annNS2 07.11.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 hejo. dobrze ze sobie o tym rabacie w H&Y przypomnialam! w koncu udalo mi sie kupic foremki do pierniczkow, bo co roku pozyczam od sasiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2014 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Ja zamówiłam i właśnie czekam na przesyłkę więc dzisiejsze info o rabacie trochę mnie zezłościło, bo się nie załapałam Kupiłam pościel, którą wybrałam w sklepie stacjonarnym, ale nie było rozmiaru. W dotyku fantastyczna, jakościowo ponoć też świetna, bo koleżanka polecała. Aniu a zapłaciłas. Bo jak nie to nie odbieraj przesyłki i kup jeszcze raz, albo kup jeszcze raz i oddaj te wcześniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2014 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 A w jakich cenach u nich te pościele, ja uzależniona od ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.11.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 A w jakich cenach u nich te pościele, ja uzależniona od ikei ja mam za duza koldre ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.11.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Aniu a zapłaciłas. Bo jak nie to nie odbieraj przesyłki i kup jeszcze raz, albo kup jeszcze raz i oddaj te wcześniejszą Zapłaciłam dwa dni temu od razu przy zamówieniu. Ale nie żałuję - pościel przyszła, świetna, mięciutka. Zastanawiam się tylko, czy z tym rabatem jeszcze jednej nie zamówić Ceny przyzwoite - ja za swoją 200x220 dałam 149 złotych, a można kupić w promocji nawet poniżej 100. Reniu, kończymy panele w korytarzu więc się odezwę. 3 paczki paneli mi zostały tych "matowych". Pomyśl, czy ewentualnie można z nimi coś zrobić (oddać, zareklamować) bo boję się, że jak je sobie zostawię, to i tak do tych na dole pasować nie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.11.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) A która kupowałaś ??? Mnie chodza o głowie dwie Ta http://home-you.com/pl/sypialnia-posciele-drukowane/167004260-komplet-poscieli-ornamento.html i ta http://home-you.com/pl/sypialnia-posciele-drukowane/167007806-elementy-poscieli-mikrofibra.html Edytowane 7 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 07.11.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Reni ale w tych z ikei to jest chyba jedna poszewka na poduszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.11.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 A która kupowałaś ??? Kupiłam tę LINK. Myślę jeszcze nad ORNAMENTO, którą pokazałaś, bo będzie tak samo miła w dotyku lub nad OMBRE, tylko nie dotknęłam jej w sklepie a ma inny skład więc nie wiem, czy ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.11.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Ja własnie przez to pytam którą kupowalaś ,bo do sklepu mam za daleko żeby dotknąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.11.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Mirkamis ja dzisiaj wlasnie po ta ktora pokazałaś jadę.:DTa pierwsza.Bylam we wtorek w H&Y i wtedy mi wpadła w oko.Dobrze ze nie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.11.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dostałam jeszcze smsy ze 40% na cały asortyment w Monnari.Jade do centrum pooglądać co tam maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.11.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Mmelcia błagam cie prześlij mi priorytetem te śledziki z ziemniaczkami.:)Jedno z moich ulubionych jedzonek :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 07.11.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 O do monnari mi by się też przydała taka zniżka sweter mi się tam spodobał ostatnio na wystawie ale 199 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 o w morde jakie wielkie zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.11.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 fajne to szklane cuś mmeli.Jak zdrówko?? Czyli żadna nie kupowała pościeli flanelowej z tchibo?ja generalnie nie lubi takiej tylko satyna ale na zimę jedna mogłaby być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Lolek...przedobrzylam z wychodnym... kaszel dusi na noc i przez to starsznie boli gardziolko.. flanelowa posciel fajna, ale dla mnie za goraco pod nia.wiec bawelniana kupuje czesto stety nie w tchibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.11.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Mmelcia wiem o czym piszesz....Rothkohl!!! :DUwielbiam z kluskami śląskimi i z kaczuszka.:stirthepot:Najlepsza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Hejka.laski Zaś o żarciu, ja dzis canneloni robiłam i nogi z tyłka mi już wychodzą po całym dniu Lolek ja z tchibo wiele kupuje ale pościeli nigdy, zaryzykuj najwyżej oddasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.11.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Renia na pocieszenie ci powiem ze przede mną jeszcze ryba po grecku do zrobienia.:(poki co jestem w czarnej dupie nawet ryb nie mam usmazonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.11.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Lolek ja w Tchibo sporadycznie kupuje ostatnio młodej czapkę i komin i o ile czapka ok to komin sie mega zmechacil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts