Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

...i dziewczyny chyba Bóg nade mną czuwa, udało mi się wstępnie załatwić urlop bezpłatny w pracy myślałam żeby wziąć na około pół roku i szukać w tym czasie pracy w Warszawie, od wczoraj już miałam dwa telefony w sprawie pracy, w tym jedna praca nawet fajna, w piątek wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną

super super

:wave::wave::wave:

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podobno w weekend ma się zepsuć, ale to nigdy nie wiadomo.

Rany jak ja się cieszę, że się wszystko ułożyło pomyślnie, skrzydeł dostałam. Mogę na spokojnie szukać pracy, a tu miejsce będzie na mnie czekać, a może uda mi się w ciążę zajść, to już w ogóle spełniłyby się wszystkie moje marzenia:rolleyes:

a pracuje zawodowo?

ja na 7:30 w pracy musialam byc, wczesniej wiadomo dzieci pozawozic do przedszkola, i tez po nocach sprzatalam i kuchcilam ;)

teraz mi sie tak nie chce, chociaz bywaja dni, ze tez siedze i robie to :rolleyes:

Wstapilam na chwilke by powiedziec ze bokserki wymiataja :lol2:

ciekawe jak z rozmiarowka, bo bym z checia mojemu kupila :lol2:

Hejka!!!!

Byłam ,zobaczyłam i wybrałam inne łóżko :D.Mniej bufiaste :) , będzie czarne .Duzo nas wykosztuje albo i nie dużo- zależy do kogo , ale mi się podoba :D

Teraz szukam pościeli w jednym kolorze i lampy :D:D:D:D

Dobry pomysł ,nie wiedziałam że tak mozna je wykorzystać :)

http://www.tipy.pl/artykul_17462,jak-wykorzystac-woreczki-pochlaniajace-wilgoc.html#iwa_item=2&iwa_img=1&iwa_hash=37874&iwa_block=tiles

BRATKAF trzymam kciuki :)

Edytowane przez mirkamis

mojego szukałam na zdjeciach ale nie znalazłam .

Materac piankowy z Hildinga , pani ogólnie zalecała piankowe .My chcieliśmy z Janpolu ( bo to nasza lokalna firma ,znajduje sie obok nas) i lateksowy .Może jeszcze podskoczymy tam i porównamy .

wybrałam z tej firmy co ostatnio wklejałam z all.łóżko dobrze zrobione ,ogladałam inne i nic mnie nie zadowalało a tu się zdziwiłam .

http://allegro.pl/lozko-tapicerowane-new-concept-8-warszawa-180-200-i4630871216.html

Edytowane przez mirkamis

Ja też mam z Janpolu pianka termo.. coś tam, już nie pamiętam, ale powinnaś iść do salonu i się przede wszystkim położyć. Ja trafiłam na fajnego sprzedawcę i wszystko nam wyjaśniał i doradzał

Dokładnie ,ja lezałam na kilku :) i potrzeba doswiadczonego sprzedawcy ,nam sie taka pani trafiła :).Tylko nie kupuj z KOŁA.