bratkaf 31.10.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Bratkaf ja również trzymam kciuki Bardzo dobrze Cię rozumiem (6 lat czekałam na dziecko) Dziękuję najważniejsze że w końcu się udało:) ech no spoko spoko, ja tego nie zrozumiałam w żaden inny sposób, poprostu żal mi osób które nie mogą mieć dzieci, a najgorsze jest to ze tacy jak ja , którym to przyszło łatwo nie mają bladego pojęcia jak to jest kiedy sie je chce mieć a nie ma, głównie o tym myślałam nie myśl o tym, masz dużo szczęścia i to jest najważniejsze:) Teraz jest tyle możliwości, że i mi się uda, jak nie w sposób naturalny to inny i też będę szczęśliwa:) Koniec tematu, nie smutamy się, bo to jest wesoły wątek. Gdzie jest Melisa, ona zawsze napisze coś wesołego:) Fajna wklejaj inspirację łóżkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 31.10.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Mirka wpisz w allegro w pościel paski lub zygzak lub gwiazdki tak samo poszewki i znajdą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Koniec tematu, nie smutamy się, bo to jest wesoły wątek. Gdzie jest Melisa, ona zawsze napisze coś wesołego:) Fajna wklejaj inspirację łóżkową o cholera jak na zawolanie wy tu o mebelkach a ja welne mineralna zamawialam o lozkach to moge sie wypowiedziec rowniez... bo wiecie, mam takie jedno z ikea jakies 2, 3 lata max, najtansze, aby tylko bylo... i cholera, tak teraz patrze w przyszlosc i mysle, ze bede musiala do domu kupic jakies bardziej stabilne to sie rozklekotalo po kilku mocniejszych akcjach Bratkaf, ty pytasz Fajna o inspiracje lozkowe czy inspiracje pozycji na lozku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 31.10.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Bardziej doświadczona jest:) to może coś podpowie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 oj tam oj tam..mi tez niczego nie brakuje w doswiadczeniu .. i kto wie...moze ja mam rownie bogata wiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 a tak na marginesie... dzisiaj jebnelam drzwiami w urzedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 31.10.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 oj tam oj tam..mi tez niczego nie brakuje w doswiadczeniu .. i kto wie...moze ja mam rownie bogata wiedze nie śmiałabym wątpić kto jak kto... a tak na marginesie... dzisiaj jebnelam drzwiami w urzedzie a co byłaś załatwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 31.10.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 chyba na kolację zrobię dzisiaj canelloni, bo makaron w lidlu kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Bratkaf...jak zawsze-kase baba nie chciala mi dokladnie odp na zadane pytanie, czy mnie w koncu wysla na kurs, i czy mam ponownie skladac dokumenty... a ta malpa starala sie mnie wyprosic z gabinetu, bo ludzie czekaja (ja tez czekalam!)...wiec sie wqrrr powiedzialam co mialam powiedziec (nie przebierajac juz w slowach) i drzwiami xxx po chwili baba za mna wybiegla z wydrukowanymi dokumentami, ktore zlagodzily moje oblicze ... i tak do nich jeszcze wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 chyba na kolację zrobię dzisiaj canelloni, bo makaron w lidlu kupiłam a ja mysle nad paluchami wiedzmy oczywiscie jako cos na zab buhahahahah http://static.mojewypieki.com/upload/images/przepisy/Paluszki%20Wied%C5%BAmy/creepy_witches_fingers_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 31.10.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 fajne, one są na słono czy słodko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 31.10.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 a w urzędach już niestety tak jest, w Polsce pewnie jeszcze gorzej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 sa na slodko...ale jak nie dodasz cukru to moga byc na slono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 dobra...zmykam po mloda do szkoly i jade po ekstrakty do polskiego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Co tu tak strasznie cicho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.10.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Hej hej!!! Cisza przed burza moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.10.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Mmelcia widze ze paluchy wiedźmy chcesz robić? :)Ja zrobiłam.Tylko nie śmiać sie prosze!!!! Nie wiem czemu takie płaskie mi wyszły,moze przez proszek do pieczenia sie rozrosły za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.10.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Dopiero teraz usiadłam na chwile...Masakrycznie urobiona dziś jestem :PMloda halloween wyprawia wiec gotowanie sprzątanie przystrajanie....Ciekawe kto to pózniej będzie sprzątał!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.10.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ann te rajstopki to też takie większe na 164 czy tylko maluszki? na maluszki i na wieksze dzieciaczki...widzialam na pewno 122/128, a za 'doroslymi' nie patrzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.11.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Fajna, paluchy rozrosly sie bo za grube jako surowe je wyrobilas... trzeba robic cienkie, ciensze od swoich palcow.. tez pierwsza blache podobna mialam ale kolejne wyszly ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts