bratkaf 14.11.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Na pewno nie zgodze się na założenie działalności, szukam dalej nie jest tak źle w przeciągu tygodnia byłam na dwóch rozmowach, prędzej czy później cos się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.11.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Taaa albo zatrudniają studentów lub niepełnosprawnych. Temat rzeka... Ja jednak wierzę, że będzie dobrze! Bo gdzie ma się udać, jak nie w stolicy???bratkaf, Ty tylko w Warszawie szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.11.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Będzie dobrze :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.11.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Tak tylko w Warszawie, bo mój maz od lutego pracuje w Warszawie, czas najwyższy być razem:) Dzieki Lolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.11.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Bartkaf Niestety sporo firm obecnie zatrudnia osoby, które się same "zatrudniają" i jako firma świadczą usługi innym....... nawet przedstawiciele handlowi...... to kolejne obejście naszego prawa żeby firma nie musiała płacić świadczeń, zusu, podatków i innych...... Tylko trzeba uważać decydując się na taką współpracę, bo prowadząc DG, ale wystawiając faktury regularnie tylko jednemu podmiotowi prędzej czy później będziemy musieli to wytłumaczyć przed US. Idąc więc na rękę "pracodawcy" możemy sobie wykopać dołek i w niego wpaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.11.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Lolekja ja juz wykonczeniowka wiec mam nadzieje ze jak sie spreze to dam radę go połowy grudnia byc na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.11.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Macham Wam moje robaczki weekendowo kto ogladal wczoraj mecza? ale pieknie nasi grali co nie? wiesci budowlane..z moim mezem wnioslam 98 rolek welny! cholira, caly bok i ramie mnie od tego boli.. od poniedzialku beda ja upychac..i zrobia sciany na gotowo pod malowanie (nie planowana robota,ale niech juz bedzie tego mniej na przyszly rok) w sprawie kuchni bede czekac na odp co z tymi fantami, ale wszystko jest na dobrej drodze... bylam w Lidlu i kupilam sobie wielka szklana bombke a teraz zdrowko moi mili (dzisiaj Leszek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.11.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Pozdrowienia Melisa, dobrze ze się wszystko układa. Tylko rob dużo zdjęć ile czasu zostajecie w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.11.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Jutro wracamy..w domu bedziemy okolo godz 22. do pokazywania to nie mam co.. za zimno by chodzic na zewnatrz, za to w domku lajcik..fajnie cieplutko, na krotki rekaw mozna chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.11.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Witajcie po weekendzie, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) Czesc..szara rzeczywistosc Edytowane 17 Listopada 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.11.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 no to niezłe miałaś przygody, ale prawda niestety jest taka, że faceci to jednak jak dzieci. Mój potrafi pojechać bez kluczy do Warszawy i spać u kolegi:/ lub nie wziąć kluczy od naszego mieszkania i rano nie móc wyjść, bo nie ma czym otworzyć, a ostatnio w ogóle zapomniał zamknąć i mieszkanie przez cały dzień stało otwarte:/ Myślałam, że go zabiję.W jakim wieku masz dzieciaczki Melisa? Ja wczoraj zaprosiłam na obiad teściów, ugotowałam typowo po polsku, krupnik, na drugie gulasz i upiekłam ciasto marchewkowe z przepisu z kwestii smaku. Narobiłam się nieźle, bo żeby zdążyć musiałam zacząć gotować już w sobotę, a wieczorem byliśmy w kinie na filmie o Relidze "Bogowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Bratkaf, moje maja 7 i 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.11.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ja mam siostrzenicę, która ma 4 lata i od roku jest na etapie zachwytu nad siusiakami:P, a kiedyś na placu zabaw przy wszystkich mamach zapytała się mojego męża: "Wujku, a ty też masz siusiaka":) Jak urodził się jej młodszy brat, to nie mogła się doczekać, by zobaczyć co on tam ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 gdzie reszta towarzystwa? odsypiaja po weekendzie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.11.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 no właśnie wszyscy chyba jeszcze śpią macie już ozdoby świąteczne w domach, ja już bym najchętniej wyjęła, chociażby poduszki, ale trochę mi głupio jeszcze, może po Andrzejkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.11.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 hejka ja jestem , meli kasa poszła , wpłaciłam za przesyłkę i paczkę, no sorki ale ty zrobiłaś mi przysługę to i nie będziesz płacić za moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.11.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 meli niestety facet to jak dziecko, zawsze powtarzam ze mam trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.11.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Hej laski!!!No ładne cyrkiialas Mmel!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts