Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bartkaf

Niestety sporo firm obecnie zatrudnia osoby, które się same "zatrudniają" i jako firma świadczą usługi innym....... nawet przedstawiciele handlowi...... to kolejne obejście naszego prawa żeby firma nie musiała płacić świadczeń, zusu, podatków i innych......

Tylko trzeba uważać decydując się na taką współpracę, bo prowadząc DG, ale wystawiając faktury regularnie tylko jednemu podmiotowi prędzej czy później będziemy musieli to wytłumaczyć przed US. Idąc więc na rękę "pracodawcy" możemy sobie wykopać dołek i w niego wpaść...

Macham Wam moje robaczki weekendowo ;-) :bye:

kto ogladal wczoraj mecza? ale pieknie nasi grali co nie? :D

wiesci budowlane..z moim mezem wnioslam 98 rolek welny! cholira, caly bok i ramie mnie od tego boli..

od poniedzialku beda ja upychac..i zrobia sciany na gotowo pod malowanie :-) (nie planowana robota,ale niech juz bedzie tego mniej na przyszly rok)

w sprawie kuchni bede czekac na odp co z tymi fantami, ale wszystko jest na dobrej drodze...

bylam w Lidlu i kupilam sobie wielka szklana bombke ;-)

a teraz zdrowko moi mili (dzisiaj Leszek) :lol2:

no to niezłe miałaś przygody, ale prawda niestety jest taka, że faceci to jednak jak dzieci. Mój potrafi pojechać bez kluczy do Warszawy i spać u kolegi:/ lub nie wziąć kluczy od naszego mieszkania i rano nie móc wyjść, bo nie ma czym otworzyć, a ostatnio w ogóle zapomniał zamknąć i mieszkanie przez cały dzień stało otwarte:/ Myślałam, że go zabiję.

W jakim wieku masz dzieciaczki Melisa?

Ja wczoraj zaprosiłam na obiad teściów, ugotowałam typowo po polsku, krupnik, na drugie gulasz i upiekłam ciasto marchewkowe z przepisu z kwestii smaku. Narobiłam się nieźle, bo żeby zdążyć musiałam zacząć gotować już w sobotę, a wieczorem byliśmy w kinie na filmie o Relidze "Bogowie"