reni1980 13.11.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Dzień DObry, Mam pytanie dotyczące niebieskiej farby w pokoju syna? Cóż to za kolor? Cóż to z firma? z góry b. dziękuje za informacje! Pozdrawiam. oj kurcze jakaś farba z duluksa, ale pokój już po nowym malowaniu, niebieski to przeszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Renia nie mam więcej - jedną w telefonie odgrzebałam z tamtego roku. Woman wiem - idę poszukać jaka to farba - chociaż chyba zrobię biało+czarne kropki hmmm Renia co myślisz ? LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 nosz kurka ale ja nie widziałam tego zdjecia, wklej jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.11.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 De gustibus....mnie sie nie podoba .Boazerie przypomina.:DJeszcze w kształcie takiego klina nie nie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 a sorki to nawet nie abahi ( te mam u Karola w aktualnym) - to jest CEDR i tu widac dokładny kolor Renia no wklejone jest - na stronie wcześniej małe - kliknij to się powiększy. Fajna - w kształcie "zęba" bo dach tak idzie - łączenie dwóch spadów tam jest akurat - środek domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Boazerie przypomina. no dokłądnie tylo że u nas w kraju tylko tak się ona kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Magda a może rzeczywiście zostaw ten szary ,żółte ściany pomaluj na bialo-jasny krem i na tym czarne kropki;) chyba będzie najfajniej ,kolor możesz dac w dodatkach zasłony itd.. Co do dywanu w drogi mój młody ma do dzisiaj i nie chce się z nim rozstać dałam mu go do garderoby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 magda a dlaczego reszta sufitu jest biała, myślałam ze decha jest na całości, to jest cedr no no najdroższe drewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 dokładnie - tak samo jak te NYstyle styropianowe co się klei i maluje.... * zapomniałam nazwy. W polsce brąz+beż i jest CACY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 magda a dlaczego reszta sufitu jest biała, myślałam ze decha jest na całości, to jest cedr no no najdroższe drewno:) to co na prosto jest białe - pokój ma 1 okno i nie jest najjaśniejszy - jest drugi taki sam element z drzewa na lewo od okna. cedr został z sauny - na dole w biurze ta ściana drewniana to było to samo drzewo - resztki Magda a może rzeczywiście zostaw ten szary ,żółte ściany pomaluj na bialo-jasny krem i na tym czarne kropki;) chyba będzie najfajniej ,kolor możesz dac w dodatkach zasłony itd.. Co do dywanu w drogi mój młody ma do dzisiaj i nie chce się z nim rozstać dałam mu go do garderoby:D Londoś i szary trzeba przemalować bo mąż na odpier pomalował przed przeprowadzką - i są niedoróbki przy oknach. co do dywanu... masakra ! ale spełnię jego życzenie - byle tylko spał w swoim pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Magda chyba ,ze jeszcze jedna opcja biało-kremowa ściana i miętowe kulki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 to co na prosto jest białe ech szkoda... ale na holu u góry masz całość ? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 biało-kremowa ściana i miętowe kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 hmm wiem, że nic nie wiem a zaraz od LM jadę - bo malujemy od dziś/jutra tak żeby w niedzielę spał już tam sam. Całość Reni i pokój Karola też całość - ale nie cedr tylko drugie. I powiem, ze drzewo na skosach to najlepiej - nic nie pęka i nie syfi się - a przy k-g masakra jest (łazienki, garderoba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jak mu pozwolisz na urządzanie i np. będziesz o rade pytać to powinien spać . Mnie ta mięta jak najbardziej .Takie chorągiewki Yokasta robiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 O tak karton gips to masakra:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 drzewo na skosach to najlepiej - nic nie pęka i nie syfi się - a przy k-g masakra jest (łazienki, garderoba) dokładnie qrwa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Magda te dywany drogi są teraz w smyku na promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Magda jak zrobisz biało-kremowe ściany w miętowe kropki to jedną lub kawałek ściany możesz pomalować tą czarną -kredową farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.11.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Słuchajcie sprzedaliśmy dom ale mamy miesiąc na wyprowadzenie sie :bash::bash:Nie ma szans zeby to ogarnąć :mad::mad:W garażu chyba będe mieszkała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts