Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bratkaf ja również trzymam kciuki :hug:

Bardzo dobrze Cię rozumiem (6 lat czekałam na dziecko)

Dziękuję :hug: najważniejsze że w końcu się udało:)

ech no spoko spoko, ja tego nie zrozumiałam w żaden inny sposób, poprostu żal mi osób które nie mogą mieć dzieci, a najgorsze jest to ze tacy jak ja , którym to przyszło łatwo nie mają bladego pojęcia jak to jest kiedy sie je chce mieć a nie ma, głównie o tym myślałam

nie myśl o tym, masz dużo szczęścia i to jest najważniejsze:)

Teraz jest tyle możliwości, że i mi się uda, jak nie w sposób naturalny to inny i też będę szczęśliwa:)

Koniec tematu, nie smutamy się, bo to jest wesoły wątek. Gdzie jest Melisa, ona zawsze napisze coś wesołego:)

Fajna wklejaj inspirację łóżkową:p

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Koniec tematu, nie smutamy się, bo to jest wesoły wątek. Gdzie jest Melisa, ona zawsze napisze coś wesołego:)

Fajna wklejaj inspirację łóżkową:p

o cholera jak na zawolanie :lol2:

wy tu o mebelkach a ja welne mineralna zamawialam ;)

o lozkach to moge sie wypowiedziec rowniez... bo wiecie, mam takie jedno z ikea jakies 2, 3 lata max, najtansze, aby tylko bylo... i cholera, tak teraz patrze w przyszlosc i mysle, ze bede musiala do domu kupic jakies bardziej stabilne :D to sie rozklekotalo po kilku mocniejszych akcjach :lol2:

Bratkaf, ty pytasz Fajna o inspiracje lozkowe czy inspiracje pozycji na lozku ? :rolleyes:

Bratkaf...jak zawsze-kase ;)

baba nie chciala mi dokladnie odp na zadane pytanie, czy mnie w koncu wysla na kurs, i czy mam ponownie skladac dokumenty... a ta malpa starala sie mnie wyprosic z gabinetu, bo ludzie czekaja (ja tez czekalam!)...wiec sie wqrrr powiedzialam co mialam powiedziec (nie przebierajac juz w slowach):rolleyes: i drzwiami xxx :D

po chwili baba za mna wybiegla z wydrukowanymi dokumentami, ktore zlagodzily moje oblicze ...

i tak do nich jeszcze wroce :p