Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a sorki to nawet nie abahi ( te mam u Karola w aktualnym) - to jest CEDR :)

img_sauna.jpg

i tu widac dokładny kolor :)

Renia no wklejone jest - na stronie wcześniej małe - kliknij to się powiększy.

Fajna - w kształcie "zęba" bo dach tak idzie - łączenie dwóch spadów tam jest akurat - środek domu.

magda a dlaczego reszta sufitu jest biała, myślałam ze decha jest na całości, to jest cedr no no najdroższe drewno:)

to co na prosto jest białe - pokój ma 1 okno i nie jest najjaśniejszy - jest drugi taki sam element z drzewa na lewo od okna.

cedr został z sauny - na dole w biurze ta ściana drewniana to było to samo drzewo - resztki ;)

Magda a może rzeczywiście zostaw ten szary ,żółte ściany pomaluj na bialo-jasny krem i na tym czarne kropki;) chyba będzie najfajniej ,kolor możesz dac w dodatkach zasłony itd..

Co do dywanu w drogi mój młody ma do dzisiaj i nie chce się z nim rozstać :eek: dałam mu go do garderoby:D

Londoś i szary trzeba przemalować bo mąż na odpier pomalował przed przeprowadzką - i są niedoróbki przy oknach.

co do dywanu... masakra ! ale spełnię jego życzenie - byle tylko spał w swoim pokoju ;)

hmm wiem, że nic nie wiem a zaraz od LM jadę - bo malujemy od dziś/jutra tak żeby w niedzielę spał już tam sam.

Całość Reni i pokój Karola też całość - ale nie cedr tylko drugie. I powiem, ze drzewo na skosach to najlepiej - nic nie pęka i nie syfi się - a przy k-g masakra jest (łazienki, garderoba)