Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja kupilam sobie ta bombkę szklana i nie bylo miejsca w plecaku by ja zabrac :(

i gdybym dokladniej czytala reklame w rossmanie to kosmetykow wiecej bym kupila a nie tylko tusz :( dobrze ze kasjer byl ogarniety i mi powiedzial ze drugi mam w gratisie i po niego pobiegl :cool:

czasu malo wiec z zakupow nici :bash:

udalo sie tylko kabanoskow nakupowac w Lidlu :lol2: i kurtke corce :D

a teraz zmykam robic obiadek...

Mel fajne miałaś przygody z powrotem :) a jak w domku oprócz mebli wszystko ok

za duzo pisania ..

ale meble to i tak kicha..bede w kwietniu wzywac ich jeszcze raz..pod moja obecnosc musza zrobic poprawki..

edit... o poddaszu juz bylo ;)

Mell rossmana nie masz co żałować. Normalnie u nich podkład loreala kupuję za 35 zł a teraz jest za 60 zł to ja się pytam co mi z takiej promocji?. I tak wychodzi na to że zapłacisz jak za dwa.

P. S Z tuszem tak samo było.

no ja tusz zawsze w tej samej cenie kupuje a drugi teraz w gratise..wiec opalcalo mi sie..

bylam w tchibo, chcialam kupic ten komin na szyje, a moj mowi-to do kompletu wez czapke..

ale ta czapka to nie wiem na jaka glowe szyta:eek: normalnie wielkaaa, wiec nic nie kupilam..

Wy juz o wakacjach tutaj...

taa moje beda, mam nadzieje, ze juz u siebie w domku :cool:

Edytowane przez Mmelisa

O boże mieli współczucie, ja z bratem swojego męża tez nie mam za dobrego kontaktu.

Ja w tym roku lecialam z itaki, wszystko było ok, a dwa lata temu lecielismy do Turcji z bee free i reklamowalismy wycieczkę i nam 600 zł zwrócili, ale byłam u rzecznika praw konsumenta.

Kurcze zadzwonili dzisiaj do mnie z tej pracy co wam ostatnio pisalam ze cwaniakuja, zycie jest przewrotne. Oczywiscie ja glupia nic nie powiedzialam ze rezygnuje z dalszej rekrutacji:/ musze sie jutro jakos wymigac