Mmelisa 03.11.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 nigdy nie mow nigdy skoro masz jedno, to chyba odpowiedni moment na taki wyskok gdybym miala inna sytuacje niz teraz to podjelabym sie kolejnego malenstwa..ale na obczyznie samej z trojka, gdzie 1 do szkoly trzeba zawiezc, drugie do przedszkola, plus dodatkowe zajecia, i jako sama to ogarnac, niestety nie da sie... bez pomocy jest ciezko...moj maz za dlugo poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.11.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jaki strach? moja kolezanka (jedynaczka) urodzila piatke...tzn 25pazdziernika coreczke jako 5 dziecko gdzie synek (trzeci w kolejnosci) niestety nie zyje... musiala rodzic w 26tyg bo mial za duzo chorob i lekarze nie dawali mu szans na przezycie nawet do konca ciazy... jak to ona powiedziala-chce miec duza gromadke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.11.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Meliś Ty jesteś leśnik http://deccoria.pl/galeria/foto,id,66945,838284,1,udoskonalanie-mieszkania-cd.html co to za choinka na pniu i czy jest żywa? chcialabym taką w tym roku Wiecie coś na ten temat? Mirka - ja nic nie łykam - ale się przymierzam mąż coś ostatnio nakręcony jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.11.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 eee sztuczna - serio... to dpa fajne są też te świerki biale na święta w doniczce -tylko, źe małe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.11.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Magda Mirka weszła bym ale ja naprawdę chyba nie chcem;) młody odchowany ,chata stoi możemy z moim w końcu poszaleć,a jak przyjdą pieluchy to .....:eek: nie ja się nie piszę .Nie biorę tabletek bo dzisiaj miałam badanie hormonów ,więc jak ma być to tylko teraz a jak nie to nie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.11.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Tak się wydaje bo pokazuję wam jedno pomieszczenie:lol2: ale poważnie nie mam jeszcze górnej łazienki skończonej ,mam robocze schody i kończymy robic garderoby;) Londonka ja już rok mieszkam i to nie w domu, a nie mam jednej części wykończonej. Nasze mieszkanie jest jakby połączone z dwóch i po prostu jedną część zamknęliśmy i mamy tam pralnio-graciarnie. Może na wiosnę ruszymy z jakimś remontem. Jak się wprowadzałam, to też nic nie miałam, a dwa dni przed przeprowadzką pierdzielnęła nam bateria w wannie i zaleliśmy swoje mieszkanie i dwa pod nami:/ dobrze, że było ubezpieczone:/ Mieszkałam dwa tygodnie u teściowej, a potem i tak nie miałam pralki to pranie woziłam do niej:P a teraz i tak nie wiem gdzie będę mieszkać, bo mąż chyba na stałe zostanie w stolicy, także chyba od stycznia jak dostanę to wzięłabym urlop bezpłatny, pojadę do niego i poszukam sobie innej roboty:/ te zmiany mnie przerażają, ale jest mi bardzo ciężko tak bez niego, no nie mogę się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.11.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 //chyba zywa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.11.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 (edytowane) Magda, ta choinka wyglada mi na sosne albo swierk naturalny Edytowane 3 Listopada 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.11.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 tak szara, Magda byłas w superpharm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.11.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Ja się zmywam, ale tylko na chwilę Ide dokończyć sprzatanie i kluski z mięsem zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.11.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 No mnie przypomina te http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=choinka+na+pniu&bmatch=s0-o-1021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.11.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Bratkaf ja wiem, że można mieszkac też tak mieszkałam ,ale jak się nie ma ciśnienia to się nie spieszy człowiek Będzie dobrze byle razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.11.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Dajcie spokój z choinkami, ja nie będę miała wrócę do mamusi na święta hahha:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.11.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 a ja od roku szukam lampy nad stół i dzisiaj m mnie poinformował, że w tej chwili mam ją znaleźć z nizym nie mam takiego problemu jak z tymi cholernymi lampami a co do dzieciaczków to ja się bardzo cieszę, że mam to już za sobą nie lubię chodzić w ciąży, fizycznie znoszę super, nie tyje nie mam rozstępów czuję się extra, ale psychicznie to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.11.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Kurcze musze wymyslić prezenty pod choinkę , losowanie się odbyło i mam sis ,która ma wszystko :bash::bash: a m ma jej męża i on też ma wszystko:bash::bash: prezent za 70 zł.Ktoś coś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.11.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Magda Mirka weszła bym ale ja naprawdę chyba nie chcem;) młody odchowany ,chata stoi możemy z moim w końcu poszaleć,a jak przyjdą pieluchy to .....:eek: nie ja się nie piszę .Nie biorę tabletek bo dzisiaj miałam badanie hormonów ,więc jak ma być to tylko teraz a jak nie to nie:yes: ale samo się nei wydarzy - musisz dopomóc tak szara, Magda byłas w superpharm? byłam Renia ale seche vite wykupione - a essie będą w promo po 24 znów (więc się bardziej teraz opłaca) - będę kupię. Melcia idę zgloglować te nazwy - no chyba, ze sztuczną kupię hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.11.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 ja nie lubię stanu ciąży - reszta ok..ale 9 mcy uziemienia jakby mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.11.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 mirka za 70 zl to ja bym chciała dostać zapach do domu z zary home koniecznie biały jaśmin, piękny zapach i buteleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.11.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 ok Magda to pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.11.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Magda bierna nie jestem ,trochę pomagam mojemu:rotfl: nie poważnie nie chcem,ale wiecie ,że gumka to tylko gumka:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts