz nareszcie sypialnia idzie w ruch :D:D:D.Szukam łóżka i dalej uparta jestem na te tapicerowane tylko jakies proste i nic mi w oko nie wpada :/.Najlepiej ładne ,zgrabne z pojemnikiem a to niestety nie idzie w parze .

ja wczoraj obkleiłam na podłodze taśmą malarską narożnik - i chyba mialyście racje (Nesska o tym pisała chyba) - ze niby duża powierzchnia optycznie - a siedzieć nie ma gdzie.

Rozrysowałam taki 260x200 i w sumie 4 osoby wygodnie na tym usiądą - i nie wiem czy nie brać kanapy 3os +fotel+podnózek,

Nesska a wkleisz jakieś zdjęcie? (proszęęęęęę)

bratkaf a sprawdzalas sobie droznosc jajowodow? kilka moich kolezanek i moja siostra praktycznie po kilku miesiacach od zabiegu zaszly w ciazy. niby wszystko bylo drozne ale podczas zabiegu sie przepchalo :) naprawde w kilku przypadkach sie sprawdzilo- oczywiscie jak nie ma innej konkretnej przyczyny

Tak ja już mam wszystkie badania wykonane, mąż też i wszystko jest ok, z medycznego punktu widzenia nie ma żadnych przeszkód, jesteśmy zdrowi. U mnie dzięki badaniom wykryto hashimoto, ale bez niedoczynności tarczycy, biorę leki na tarczycę, ale endokrynolog i ginekolog mówią, że to nie jest przeszkodą. U mnie może być przyczyną ten czynnik psychiczny, ja jestem osobą która wszystkim się przejmuje, a każdą najmniejszą pierdołę przeżywam, ale mam po prostu taki charakter i ciężko mi jest się od tak przestać przejmować. Tak zostałam niestety wychowana:/

Jeżeli chodzi o kanapę/ narożniki to ja chyba będę robiła na zamówienie, bo mi w mojej wnęce brakuje kilku cm. Te narożniki co mi się podobają są przeważnie za duże. Mój szwagier robił narożnik na zamówienie i na prawdę fajnie wyszło. Wybrali sobie z katalogu gala collezione narożnik i facet zrobił im identyczny.

hejo

nie :)

byłam u lekarza bo jakieś tabl - bo z zimna mam na ustach opryszczkę raz z jednej raz z drugiej... co roku o tej porze ta sama historia:bash:

oo....a co ci zapisala? ;) bo ja mam powtorke z rozrywki a do lekarza oczywiscie sie nie umowilam bo myslalam ze po pierwszym zimnie sie rozejdzie a tu znowu :/

ja byłam przed chrzcinami w DE i mam 8-9 poziom - takie karmelowe blond - oczywiście ciut wymyte i pasemka jasne wyszly.

Ale na + zmiana - ładnie oczy się odbijają i taka wyraźniejsza jestem.

W sumie jasnych blondynek mało - takich 11-12 poziom - nienawidzę tych biało-tlenionych ;)

Ann heviran na receptę - bo tydz temu z jednej str - zaleczyłam hascovir maśc, a teraz z drugiej aż po brodę i już hascovir nie pomaga. A mam też nawracające jak zimno :(

Edytowane przez Magda_lena85