Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Idzie od 8 grudnia , ale nawet jak nie pracuje zawodowo to ma dosyc w ciagu dnia .Z mała na rehabilitacje do tego codziennie z nia w domu musi tez ćwiczyć, teraz ten mały tez skupia swoja uwagę ,no i na dodatek jak to dziecko to trzeba patrzec co robi aby krzywdy siostrze nie zrobił :) a akcje juz były jak był zazdrosny że leży np. na jego kocyku :D .A dzieci wstają o 5.30.

Ja to lubię mieć czysto, ale nie lubię sprzątać, za to uwielbiam piec wszelkie ciasta i na święta to ja jestem zawsze odpowiedzialna za wypieki.

Umyłam dopiero jedno okno w salonie i musiałam się bardzo spieszyć, bo w domu byłam około 16:00 i już się ściemniało:/ W weekend też nie umyję, bo jedziemy w odwiedziny do mojej babci. Mąż myślał, że ja już wszystkie okna pomyłam i śmiał się ze mnie, bo na połaciowych wielka kupa:P Teraz za karę on będzie zmywał tę kupę, poniedziałek ma wolny, to niech myje:)

...i dziewczyny chyba Bóg nade mną czuwa, udało mi się wstępnie załatwić urlop bezpłatny w pracy myślałam żeby wziąć na około pół roku i szukać w tym czasie pracy w Warszawie, od wczoraj już miałam dwa telefony w sprawie pracy, w tym jedna praca nawet fajna, w piątek wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną:)