fajna kobieta 06.11.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Mmel a u lekarza w ogóle byłaś???? Edytowane 6 Listopada 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 domyslam sie, ze chodzi o lekarza? nie, bo moj jest na zwolnieniu lekarskim... nie wiadomo kiedy wroci bo chory.. tylko na pogotowie do lekarza moge jechac, ale znajac zycie, odesla mnie z niczym do domu... znam to z autopsji biore polskie leki z mojej kolekcji zawsze mnie max tydzien trzymalo a tu juz dwa a MUSZE do srody wyzdrowiec, bo lecimy i z tymi dolegliwosciami nie bedzie lekko:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Renia łóżko zamówiłam,stelaz też , z materacem się wstrzymałam bo na pewno krócej się czeka .Teraz podjadę do nas i podpytam innych co mówią .w opiniach w necie wyczytałam ,że oba jednakowo dobre , a ja chce najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Kurcze Mali współczuję .Nie wiem co mam ci doradzić żeby szybko minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 cholera jeszcze za godz na tance z corka... 3godz czekania na nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 ja za godzinę do kościoła z młodą. Kurcze od tygodnia chodzę żeby nie przeklinać wkurzona na maksa .Normalnie codziennie mi ciśnienie rośnie i powtarzam sobie szkoda nerwów na pierdołki ,żyj chwilą ,złośc na nic ci będzie - no i za żadne skarby nie umiem się nie wkurzać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 no wlasnie mirkamis, nie wiadomo co... fervex pomaga ale na pol godz... girpex ciut dluzej... paracet p.bolowo na uszy bo mnie ten bol wykancza...teraz testuje jakis febrisan...nos zatkany, kaszel jak mnie zlapie atak, to czuje ze pluca mi wywali z bolu, a jest suchy wiec draznie nim jeszcze bardzej gardlo... usta suche-nawilzam pomadka ochronna, i pije, pije duzo wody, bez tego ni rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) fervex jest do dupy ,kup sobie teraz jak będziesz theraflu.Na suchy kaszel nie wiem co podać .Gripexu mało używam . sudafed na zatkany nos,i disnemar dla dorosłych żeby rozrzedzać wydzielinę z zatok - to jeszcze mi się przypomniało. Mój m uznaje cytrynówkę domowej roboty i faktycznie jak wypijesz to stawia na nogi . Edytowane 6 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 taa mnie jak lapie chorobsko to raz na rok theraflu mialam...wywalilam do kosza bo data waznosci wygasla wieczorem nasmaruje sie amolem...zapomnialam ze tez dobrze rozgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.11.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Mmel ty nie patrz ze lekarz na urlopie tylko zasuwaj do innego!! :oWiesz jakie niedoleczone przeziebienia,grypy sie kończą??? Ja niestety wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Zrobiłam rogaliki ,pyszne są ale nad super kształtem muszę popracować :lol2: bo rogalika nie przypominaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.11.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Pełna wanna gorącej wody i kg soli wsyp.Siedz i mocz sie z pół godziny.Na usta nie ma nic lepszego.Kupisz w Rossmanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Fajna ma rację ,tylko wiem tez jak z lekarzami zza granicą - jeszcze gorzej niż u nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Fajna, ale problem w tym, ze inny mnie nie przyjmie wiesz, ze z dzieckiem na pogotowiu czekalam z bolacym sercem na przyjecie godzine w poczekalni. a po ekg kolejna godz na lekarza z kaszlem na poczekalni spedzilam 4godz...gdyby nie to ze byla godz 00:20 to bym nadal czekala,..zawinelam sie do domu, bo ile mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.11.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Mmel współczuje....:hug:u nas słaba opieka medyczna ale widze ze w No nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.11.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Myślałam że gorzej jak u nas z lekarzami to nie ma U mnie tylko gripex skutkuje Edytowane 6 Listopada 2014 przez women.beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Fajna dopiero doczytalam o soli... a moze byc wanienka dziecieca? bo innej nie mam rossmana tez u nas nie ma ochronna nivea mi pomaga na usta i czuje poprawe po febrisan.. moze jutri bedzie lepiej. weekend wolny to sie wykuruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.11.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Jak sie zmieścisz to moze byc! :DA tak serio to naprawde pomaga- sprawdzone.:)Ta maść Vaseline to pewnie tez w innych drogeriach jest musisz poszukać.;)Jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2014 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Hellol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.11.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Hej Fajna kuchnia super:) beton też oki nie jest zaciemny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts