Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziekuje Lolek :hug:

zrobili mi najpierw wynik krwi z paluszka ;) wyszlo ok, osluchanie mnie tez nic nie wykazalo, wiec to dobrze jak dla mnie :)

jechalam sie przebadac bo zadne leki juz mi nie pomagaly, a od kaszlu mialam juz bole w klatce piersiowej.. balam sie zeby na pluca czy oskrzela mi nie poszlo... na szczescie nie :)

dostalam lek wykrztusny do picia 4 razy dziennie i wziewy inhalacyjne tez 4 x dziennie...a na noc jakis fajny syropek, zebym mogla spac... reety 20min od jego zazycia oczy mi sie tak kleily, ze zasnelam jak niemowle...:rolleyes: a jakiego kreciolka w glowie mialam, jak po jakims upiciu sie % :lol2:

przespalam cala noc bez wybudzania sie :wiggle:

jestem pewna, ze do wylotu bede sobą :D

Mel, miałam to samo. Sześć tygodni męczarni. Zrobiłam prześwietlenie płuc. Leki wziewne mi w końcu pomogły, chociaż nadal miewam kaszel, którego nie mogę wykaszleć ale nie tak przerażający jak poprzednio tylko suchy i płaski. Ale to uczucie beznadziejności odkasłania najgorsze. Zdrowia życzę.

dziewczyny :hug:

u mnie od poczatku suchy z ciezka do wykrztuszenia flegma...a od wczoraj rana na sucho wymioty.

Tego sie wystraszylam, ze nie moge zapanowac nad tym, spac i funkcjonowac, a wiadomo,z dziecmi musze jezdzic do szkoly i inne zajecia...

wziewy pomagaja, i jaki fajny aparat przy nich :cool:latwy w obsludze (chociaz nigdy wziewow nie robilam)

http://min.medicin.dk/resource/media/CX8C9MS2?ptype=99&Sekvens=20&sp=W700X692CD700X691

Andariel, dobrze ze i u Ciebie juz lepiej :hug:

ja sie tak rozkrecilam, ze mam juz rosol ugotowany, parowki w ciescie upieczone i ciasto na rogaliki wyrobione :D czekaja w lodowce jeszcze pol godz i zaczynam dzialac :D

Juz jest ok :D

wczoraj przed zasnieciem godzinny napad kaszlu mialam, na szczescie mniej bolesny i dzisiaj jest znacznie lepiej.

Wiecie co, jestem pod mega wrazeniem z mojej malej. Ja taka spieta do tego stomatologa z nia poszlam a ta usmiechnieta, buzke otworzyla, zastrzyk znieczulajacy bez placzu, borowanie tak samo :jawdrop:

Moja starsza na samo haslo o siadaniu na fotel robi sceny, buzie zakrywa, placze, a ta malutka taka przeciwnosc jej :D

jestem Mega Dumna z niej i ciagle to powtarzam :D

a teraz biore sie za obiadek... bedzie pomidorowka:cool: a do tego brokulowe krokiety.

Jeszcze ich nie jadlam, ale apetycznie wygladaja wiec warto sprobowac :D

przepis

a na jutro w planie to :stirthepot:

A ja prasuje moje woale, kto qrwa wymyślił takie firany.

dlatego ja je wywaliłem. nawet stacja parowa nie dała rady.........

u mnie jutro gęsie girki i musowo rogale Marcińskie ....

(ale mam też tiramisu z deluxe z lidla od środy chyba na dietę muszę przejść)

Meli super, że już lepiej.:wave::wave: