women.beauty 12.11.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ta ja jak w każdy poniedziałek ogarniam po weekendzie bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) a u nas jakos mało się nabałaganiło ,chociaz tylu ludzi w domu . I robiłam polędwice Jjany - pyszna . Edytowane 12 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.11.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Hejka! Dopiero do domu dotarłam.Padam na twarz juz dzisiaj...tysiące spraw na mieście do załatwienia miałam i jeszcze na sam koniec młody mnie tak wkur...ze mi aż chyba ciśnienie skoczyło.:mad:Prawda jest w przysłowiu- małe dzieci mały kłopot duze dzieci duzy kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.11.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Mmelcia w takim razie szczęśliwej podróży No i pochwał sie zdjęciami koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.11.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Co do rogali to ja co roku kupuje w Piotrze i Pawle tam przywożą " oryginalne" z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Fajna ,mnie właśnie moja młoda ciśnienie podniosła . Właśnie wczoraj widziałam reklamę "Piotra i Pawla' z rogalami ale obok nas tego sklepu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.11.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Mirka cieszę się Ja ostatnio robiłam z piersiami kurczaka - z gotowaniem ryżu zajęło mi 20 minut, a jaki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilia1711 12.11.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 a witam serdecznie, jak wkleję wszystko to co będę potem wklejać, ha,ha Witam Powtórzę się,ale cóż nie można inaczej:)domek masz cudowny urządzony z klasą w stylu nowoczesnym. Mam wiele pytań, ale zacznę od podłogi:) Jaki rodzaj i kolor podłogi masz w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Hello!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Heloł zakupiłam wczoraj farby do pokoju młodego - turkus i taki jasny kremowy jak lody waniliowe - białe meble..i teraz dumam czy by tego turkusu jednak nie rozjaśnić na taki blady.. a może zrobić czarną tablicę do malowania kredą.... hmmmmmmmmm - no nie podoba mi się już dziś ten turkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) aha suft biały a na dwoch skosach ( łączenie dachu) jest drzewo coś z tego wykombinuję - znalazłam fajne naklejki na jasną ścianę. Edytowane 13 Listopada 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Hejo Magda jak ciemny ten turkus to może rzeczywiście go rozjaśnij chociaż hym.. musiałabyś pokazac Mirka nie widziałam pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) LONDONKA wysłałam na fb. Jak Ci się mieszka???Czy może po jednej nocy wróciłas na stare śmieci??? Magda wolałabym ten turkus widzieć . Ogólnie to tez mam problemy z farbami bo nie wiem co mam z tą sypialnią zrobić ,żeby była piękna:).Jaki kolor ,czy za łóżko dawać tapetę - wolałaby nie ale jak ma byc ładnie i na czasie to może być .No i mój m tylko ciepłe kolory:bash:.O zakupie lampy nawet nie wspominam . do tego łózko już tydzień zamówione a m ma problem z materacem a mówia ,że to kobieta zdecydować się nie umie . Edytowane 13 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Oki to ide na fb Haha nie wróciłam mieszka się całkiem dobrze tylko wqr.. to ,że teraz już się nic nie chce robic...wiedziałam ,że tak będzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 No te nic nie robienie jest dosyć częsta przypadłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 qrde jeszcze nie malowałam - wzięłam z mieszalnika tukurila - coś jak z duluxa turkusowy klifhttps://www.google.pl/search?q=dulux+turkusowy+klif&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=l2ZkVNeqAobKOfbWgcAD&ved=0CCEQsAQ&biw=1467&bih=702 białą farbę mam 10 l więc mogę rozjaśnić - nie problem - ale w sumie ten pokój ma dość specyficzny układ - bo ma dwa skosy ale nie takie jak w dachu dwuspadowym - bo to środek domu z balkonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 qrde żebym ja jakąś fotę miała - zaraz zobaczę co w tel mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Mirka ja bym malowała na szaro,na ścianę za łóżkiem tapeta lub wzorek haha bo sama tak mam Co do materaca nie poradzę ,ja mam zwykły ,kieszeniowy i nie narzekam Lampa :D nie pytaj tylko kup ,ja tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) o mam fotę - na razie to tam składzik był ale widać jeden z dwóch skosów ( po drugiej stronie okna jest taki sam ale mniejsza wnęka) sorry za rozpidziel ale do tej pory to tam pranie się suszyło i stał orbi i inne graciarstwo - teraz jest pusto Edytowane 13 Listopada 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Oj nie widzę zdjęcia:( co do koloru no nie podoba mi śię ten niebieski:( sorki Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts