Venus_m 07.04.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 o kurczaki ale jazda, jak moja corka pojdzie we mnie to na komunie bedzie chciala sztuczne rzesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 venus ale dzieci są jeszcze bardziej wymagający niż rodzice, więc chyba makijaż fool opcja, ale swoją drogą ja lubie jak jej maluje rzęsy, bo ma piękne i długie po mężu a tusz to bardzo potęguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 moja 3 latka ostatnio błyszczyk odkryła i am fazę, ze do przedszkola każe się malować sukienka śliczna :yes:u nas i znajomych to tylko alby - mój syn najpierw za nic nie chciał iść w długiej a potem sobie zabawę w gwiezdne wojny wymyślili i on był "yodą";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 07.04.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) reni1980 jak zobaczyłam Twoją łazienkę to czara się przelała (czy jak to się mówi ) Jutro idę rozwalać swoją i robię sobie biało-czarną! Pięknie Ci wyszła. A te wszystkie detale: czarny ręcznik, czarny kontakt, czarna mydelniczka to mnie rozwaliły. Uwielbiam jak wszystko jest tak na tip top. Chyba będziesz musiała zorganizować ten gościnny bo ja się do Ciebie wprowadzam! Sukienka córci piękna też obstawiam jasny kwiatek. Jeśli chodzi o malowanie małych dziewczynek to w tym przypadku wychodzi ze mnie stara dewota i jestem temu przeciwna Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.04.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Moja miała komunie w zeszłym roku, wymóg był taki że królowała alba i wszystkie dzieci były w nią ubrane. Ale ja kupiłam córce cukierkową sukienkę którą włożyła po kościele na przyjęciu. Reni czy mam rozumieć że kwiat będzie sztuczny? Czy fryzura już wybrana? Tak czy siak ja obstawiam jasny kwiatek. I nie maluj córki plis:eek:, możesz nawet mówić że dowota jestem:lol2:Będzie miała taką piękną sukienkę, do tego wymyśl ciekawe upięcie i wystarczy, będzie na pewno wyglądała tak że się poryczysz jak ją zobaczysz. Szkoda że w tym laptopie nie mam fotek fryzury mojej córci, to bym Ci pokazała, miała dość ciekawe upięcie i do tego ozdobione żywymi margaretkami plus do tego bukiecik z tych samych kwiatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.04.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Reni - dopiero dzisiaj tutaj zawitałam i ... jestem w szoku. Ciężko jest mi wśród setek galeii znaleźć taką, która by przypadła mi do gustu. Ale Twoja .... dome jest przepięny. Świetnie dobrane kolory, w całym domu utrzymany jeen styl. Ech ... dlaczego tak późno tutaj trafiłam.Jako że jestem w pracy i moja poranna herbata przeciągnęła się przez Ciebie już do godziny nie doczytałam wszystkiego (tak w 70% tylko). A chciałam zapytać o:- lampę stojącą w pokoju córki- czarną szafkę wiszącą w salonie (z czego jest zrobiona ?, możesz pokazać bliżej i jej wnętrz ?)- no i szczotka biała do wc - były tez czarne ? co to za firma ? Aha, przyszłam oglądać czarną łazienkę ale salon mnie wcześniej rzucił na kolana .... i te fotele ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.04.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Pasie a moj 3 latek ma faze nz wazelinke do ust , pewnie gdybym uzywala szminki to on tez:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.04.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No dobra od wczoraj jak tu coś naskrobałam udało mi się mniej więcej przejrzeć wątek i muszę przyznać, że jest pięknie! Wcześniej tylko widziałam zdjęcia łazienki i kuchni w poszczególnych wątkach, ale też mi się bardzo podobały. A teraz całość to dopiero robi wrażenie Łącznie z wyglądem domku z zewnątrz Bardzo mi się podoba dosłownie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.04.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No to pewnie i ze mnie wyłazi stara dewota . Ja też jestem przeciwna malowaniu dziewczynek. A już totalnie mnie dobijają konkursy (upodobane w szczególności przez Amerykanów), typu mała miss.... Ale w dzisiejszych czasach wyeliminować wszystkiego się nie da i moja córa ma też swój ukochany błyszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 witajcie dziewczyny!!! Kurcze jak jeden mąż wszystkie za jasnym, co do alby bo pytałyście , u nas w kościele też tak chciano ale rodzice dziewczynek się nie zgodzili i już, wiec są sukienki, natomiast chłopcy idą w albach, myślę ze bardziej chodziło o kasę, alba 150 a garnitur