Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nigdy nie mow nigdy ;)

skoro masz jedno, to chyba odpowiedni moment na taki wyskok ;)

gdybym miala inna sytuacje niz teraz to podjelabym sie kolejnego malenstwa..ale na obczyznie samej z trojka, gdzie 1 do szkoly trzeba zawiezc, drugie do przedszkola, plus dodatkowe zajecia, i jako sama to ogarnac, niestety nie da sie... bez pomocy jest ciezko...moj maz za dlugo poza domem ;)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaki strach?

moja kolezanka (jedynaczka) urodzila piatke...tzn 25pazdziernika coreczke jako 5 dziecko :)

gdzie synek (trzeci w kolejnosci) niestety nie zyje... musiala rodzic w 26tyg bo mial za duzo chorob i lekarze nie dawali mu szans na przezycie nawet do konca ciazy... :no:

jak to ona powiedziala-chce miec duza gromadke :D

Meliś Ty jesteś leśnik

;)

http://deccoria.pl/galeria/foto,id,66945,838284,1,udoskonalanie-mieszkania-cd.html

co to za choinka na pniu i czy jest żywa? chcialabym taką w tym roku

Wiecie coś na ten temat?

Mirka - ja nic nie łykam - ale się przymierzam :) mąż coś ostatnio nakręcony jak ta lala

Tak się wydaje bo pokazuję wam jedno pomieszczenie:lol2: ale poważnie nie mam jeszcze górnej łazienki skończonej ,mam robocze schody ;) i kończymy robic garderoby;)

Londonka ja już rok mieszkam i to nie w domu, a nie mam jednej części wykończonej. Nasze mieszkanie jest jakby połączone z dwóch i po prostu jedną część zamknęliśmy i mamy tam pralnio-graciarnie. Może na wiosnę ruszymy z jakimś remontem. Jak się wprowadzałam, to też nic nie miałam, a dwa dni przed przeprowadzką pierdzielnęła nam bateria w wannie i zaleliśmy swoje mieszkanie i dwa pod nami:/ dobrze, że było ubezpieczone:/ Mieszkałam dwa tygodnie u teściowej, a potem i tak nie miałam pralki to pranie woziłam do niej:P

a teraz i tak nie wiem gdzie będę mieszkać, bo mąż chyba na stałe zostanie w stolicy, także chyba od stycznia jak dostanę to wzięłabym urlop bezpłatny, pojadę do niego i poszukam sobie innej roboty:/ te zmiany mnie przerażają, ale jest mi bardzo ciężko tak bez niego, no nie mogę się przyzwyczaić.

a ja od roku szukam lampy nad stół i dzisiaj m mnie poinformował, że w tej chwili mam ją znaleźć :bash: z nizym nie mam takiego problemu jak z tymi cholernymi lampami :bash:

a co do dzieciaczków to ja się bardzo cieszę, że mam to już za sobą :yes: nie lubię chodzić w ciąży, fizycznie znoszę super, nie tyje nie mam rozstępów czuję się extra, ale psychicznie to nie dla mnie :no:

Magda Mirka weszła bym ale ja naprawdę chyba nie chcem;) młody odchowany ,chata stoi możemy z moim w końcu poszaleć,a jak przyjdą pieluchy to .....:eek::eek: nie ja się nie piszę .Nie biorę tabletek bo dzisiaj miałam badanie hormonów ,więc jak ma być to tylko teraz a jak nie to nie:yes:

ale samo się nei wydarzy - musisz dopomóc :)

tak szara, Magda byłas w superpharm?

byłam Renia ale seche vite wykupione - a essie będą w promo po 24 znów (więc się bardziej teraz opłaca) - będę kupię.

Melcia idę zgloglować te nazwy - no chyba, ze sztuczną kupię hmmmm...