mirkamis 13.11.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jak mojego nie ma to młoda juz trzy dni przed jego wyjazdem nastawiam ,że śpi ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 :lol2::lol2: dobre! jak mojego nie ma - to mamy 3 poduszki - moja, młodego i męża i każdy śpi na swojej - a 1/3 łóżka musi być pusta "jakby tato wcześniej wrócił " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) :lol2: dobry syn ,na tatusia czeka . Edytowane 13 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 13.11.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ja myślę, że to nawet nie o karę chodziło i mówienie " bo pójdziesz do pokoju" ale o ten cholerny alarm - to syrena pożarowa była Mirka mój miał rok w chwili przeprowadzki - i spał sam w swoim:) do ub, roku - czyli do 2.5 roku - potem akcja syrena i koniec z dnia na dzień - akurat w lato jak się włączała co chwile - jakiś pożar trwa/lasów no to fakt masakra, współczuję...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.11.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jak mojego nie ma to młoda juz trzy dni przed jego wyjazdem nastawiam ,że śpi ze mną Ja też śpię z dzieckiem jak męża nie ma . I jak choruje, bo chcę go mieć przy sobie wtedy. Mąż idzie do gabinetu . Na wakacjach śpimy we trójkę. Wszystko tak naprawdę zależy od łóżka. My mamy małe - 140 cm, więc to mordęga jest we trójkę, a nie spanie, bo każdy z nas ma lekki sen, ale jak w hotelu mieliśmy 2 metry szerokie, no to super . Nikt nikomu absolutnie nie przeszkadzał. Tylko mój mały woli sam. Tak się przyzwyczaił od maleńkości. W sumie to dobrze chyba, bo wszystko bezboleśnie raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 13.11.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 witam serdecznie bardzo spodobał mi się Twój taras - my właśnie borykamy się z myslami, z czego go zrobić z modrzewia? Prosze podpowiedz nam jak po 3 latach użytkowania zachowuje się i wygląda modrzewiowy taras ( być może już odpowiadałas na to pytanie, ale nie w ciągu 2 dniu nie udało mi się przebrnąć, przez cały wątek ) z góry dziękuję za szczera odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.11.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ja jako dziecko bardzo lubiłam spać z mamą i mama nie protestowała, może to głupie ale strasznie lubiłam jej halkę, spała w takiej śliskiej. Teraz sama lubię w takiej spać w lato:) Pamiętam jakby to było dzisiaj jak poszłam do sypialni rodziców w nocy, ojciec coś jeszcze oglądał, a ja powiedziałam, że przyszłąm po mamę mama sie zabrała i poszła do mnie spac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2014 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.11.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Hej!!!! Nie śpię od 5 a od 3 co pół godziny ,młoda pytała czy już piatek:bash:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.11.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Hejka hejka!!! Mirkamis to co ty robisz jak nie spisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.11.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) Dzisiaj segregowałam skarpetki :rotfl:,czytałam do 6 a później to się wybierałam i robiłam śniadanko dla gwiazdy . Szukam wierszyka po śląsku dla młodej i zastanawiam sie jak ona się go nauczy - nawet ja mam problem a gwarą jako tako umiem gadać . Edytowane 14 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.11.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Masz zdrowie...:Du mnie czekają trzy sterty ciuchów do prasowania moze w wolnej chwili byś wpadła nad ranem i....Hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.11.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Prasowanie też czeka bo to rzecz ,której nie znoszę robić. Zawsze mężowi suszę głowę o panią do prasowania ,jest zgoda ale on casting przeprowadza . To, że dzisiaj segregowałam jest wynikiem tego, że w szufladach już pusto było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 14.11.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Heyka Mirka ja to przy tobie jestem śpiochem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.11.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Macham Wam dziewczyny i chlopaki :bye:niej jest fajnie..oj nie jest...zobacze co zdzialam dzisiaj, ale nie dam sie.. Madzik i Renia wiedza o co chodzi, bo mi nie wygodnie pisac z tel... Pozdrawiam Was po polskiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.11.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Melisko nie wiem o co biega ,ale trzymam kciuki.NIE DAJ SIĘ !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.11.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Hejka Melcia :* trzymam kciukasy i w razie czego mam ciężką patelnię żeby kogoś w łeb walnąć Mirka - ja Cię też podziwiam - jak mam wolne to do 9 bym spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.11.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Pozdrawiam Was po polskiemu Hej Meli, witaj na naszej ziemi Cześć dziewczyny, Mirka Ty to masz zdrowie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.11.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) Ja czasami tez bym pospała ,tylko mnie najmniejszy hałas budzi, jakbym o 5 zasnęła znowu to później przez cały dzień chodzę wstecz.A o 5 m do pracy się wybiera więc chcąc nie chcąc zawsze mnie obudzi . Chociaz w soboty to 6.30 albo 7 - juz tak chyba mam organizm nastawiony Meli to ja też mam nowy komplet takich porządnych ciężkich patelni jak chcesz:) Edytowane 14 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 14.11.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Hey Mel :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts