reni1980 05.11.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 ...i dziewczyny chyba Bóg nade mną czuwa, udało mi się wstępnie załatwić urlop bezpłatny w pracy myślałam żeby wziąć na około pół roku i szukać w tym czasie pracy w Warszawie, od wczoraj już miałam dwa telefony w sprawie pracy, w tym jedna praca nawet fajna, w piątek wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną super super :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 ja za okna chyba w sobotę się wezmę, mam nadzieję ze będzie jeszcze pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.11.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 podobno w weekend ma się zepsuć, ale to nigdy nie wiadomo. Rany jak ja się cieszę, że się wszystko ułożyło pomyślnie, skrzydeł dostałam. Mogę na spokojnie szukać pracy, a tu miejsce będzie na mnie czekać, a może uda mi się w ciążę zajść, to już w ogóle spełniłyby się wszystkie moje marzenia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 a pracuje zawodowo? ja na 7:30 w pracy musialam byc, wczesniej wiadomo dzieci pozawozic do przedszkola, i tez po nocach sprzatalam i kuchcilam teraz mi sie tak nie chce, chociaz bywaja dni, ze tez siedze i robie to Wstapilam na chwilke by powiedziec ze bokserki wymiataja ciekawe jak z rozmiarowka, bo bym z checia mojemu kupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.11.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 jakiś dziś miałam zalatany dzień w pracy i po. Renia pościel ok - wyprana i wyprasowana i w szafce czeka na zmianę wszystko z nią ok - nie zauważyłam, żeby coś było na nie w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Hejka!!!! Byłam ,zobaczyłam i wybrałam inne łóżko .Mniej bufiaste , będzie czarne .Duzo nas wykosztuje albo i nie dużo- zależy do kogo , ale mi się podoba Teraz szukam pościeli w jednym kolorze i lampy :D:D:D Dobry pomysł ,nie wiedziałam że tak mozna je wykorzystać http://www.tipy.pl/artykul_17462,jak-wykorzystac-woreczki-pochlaniajace-wilgoc.html#iwa_item=2&iwa_img=1&iwa_hash=37874&iwa_block=tiles BRATKAF trzymam kciuki Edytowane 6 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.11.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Dzien doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.11.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 dzień doberek również u mnie bardzo ładna pogoda, ciekawe jak w weekend będzie. Ja dzisiaj do Wawy jadę, a jutro na podlasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.11.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 U mnie pogoda fatalna...:Pdeszcz zimno i ogólnie ponuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 U mnie ciepło ,ale niebo zachmurzone .wczoraj było piekne słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.11.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Hey ja wstawiłam drugie pranie a tu coś się chmurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 U nas nawet chmury deszczowe były ale uciekły , pranie susze na balkonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.11.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Mirka pokaż łózko bo mi mój mówi ostatnio żeby można w końcu sypialnie zrobić bo pracy ma teraz mnóstwo a wiadomo z tym się wiąże kasa I dziewczyny przede wszystkim jaki materac dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) mojego szukałam na zdjeciach ale nie znalazłam .Materac piankowy z Hildinga , pani ogólnie zalecała piankowe .My chcieliśmy z Janpolu ( bo to nasza lokalna firma ,znajduje sie obok nas) i lateksowy .Może jeszcze podskoczymy tam i porównamy . wybrałam z tej firmy co ostatnio wklejałam z all.łóżko dobrze zrobione ,ogladałam inne i nic mnie nie zadowalało a tu się zdziwiłam .http://allegro.pl/lozko-tapicerowane-new-concept-8-warszawa-180-200-i4630871216.html Edytowane 6 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.11.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Ja też mam z Janpolu pianka termo.. coś tam, już nie pamiętam, ale powinnaś iść do salonu i się przede wszystkim położyć. Ja trafiłam na fajnego sprzedawcę i wszystko nam wyjaśniał i doradzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Ja też mam z Janpolu pianka termo.. coś tam, już nie pamiętam, ale powinnaś iść do salonu i się przede wszystkim położyć. Ja trafiłam na fajnego sprzedawcę i wszystko nam wyjaśniał i doradzał Dokładnie ,ja lezałam na kilku i potrzeba doswiadczonego sprzedawcy ,nam sie taka pani trafiła .Tylko nie kupuj z KOŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.11.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 bardzo ladne łóżko, już wcześniej jak wklejałaś linka to zwróciłam uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Kupuje inne ,troszke droższe ale jak weszłam do sklepu to mi od razu w oko wpadło .Jak zawsze zadziałał magnetyzm droższej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.11.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Mirka ale koło za to ja mam koło siebie a czemu nie polecasz Kurcze psa ganiałam bo mi ręcznik gwizdnął z suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Ja miałam KOŁO i po 3 latach do wymiany ,nawet tamta pani powiedziała ,że Koło :no: - słaba jakośc.Za to polecała ich stelaże pod materac . Musiałas fajnie wygladac ganiając za psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts