Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

domyslam sie, ze chodzi o lekarza?

nie, bo moj jest na zwolnieniu lekarskim... nie wiadomo kiedy wroci bo chory..

tylko na pogotowie do lekarza moge jechac, ale znajac zycie, odesla mnie z niczym do domu... znam to z autopsji ;)

biore polskie leki z mojej kolekcji ;)

zawsze mnie max tydzien trzymalo a tu juz dwa :(

a MUSZE do srody wyzdrowiec, bo lecimy i z tymi dolegliwosciami nie bedzie lekko:bash:

no wlasnie mirkamis, nie wiadomo co... fervex pomaga ale na pol godz... girpex ciut dluzej... paracet p.bolowo na uszy bo mnie ten bol wykancza...teraz testuje jakis febrisan...

nos zatkany, kaszel jak mnie zlapie atak, to czuje ze pluca mi wywali z bolu, a jest suchy wiec draznie nim jeszcze bardzej gardlo... usta suche-nawilzam pomadka ochronna, i pije, pije duzo wody, bez tego ni rusz.

fervex jest do dupy ,kup sobie teraz jak będziesz theraflu.Na suchy kaszel nie wiem co podać .Gripexu mało używam .

sudafed na zatkany nos,i disnemar dla dorosłych żeby rozrzedzać wydzielinę z zatok - to jeszcze mi się przypomniało.

Mój m uznaje cytrynówkę domowej roboty i faktycznie jak wypijesz to stawia na nogi .

Edytowane przez mirkamis

Fajna, ale problem w tym, ze inny mnie nie przyjmie :sick:

wiesz, ze z dzieckiem na pogotowiu czekalam z bolacym sercem na przyjecie godzine w poczekalni. a po ekg kolejna godz na lekarza ;)

z kaszlem na poczekalni spedzilam 4godz...gdyby nie to ze byla godz 00:20 to bym nadal czekala,..zawinelam sie do domu, bo ile mozna?