chyba z 500, wiec bedzie troche dziwnie, że dziewczyny w sukienkach a chłopcy w albach, ale cóż... Musze wam napisać co mi sie dziś przydałyło. Pojechałm dziś do home&you po te jeb....ane zające, przepraszam ale musze tak napisać, a ze najbliżej mam do gliwic i tam pojechałam, krążyłam 3 razy po centrum zanim galerię Forum znalazłam, bo po co znaki, jak ktoś jest z gliwic to wie a po co dla tych z innych miast, ale jak już znalazłam i poszłam do sklepu to okazało się że zajecy już dawno nie ma, sprzedały się na drugi dzień a z wystawy nie mogą sprzedac, tylko się wkurzyłam i pomyslałam sobie co to forum muratora ze mną wyrabia, na wątku o swiętach je widziałam, w końcu kupiłam króliki w almi decor, piękne w tym roku dekoracje, ale ceny wow, ale skoro 100 na paliwo poszła to jeszcze jedna mnie nie zbawi, siłą rzeczy wrócilam z królikami z almi. Korozja miło mi bardzo, bałam się że takie małe wc nie może się podobać, hmm mam wolny garaż bo autem i tak nie moge jeszcze wjeżdzać MarJel kwiat ma byc z materiału na końcu tej szarfy co przeplata sukienkę, ale z makijażem to mnie zdziwiłyście, ja też jestem przeciwna ale tylko tusz na rzęsy to chyba ok, zresztą już obiecałam a to moja jedyna córeczka i do tego takie długie rzesy ma! mirela witam serdecznie, lampa w pokoju córki była kupowana w warszawie i za chiny ludowe nic więcej nie wiem ale jest ich dosyć duzo na allegro, szafka na scianie w salonie to volani z bo concept, zrobię zdjęcia dla ciebie, a szczotka w wc jest z tchibo , około stycznia mieli w ofercie aneta, pysiaczek i rere witam i całuję gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja z reguły też jestem przeciw makijażowi u dzieci, ale... Optyka trochę się zmienia, jak ma się taką słodką dziewczynkę przy sobie, która chce być małą damą, ubiera obcasy mamy i chodzi w nich po domu albo patrzy z rozdziawioną buzią na poranną toaletę swojej rodzicielki i prosi, żeby podmalować ją chociaż trochę. Pamiętam jak córcia mojego brata na widok moich kolorowych paznokci próbowała je zdjąć przez kilka minut, po prostu nie mogła oderwać wzroku! I wiem też, że jak kiedyś poprosi o pomalowanie paznokietków, to nie będę potrafiła jej odmówić... Oczywiście wybiorę jakiś "dziecięcy" kolor - jaskrawy żółty, pomarańczowy - a co tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ilonko i ja właśnie tak myślę, że czasem mozna ulec i tyle przyjemności sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.04.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 reni na pocieszenie Ci napiszę, że i ja spóźniłam się do H&M po zające i już ślad po nich nie pozostał... A w Almi bardzo drogie słyszałam? Ile Ci się udało za tą stówkę ich kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 pysiaczek za 103 zł kupiłam 2 króliczki i 3 porcelanowe wiszące jajka, piękne są ale nie wiem gdzie je powiesić, poniżej zdjęcie królików http://img710.imageshack.us/img710/4013/ssl12284.jpg http://img24.imageshack.us/img24/2855/ssl12285.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.04.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Fajowe te króliki tylko coś data w aparacie nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 coś data w aparacie nie teges a nie chce mi się zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.04.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ilonko i ja właśnie tak myślę, że czasem mozna ulec i tyle przyjemności sprawić NO dobra, ale tusz do rzęs i ewentualnie błyszczyk do ust zniosę , ale proszę jej nie mazać żadnymi cieniami i innymi smarowidłami Króliki czadowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 NO dobra, ale tusz do rzęs i ewentualnie błyszczyk do ust zniosę , ale proszę jej nie mazać żadnymi cieniami i innymi smarowidłami Króliki czadowe:) tylko i wyłącznie tusz do rzęs, cieni nie cierpię a błyszczyków nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 pysiaczek za 103 zł kupiłam 2 króliczki i 3 porcelanowe wiszące jajka, piękne są ale nie wiem gdzie je powiesić, poniżej zdjęcie królików Widzę reni, że w podobnych sklepach dzisiaj bywałyśmy Super króliki. A jajka pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) anna maria zrobię zdjęcia i jajka pokażę, widzę ze u ciebie galeria kwitnie, też bym dziś postawiła parterowy , oszklony i żadnych skosów przeklętych,taki jak twój ,nic wymyślnego bo urok w prostocie Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts