annNS2 31.10.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Ann heviran na receptę - bo tydz temu z jednej str - zaleczyłam hascovir maśc, a teraz z drugiej aż po brodę i już hascovir nie pomaga. A mam też nawracające jak zimno no wlasnie...heviran...pewnie na ladne oczy baba w aptece mi nie sprzeda ehh...ja mam ciagle takie atrakcje nawet w srodku lata albo od slonca, albo z zimna, albo przy przeziebieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Mąż chyba nas poczytał i na moje 34 chce sypialnie na nowo urządzić :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.10.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 A ha załapałam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.10.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Ann to mam to samo - w każdej torebce mam maść na to dziadostwo - 2 lata temu brałam tez heviran i miałam dość długo spokój - mam nadzieję, ze będzie podobne bo dopiero początek sezonu. Na ładne nie... próbowałam wczoraj w 2 aptekach ..nawet u Panów Mirkaaaaaaa aaaaaaaa no mąż tutaj gdzieś go widziałam na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 mirka pomyliłam ceny, jest tańsze http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19003664/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 a zależy jaki rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.10.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 To z ikea chyba bardziej mi się podoba;) ale najfajniejsze wklejała Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 mirka okropne, kojarzy mi sie na takie "ekskuzywna sypialnia rodziców" takie łóżko co 20 lat temu było wyrazem gustu i bogactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.10.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 hahah qrwa Renia - bo pod biurkiem wyląduje ze śmiechu - jak Ty coś porównasz to ja się boje;) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.10.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Haha chciałam być delikatniejsza Reniu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 31.10.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 bratkaf ja nic nie poradzę bo dzieci przyszły mi z nienacka ;) i beż zadnych kłopotów, ale mocno mocno będę trzymać kciuki Reni dziękuję, ja nie potrzebuję rady , tak napisałam o swoich odczuciach/ przeżyciach i emocjach z tym związanych, ale nie chciałam was dołować i broń boże nie ma we mnie zawiści dla osób, które bez problemu zachodzą w ciążę. Nie jestem taką osobą. Napisałam po prostu, to co czułam w danym momencie, bo o różnych rzeczach pisze się czasami na tym wątku:) ja w pracy ale na 15 do fryzjera, Magda chyba przyciemniam włoosy ale boję się, tzn chcę od góry 8.0 a na dół 9.0 taki naturalny odrost, kurcze jak patrzę na laski to chyba juz nikt nie ma takich 100% blond jasnych Ja bym przyciemniła, takie bardzo jasne chyba nie są już modne, choć na zdjęciach z urlopu, które pokazywałaś to bardzo ładny miałaś odcień. Siedzę i szukam czajnika ...jaki kupic elektryczny czy na indukcję?? Elektryczny kup, mi podobają się te Bosha z regulacją temperatury. no wlasnie...heviran...pewnie na ladne oczy baba w aptece mi nie sprzeda ehh...ja mam ciagle takie atrakcje nawet w srodku lata albo od slonca, albo z zimna, albo przy przeziebieniu... Zależy jaka apteka, ja tez na opryszczke miałam heviran. Podobno powinno się zrobić dłuższą kurację, to wtedy jest efekt, ale mi pomogło nawet krótkie przyjmowanie leku i na długo miałam spokój. W wakacje dostałam od słońca opryszczki i lekarz przepisał mi antybiotyk, mam nadzieję, że teraz przez dwa lata będę miała spokój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.10.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ale to z ikea nie ma wymiennego materaca chyba? w sensie - jak wersalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 no sorki ale kiczem aż tryska, mirka głowa do góry, ale trudno znależć ładne łóżko tapicerowane i nie drogie bo połowa jest właśnie na pograniczu kiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.10.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 w ikea tapicerowane z wymiennym materacemi wg mnie ok http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59889548/ tylko ciekawe jak wykonane 160 to malo - jeszcze jak dziecko w nocy dochodzimy mamy 180 i jak Mlody śpi z nami w środku - to mąz ma głowie prawie na szafce obok... a Młody oczywiście na plecach i ręcę rozlożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 31.10.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Hey Tak Fajna kiedyś wklejała tapicerowane łózkoMi to z ikea nie bardzo się też widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Reni dziękuję, ja nie potrzebuję rady , tak napisałam o swoich odczuciach/ przeżyciach i emocjach z tym związanych, ale nie chciałam was dołować i broń boże nie ma we mnie zawiści dla osób, które bez problemu zachodzą w ciążę. Nie jestem taką osobą. Napisałam po prostu, to co czułam w danym momencie, bo o różnych rzeczach pisze się czasami na tym wątku ech no spoko spoko, ja tego nie zrozumiałam w żaden inny sposób, poprostu żal mi osób które nie mogą mieć dzieci, a najgorsze jest to ze tacy jak ja , którym to przyszło łatwo nie mają bladego pojęcia jak to jest kiedy sie je chce mieć a nie ma, głównie o tym myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 31.10.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Bratkaf ja również trzymam kciuki Bardzo dobrze Cię rozumiem (6 lat czekałam na dziecko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ale te od fajnej drogie będzie to widać od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.10.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Mirka upir... mu nogi będzie taniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 31.10.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Mirka upir... mu nogi będzie taniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts