Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

reni1980 jak zobaczyłam Twoją łazienkę to czara się przelała (czy jak to się mówi ;)) Jutro idę rozwalać swoją i robię sobie biało-czarną! Pięknie Ci wyszła. A te wszystkie detale: czarny ręcznik, czarny kontakt, czarna mydelniczka to mnie rozwaliły. Uwielbiam jak wszystko jest tak na tip top. Chyba będziesz musiała zorganizować ten gościnny bo ja się do Ciebie wprowadzam! :)

Sukienka córci piękna :) też obstawiam jasny kwiatek. Jeśli chodzi o malowanie małych dziewczynek to w tym przypadku wychodzi ze mnie stara dewota i jestem temu przeciwna :p

Edytowane przez Korozja

Moja miała komunie w zeszłym roku, wymóg był taki że królowała alba i wszystkie dzieci były w nią ubrane.

Ale ja kupiłam córce cukierkową sukienkę którą włożyła po kościele na przyjęciu.

Reni czy mam rozumieć że kwiat będzie sztuczny? Czy fryzura już wybrana? Tak czy siak ja obstawiam jasny kwiatek.

I nie maluj córki plis:eek:, możesz nawet mówić że dowota jestem:lol2:

Będzie miała taką piękną sukienkę, do tego wymyśl ciekawe upięcie i wystarczy, będzie na pewno wyglądała tak że się poryczysz jak ją zobaczysz.

Szkoda że w tym laptopie nie mam fotek fryzury mojej córci, to bym Ci pokazała, miała dość ciekawe upięcie i do tego ozdobione żywymi margaretkami plus do tego bukiecik z tych samych kwiatów.

Reni - dopiero dzisiaj tutaj zawitałam i ... jestem w szoku. Ciężko jest mi wśród setek galeii znaleźć taką, która by przypadła mi do gustu. Ale Twoja .... dome jest przepięny. Świetnie dobrane kolory, w całym domu utrzymany jeen styl. Ech ... dlaczego tak późno tutaj trafiłam.

Jako że jestem w pracy i moja poranna herbata przeciągnęła się przez Ciebie już do godziny nie doczytałam wszystkiego (tak w 70% tylko). A chciałam zapytać o:

- lampę stojącą w pokoju córki

- czarną szafkę wiszącą w salonie (z czego jest zrobiona ?, możesz pokazać bliżej i jej wnętrz ?)

- no i szczotka biała do wc - były tez czarne ? co to za firma ?

Aha, przyszłam oglądać czarną łazienkę ale salon mnie wcześniej rzucił na kolana .... i te fotele ...

No dobra od wczoraj jak tu coś naskrobałam udało mi się mniej więcej przejrzeć wątek i muszę przyznać, że jest pięknie! Wcześniej tylko widziałam zdjęcia łazienki i kuchni w poszczególnych wątkach, ale też mi się bardzo podobały. A teraz całość to dopiero robi wrażenie :yes: Łącznie z wyglądem domku z zewnątrz :)

Bardzo mi się podoba dosłownie wszystko :p

No to pewnie i ze mnie wyłazi stara dewota :p. Ja też jestem przeciwna malowaniu dziewczynek. A już totalnie mnie dobijają konkursy (upodobane w szczególności przez Amerykanów), typu mała miss.... Ale w dzisiejszych czasach wyeliminować wszystkiego się nie da i moja córa ma też swój ukochany błyszczyk ;)

witajcie dziewczyny!!! Kurcze jak jeden mąż wszystkie za jasnym, co do alby bo pytałyście , u nas w kościele też tak chciano ale rodzice dziewczynek się nie zgodzili i już, wiec są sukienki, natomiast chłopcy idą w albach, myślę ze bardziej chodziło o kasę, alba 150 a garnitur chyba z 500, wiec bedzie troche dziwnie, że dziewczyny w sukienkach a chłopcy w albach, ale cóż...

Musze wam napisać co mi sie dziś przydałyło. Pojechałm dziś do home&you po te jeb....ane zające, przepraszam ale musze tak napisać, a ze najbliżej mam do gliwic i tam pojechałam, krążyłam 3 razy po centrum zanim galerię Forum znalazłam, bo po co znaki, jak ktoś jest z gliwic to wie a po co dla tych z innych miast, ale jak już znalazłam i poszłam do sklepu to okazało się że zajecy już dawno nie ma, sprzedały się na drugi dzień a z wystawy nie mogą sprzedac, tylko się wkurzyłam i pomyslałam sobie co to forum muratora ze mną wyrabia, na wątku o swiętach je widziałam, w końcu kupiłam króliki w almi decor, piękne w tym roku dekoracje, ale ceny wow, ale skoro 100 na paliwo poszła to jeszcze jedna mnie nie zbawi, siłą rzeczy wrócilam z królikami z almi.

Korozja miło mi bardzo, bałam się że takie małe wc nie może się podobać,

hmm mam wolny garaż bo autem i tak nie moge jeszcze wjeżdzać

MarJel kwiat ma byc z materiału na końcu tej szarfy co przeplata sukienkę, ale z makijażem to mnie zdziwiłyście, ja też jestem przeciwna ale tylko tusz na rzęsy to chyba ok, zresztą już obiecałam a to moja jedyna córeczka i do tego takie długie rzesy ma!

mirela witam serdecznie, lampa w pokoju córki była kupowana w warszawie i za chiny ludowe nic więcej nie wiem ale jest ich dosyć duzo na allegro, szafka na scianie w salonie to volani z bo concept, zrobię zdjęcia dla ciebie, a szczotka w wc jest z tchibo , około stycznia mieli w ofercie

aneta, pysiaczek i rere witam i całuję gorąco

Ja z reguły też jestem przeciw makijażowi u dzieci, ale... Optyka trochę się zmienia, jak ma się taką słodką dziewczynkę przy sobie, która chce być małą damą, ubiera obcasy mamy i chodzi w nich po domu albo patrzy z rozdziawioną buzią na poranną toaletę swojej rodzicielki i prosi, żeby podmalować ją chociaż trochę. Pamiętam jak córcia mojego brata na widok moich kolorowych paznokci próbowała je zdjąć przez kilka minut, po prostu nie mogła oderwać wzroku! I wiem też, że jak kiedyś poprosi o pomalowanie paznokietków, to nie będę potrafiła jej odmówić... Oczywiście wybiorę jakiś "dziecięcy" kolor - jaskrawy żółty, pomarańczowy - a co tam!