Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie, od czwartku zylam bardzo intensywnie. W piątek byłam na tej rozmowie o prace. Wydaje mi się ze dobrze mi poszło, nie było jakoś nic trudnego, ale zobaczymy czy się odezwa, jak do czwartku nie dadzą znac to dupa. Teraz w piątek znowu mam rozmowę.

Weekend spędziłam na Podlasiu, pomylam babci okna, maz powstawial okna zimowe (babcia mieszka w takim starym klimatycznym drewnianym domku), miedzy okna wkładala wate ;) było tez kiszenie kapusty, 50kg kapusty szatkowal maz a ja ubijalam potem w beczce. Fajny zwyczaj ale narobilismy sie , ze ledwo zylismy.

Tyle u mnie:) jakby kogoś interesowało:)

Rogali marcinskich nigdy nie jadlam, a muszą być pyszne:)

Hejka!!!!!!

LOLEK trzymam za słowo :D:D:D:D:D:D:D

Bratkaf ja pamietam co to kiszenie kapusty ,zreszta moi teście dalej kiszą w dużej beczce a mama kupiła sobie taka 10 l i tez kisi.Ja chyba też skuszę się na taką malutką ,przynajmniej będę wiedzieć co jem :). O taką http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4759992889&ref=last-visited

Za prace dalej trzymam kciuki ,mam nadzieję ,że wszystko sie uda :hug::hug:.

dzięki Lolek, u mnie pewnie tez gdzieś bym dostała, ale pewnie nie tak dobre jak z waszego regionu:)

dziękuję również za trzymanie kciuków, podchodzę do tego na spokojnie, może dlatego, że pracę mam, gorzej by było jakbym jej nie miała. Była to moja pierwsza rozmowa o pracę w warszawie, także nigdy nic nie wiadomo, nie nastawiam się, a w piątek kolejna, fajniejsza:) będzie się działo. Końcówka roku zapowiada się ciekawie