Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł:)

zakupiłam wczoraj farby do pokoju młodego - turkus i taki jasny kremowy jak lody waniliowe - białe meble..i teraz dumam czy by tego turkusu jednak nie rozjaśnić na taki blady.. a może zrobić czarną tablicę do malowania kredą.... hmmmmmmmmm - no nie podoba mi się już dziś ten turkus :bash:

LONDONKA wysłałam na fb.

Jak Ci się mieszka???Czy może po jednej nocy wróciłas na stare śmieci???

Magda wolałabym ten turkus widzieć :).

Ogólnie to tez mam problemy z farbami bo nie wiem co mam z tą sypialnią zrobić ,żeby była piękna:).Jaki kolor ,czy za łóżko dawać tapetę - wolałaby nie ale jak ma byc ładnie i na czasie to może być .No i mój m tylko ciepłe kolory:bash:.O zakupie lampy nawet nie wspominam .

do tego łózko już tydzień zamówione a m ma problem z materacem :bash: a mówia ,że to kobieta zdecydować się nie umie .

Edytowane przez mirkamis

qrde jeszcze nie malowałam - wzięłam z mieszalnika tukurila - coś jak z duluxa turkusowy klif

https://www.google.pl/search?q=dulux+turkusowy+klif&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=l2ZkVNeqAobKOfbWgcAD&ved=0CCEQsAQ&biw=1467&bih=702 białą farbę mam 10 l więc mogę rozjaśnić - nie problem - ale w sumie ten pokój ma dość specyficzny układ - bo ma dwa skosy ale nie takie jak w dachu dwuspadowym - bo to środek domu z balkonem.

o mam fotę - na razie to tam składzik był ale widać jeden z dwóch skosów ( po drugiej stronie okna jest taki sam ale mniejsza wnęka)

sorry za rozpidziel ale do tej pory to tam pranie się suszyło i stał orbi i inne graciarstwo - teraz jest pusto

Edytowane przez Magda_lena85