Mmelisa 08.11.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Renia na pocieszenie ci powiem ze przede mną jeszcze ryba po grecku do zrobienia.:(poki co jestem w czarnej dupie nawet ryb nie mam usmazonych. co Ciebie tak fajna na ta rybe wzielo? mam nadzieje, ze wyrobilas sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.11.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Oj sama nie wiem Mmelcia.;)Zawsze staram sie zeby na weekend lodowa pełna była- jakieś sałatki ,roladki itp rzeczy.Dzieki takim rarytaskom znowu przywalilam 3 kg :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.11.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Renia mozesz sprawdzić czy do lampy ktora chyba ty masz Silva można dać żarówkę 100 VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 no.. w sumie to jest dobra mysl z tym gotowaniem.. nie mow nic o kg.. spadlam jak cholera teraz... dzisiaj rano tylko bulke zjadlam i kolejny posilek dopiero przed 19ta bo od 13:40 do 18 bylam na pogotowiu... dostalam leki i sie lecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.11.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 od 13:40 do 18 bylam na pogotowiu... dostalam leki i sie lecze Meli.... jak się czujesz?? Coś poważnego wyszło?? Pozdrawiam i trzymam kciuki, wracaj szybko do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Dziekuje Lolek zrobili mi najpierw wynik krwi z paluszka wyszlo ok, osluchanie mnie tez nic nie wykazalo, wiec to dobrze jak dla mnie jechalam sie przebadac bo zadne leki juz mi nie pomagaly, a od kaszlu mialam juz bole w klatce piersiowej.. balam sie zeby na pluca czy oskrzela mi nie poszlo... na szczescie nie dostalam lek wykrztusny do picia 4 razy dziennie i wziewy inhalacyjne tez 4 x dziennie...a na noc jakis fajny syropek, zebym mogla spac... reety 20min od jego zazycia oczy mi sie tak kleily, ze zasnelam jak niemowle... a jakiego kreciolka w glowie mialam, jak po jakims upiciu sie % przespalam cala noc bez wybudzania sie jestem pewna, ze do wylotu bede sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.11.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Mmel zazdroszczę spadku wagi...ale nie w takich okolicznościach :(Dobrze ze sie w końcu zdecydowałaś pójść do lekarza nieleczone przeziębienie czy grypa moze sie naprawde zle skończyć.Teraz jak juz leki dostałaś szybko wrócisz do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.11.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Mel, miałam to samo. Sześć tygodni męczarni. Zrobiłam prześwietlenie płuc. Leki wziewne mi w końcu pomogły, chociaż nadal miewam kaszel, którego nie mogę wykaszleć ale nie tak przerażający jak poprzednio tylko suchy i płaski. Ale to uczucie beznadziejności odkasłania najgorsze. Zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 dziewczyny u mnie od poczatku suchy z ciezka do wykrztuszenia flegma...a od wczoraj rana na sucho wymioty. Tego sie wystraszylam, ze nie moge zapanowac nad tym, spac i funkcjonowac, a wiadomo,z dziecmi musze jezdzic do szkoly i inne zajecia... wziewy pomagaja, i jaki fajny aparat przy nich :cool:latwy w obsludze (chociaz nigdy wziewow nie robilam) http://min.medicin.dk/resource/media/CX8C9MS2?ptype=99&Sekvens=20&sp=W700X692CD700X691 Andariel, dobrze ze i u Ciebie juz lepiej ja sie tak rozkrecilam, ze mam juz rosol ugotowany, parowki w ciescie upieczone i ciasto na rogaliki wyrobione czekaja w lodowce jeszcze pol godz i zaczynam dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Doberek ' Jest ok, bardzo ok na 9 mam z malutka wizyte u stomatologa..bedzie znieczulenie i borowanie zabka Reniu privek leci do Ciebie, dzien wyjazdu sie zbliza i wiesz czego potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.11.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 hejka laski ja dziś mam wolne meli odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi a ja zmykam...tam gdzie musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.11.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.11.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Mel, zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Juz jest ok wczoraj przed zasnieciem godzinny napad kaszlu mialam, na szczescie mniej bolesny i dzisiaj jest znacznie lepiej. Wiecie co, jestem pod mega wrazeniem z mojej malej. Ja taka spieta do tego stomatologa z nia poszlam a ta usmiechnieta, buzke otworzyla, zastrzyk znieczulajacy bez placzu, borowanie tak samo Moja starsza na samo haslo o siadaniu na fotel robi sceny, buzie zakrywa, placze, a ta malutka taka przeciwnosc jej jestem Mega Dumna z niej i ciagle to powtarzam a teraz biore sie za obiadek... bedzie pomidorowka:cool: a do tego brokulowe krokiety. Jeszcze ich nie jadlam, ale apetycznie wygladaja wiec warto sprobowac przepis a na jutro w planie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.11.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Hejka wszystkim.:)Dobrze Mmelcia ze juz wychodzisz z choróbska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.11.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ale smakowitości gotujesz mniam mniammmmm......:stirthepot:Ja na jutro piesi z gęsi do tego gnocchi i salatka z roszponki.A na deser będzie,y sie zajadać rogalami marcinskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.11.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 (edytowane) A ja prasuje moje woale, kto qrwa wymyślił takie firany. Edytowane 10 Listopada 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 a po co ci firany? wywal je;) do tych krokietow wezme piers z kurczaka upieczona w pergaminie no tak, 11 listopada jutro, wiec w PL wolne. Tutaj za to normalny to dzien, wiec nie ogarniam sie z tym i nie mam zamiaru pichcic rarytasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.11.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 A ja prasuje moje woale, kto qrwa wymyślił takie firany. dlatego ja je wywaliłem. nawet stacja parowa nie dała rady......... u mnie jutro gęsie girki i musowo rogale Marcińskie .... (ale mam też tiramisu z deluxe z lidla od środy chyba na dietę muszę przejść) Meli super, że już lepiej.:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts