Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni, naprawdę nie sądzę, żeby to było jakieś bardzo złe. Mi jakość Ikei odpowiada, więc i BRW pewnie też :) Nie odpowiada i zwykle ich stylistyka, ale jakiś rok temu weszłam do ich sklepu - część naprawdę tandeta, ale to łóżko super. I ich dodatki też mi się podobają.

Zresztą, 10 lat temu łożko z Ikei bardzo mi się podobało. Teraz już niekoniecznie, a kompletnie nic się z nim nie stało.

Ja nie kupuję mebli na 20 lat, bo wiem, że i tak je wymienię.

Reni za 1/3 ceny możesz je mieć.

Wystarczy kupić tkaniny i uszyć . Mi szyła mama - z lamówkami, a nawet wszywała do środa taki sznurek - jak w profesjonalnych poduszkach :)

http://www.ladnetkaniny.pl/pl/p/Michael-Miller-Heather-Czarny/933 nie mam czasu szukać, ale w kilku sklepach netowych widziałam te tkaniny. Zresztą jeden ze sklepów z tymi drogimi poduszkami kupował kiedyś w tym, który ja wkleiłam :)

http://home-you.com/pl/103-christmas-joy Christmas Collection w HY :rolleyes:

rok temu na tchibo o tej porze już tez były

niektóre rzeczy powtarzają się co roku - i są czarne bombki ;)

gdzie te czarne bombki? bo w zeszlym roku nei zdazylam dokupic i mam chyba tylko 4 ;) kupilam tez ostatnio sliczny wiklinowy bialy wianek w pepco za cale 19pln :D

ps. poza tym maja tam swietne rajstopy dla dziewczynek (szare w panterke) :) smiem twierdzic ze fajniejsze niz te z hm czy calzedonii a kosztuja niecale 10pln ;)