reni1980 28.12.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 oj nie mów tak, zawsze potem chce się co innego, ja też psioczę na skosy, może nie na same skosy jak na piep...... okna dachowe, nigdy bym ich już nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 doberek:) ja też następny dom chcę bez skosów nie żeby mi bardzo przeszkadzały ale ogólnie bryły bez skosów mi się spodobały ostatnimi czasy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2012 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 helloł pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 hej Reni siedzę w sklepie i tak sobie chodzę w odwiedziny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.12.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Reni, a co jest nie tak z oknami dachowymi , bo u mnie będzie ich aż 7 i też wydawały mi się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 hu......się je myje,u mnie wiecznie osrane i brudne, ładne obrobienie karton gipsem chyba nie mozliwe, w zimnie przy nich zimno jak cholera, w lecie zajebiście nagrzewają, ściana się brudzi bo nie jest pionowa ale w lekkim poziomie, przepraszam za brzydkie uzyte slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 hu......się je myje,u mnie wiecznie osrane i brudne, ładne obrobienie karton gipsem chyba nie mozliwe, w zimnie przy nich zimno jak cholera, w lecie zajebiście nagrzewają, ściana się brudzi bo nie jest pionowa ale w lekkim poziomie, przepraszam za brzydkie uzyte slowa. dokładnie....na szczęście u mnie tylko w bawialni i garderobie.... dodatkowo jak sporo sniegu zimą spadnie to w pomieszczeniach ciemno.... a latem efekt szklarni! ja będę montować rolety zewnętrzne do swoich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.12.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Reni, ja gdzieś wyczytałam żeby pod okami dachowymi dać grzejniki, wtedy ciepło leci w górę i od tych okienek tak nie ciągnie, a i śnieg w zimie się stopi - jak myślisz, czy to coś da - no bo na brudzenie to już raczej nic nie poradzę. Ja też chciałam wszędzie podłogówkę, ale nad tymi 2 pokojami na górze się zastanawiam, bo w tylu będą dachowe. I pomyśleć że w projekcie było 12 i żal mi było je wyrzucać - jakbym wiedziała to ze 2 jeszcze bym zlikwidowała. No ale wtedy może być za ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 u mnie pod oknami sa grzejniki, ja mam veluxy, nie ciągnie ale zimą śnieg zalega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.12.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Anetko, a czy latem to nie zależy na jaką stronę są te okna? A teraz nie masz żadnych rolet tj. wewn.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ja mam grzejnik pod takim oknem. Pomijając wrażenia estetyczne (uniemożliwia mi kurcze dostawienie biurka do ściany lub jakiegokolwiek innego mebla, a w pokoju jest też normalne okno, a pod nim także grzejnik ), śnieg na nim zalega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Anetko, a czy latem to nie zależy na jaką stronę są te okna? A teraz nie masz żadnych rolet tj. wewn.? u mnie sa od zachodu, nie mam wewnętrznych rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ja mam teraz grzejniki i rzecz jasna snieg lezy, poza tym jak sie woda po nocce skropli to leje sie po scianie - ale ja mam marna wentylacje w mieszkaniu. W domku dzieki bogu tylko jedno okno dachowe mnie czeka (bo zgadzam sie z reni1980 w 100% - zwlaszcza ze stwierdzeniem, ze hu......się je myje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) no to super! A takie mi się fajowe te okna dachowe wydawały A tu jeszcze ich nie mam a już ich nie chcę całe szczęście że tylko w dwóch pokojach.... Najwyżej trzasne se roletki i nie będzie widać że są wiecznie uświnione teraz mam w mieszkaniu wszystkie okna od zachodu i wieczny problem z tym że są brudne - bo ledwie trochę popada i zaraz całe okna są usyfione - bo zawsze zacina od zachodu, noooo i oczywiście najwięcej od zachodu słońca wpada żeby ten brud lepiej było widać myślałam że w domu przynajmniej z oknami będę miała spokój Edytowane 29 Grudnia 2012 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no i jeszcze wychodzi na to że w tych pokojach w których są tylko okna dachowe musi być lepsza wentylacja - bo w zimie się nawet okna nie tworzy bo to wszystko wpadnie do środka no albo się wleje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.12.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no ja o grzejnikach sie dowiedziałam po czasie i faktycznie muszą byc, u mnie podłogówka i sciany mi plesnieją, musze rozwalić sufit zrobić grubsze ocieplenie, ale nie wiem jak a jak to nie da efektu myślę o zlikwidowaniu okien, na szczęście mam w łazience i pralni, w pokojach bym nie przeżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.12.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 a ja jeszcze kupiłam preselecty, białe wszystkie i zamast 800 zapłaciłm około 2 za jedno, szlag by trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) A ja swoje dachowe lubię i nie oddam . Kaloryfery pod nimi nie grzeją i śnieg zalegający nie przeszkadza.... Właśnie doczytałam. Pleśń ? O matko! U nas nie ma ani grzejników, ani podłogówki i nic nie pleśnieje. Może to jeszcze zalezy jakoś od wykonania? Nam nawet nie pizga przez te okna. Edytowane 29 Grudnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Reni, a te preselecty to co? Rodzaj okna? Edit: już wiem, nawet u góry leciała reklama z Fakro Edytowane 29 Grudnia 2012 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Reni, masz pleśń na ścianie??? Może coś z wentylacją nie tak. Grzejnik pod połaciówki zalecany, ale nie konieczność. I teraz nie wiem jakby to miało wyglądać w przypadku kiedy wszędzie podłogówka, tak jak u Reni. Grzejnik chyba pod obieg w podłogówce trzebaby podpiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts