Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja myślę, że to nawet nie o karę chodziło i mówienie " bo pójdziesz do pokoju" ale o ten cholerny alarm - to syrena pożarowa była :bash:

Mirka mój miał rok w chwili przeprowadzki - i spał sam w swoim:) do ub, roku - czyli do 2.5 roku - potem akcja syrena i koniec z dnia na dzień - akurat w lato jak się włączała co chwile - jakiś pożar trwa/lasów

no to fakt masakra, współczuję......

Jak mojego nie ma to młoda juz trzy dni przed jego wyjazdem nastawiam ,że śpi ze mną :D

Ja też śpię z dzieckiem jak męża nie ma ;). I jak choruje, bo chcę go mieć przy sobie wtedy. Mąż idzie do gabinetu ;). Na wakacjach śpimy we trójkę.

Wszystko tak naprawdę zależy od łóżka. My mamy małe - 140 cm, więc to mordęga jest we trójkę, a nie spanie, bo każdy z nas ma lekki sen, ale jak w hotelu mieliśmy 2 metry szerokie, no to super :). Nikt nikomu absolutnie nie przeszkadzał.

Tylko mój mały woli sam. Tak się przyzwyczaił od maleńkości. W sumie to dobrze chyba, bo wszystko bezboleśnie raczej.

witam serdecznie

bardzo spodobał mi się Twój taras - my właśnie borykamy się z myslami, z czego go zrobić z modrzewia? Prosze podpowiedz nam jak po 3 latach użytkowania zachowuje się i wygląda modrzewiowy taras ( być może już odpowiadałas na to pytanie, ale nie w ciągu 2 dniu nie udało mi się przebrnąć, przez cały wątek :))

z góry dziękuję za szczera odpowiedź

pozdrawiam

ja jako dziecko bardzo lubiłam spać z mamą:) i mama nie protestowała, może to głupie ale strasznie lubiłam jej halkę, spała w takiej śliskiej. Teraz sama lubię w takiej spać w lato:) Pamiętam jakby to było dzisiaj jak poszłam do sypialni rodziców w nocy, ojciec coś jeszcze oglądał, a ja powiedziałam, że przyszłąm po mamę:) mama sie zabrała i poszła do mnie spac:)

Dzisiaj segregowałam skarpetki :D:rotfl:,czytałam do 6 a później to się wybierałam i robiłam śniadanko dla gwiazdy :D.

Szukam wierszyka po śląsku dla młodej i zastanawiam sie jak ona się go nauczy - nawet ja mam problem a gwarą jako tako umiem gadać .

Edytowane przez mirkamis

Ja czasami tez bym pospała ,tylko mnie najmniejszy hałas budzi, jakbym o 5 zasnęła znowu to później przez cały dzień chodzę wstecz.A o 5 m do pracy się wybiera więc chcąc nie chcąc zawsze mnie obudzi .

Chociaz w soboty to 6.30 albo 7 - juz tak chyba mam organizm nastawiony :)

Meli to ja też mam nowy komplet takich porządnych ciężkich patelni jak chcesz:)

Edytowane przez mirkamis