lulu87 25.12.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Piękny dom:) na pewno będzie dla mnie inspiracja przy wykańczaniu naszego domku:) Mam pytanie odnośnie mozaiki w szarej łazience, jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.12.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://i2.fmix.pl/fmi1040/9860ba0400212b5950d9b851/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.12.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://e-kartki.net.pl/kartki/26/6/d/6665.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.12.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 helloł witam po świątecznie i dziękuję wszystkim za życzenia, miło mi że tyle osób o mnie pamięta:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Piękny dom:) na pewno będzie dla mnie inspiracja przy wykańczaniu naszego domku:) Mam pytanie odnośnie mozaiki w szarej łazience, jaka to firma? :bye:witam to pleyades z dune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Czesc Reni Dziekuje bardzo za zyczenia swiateczne Wstyd mi, ze sama nie znalazlam czasu, zeby zajrzec tu na FM i takze pozyczyc wszystkiego dobrego na ten swiateczny czas http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sad/smileys-sad-438858.gif Jak Wam minal ten czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 hejka kamiku, nic nie szkodzi w przyszłym roku może się uda:wiggle: Jak po swiętach, leniwie:D, dziś sobie zrobiłam wolne, juz po kawusi i czekam aż dzieciaki wstaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Nadrobie zyczeniami noworocznymi Wolnego zazdroszcze.. ja niestety w pracy A tak chcialabym sie teraz delektowac smakiem kawy, siedzac na nowej sofie i gapiac sie na nasza choinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ja właśnie piję poranną kawkę, ale wcale leniwie nie jest Wyobraźcie sobie, że dokładnie po dwóch latach od zamieszkania zaczęły nam sprzęty szwankować Czy tylko ja mam takiego pecha Piec nie działa, wideofon nie działa, gwarancje właśnie się pokończyły Czekam, co następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.12.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ilonka, bo tak się teraz produkuje niestety - byle w okresie gwarancyjnym działało Cześć Reniu, Twoje dzieciaki tak długo śpią? Moje od 7:30 na nogach więc wstalam o 6:40 żeby chociaż herbatę w ciszy i spokoju wypić... Jak tam plany Sylwestrowe dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 U nas się szykuje Sylwestrowa parapetówka u znajomego Pooglądam sobie krytycznym okiem nowe mieszkanko Chociaż - sądząc po tym, jak wykończył poprzednie (i to kawaler! Znaczy bez pomocy baby) - mogę zzielenieć z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 oj Ilonko to szybko cholera, u mnie naszczęście wszystko działa bez zarzutu, jedynie z piecem ciagle cos sie dzieje, chyba jakiś felerny model a i te rury od odkurzacza centralnego mogły by byc lepsze, jedna już w koszu no ale całe plastikowe to co sie dziwić Aniu dzieki bogu moje dzieciaki to śpichy, jeszcze śpią a juz 11:o a plany na sylwestra jeszcze nie mamy i jakoś isć to mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 No właśnie, jak idealnie wymierzone w czasie, ledwo koniec gwarancji, a już na piecu napisane: Error! W sąsiednim mieszkaniu z piecem tej samej firmy (Brötje - nie polecam ) zaczęło się coś dziać dwa tygodnie temu. Tam jest inny model, więc pewnie firma wszystkie piece produkuje na dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 My w tym roku spokojnie Sylwestra spedzac bedziemy U nas albo u siostry mam ochote saczyc drinki, obejrzec sobie jakis film, popatrzec na fajerwerki i o normalnej godzinie pojsc spac A w Nowy Rok jesli pogoda dopisze pojsc z mezem na dluuugi spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 długi spacer, oj nie wiadomo jak z tą pogodą będzie jak patrzę co dzis u mnie się dzieje, deszcz pada i niesamowicie silny wiatr wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 U nas Reni podobnie.. po sniegu sladu juz nie ma, a jeszcze w weekend bylo tak bialo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 moje dzieci właśnie jedzą śniadanie:D Aniu właśnie jak tam na wyjździe, bo zapomniałam zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.12.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 A u nas obiad za pół godziny Na wyjeździe OK. Leniwie, pysznie, ale w ogólnym rozrachunku stwierdziliśmy, że następnym razem wyjazdowo, ale aktywnie powinno być, bo to siedzenie przy stole nikomu nie służy, a i trochę nudnawo bywa, zwłaszcza dla dzieci... Tak więc nie wiem, czy sobie świąt w górach nie zafundujemy, gdzieś na sankach/nartach/deskach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts