Mmelisa 17.11.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ehh jak to z dziecmi bywa no to Reniu.. mam tego upragnionego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ja kupilam sobie ta bombkę szklana i nie bylo miejsca w plecaku by ja zabrac i gdybym dokladniej czytala reklame w rossmanie to kosmetykow wiecej bym kupila a nie tylko tusz dobrze ze kasjer byl ogarniety i mi powiedzial ze drugi mam w gratisie i po niego pobiegl czasu malo wiec z zakupow nici udalo sie tylko kabanoskow nakupowac w Lidlu i kurtke corce a teraz zmykam robic obiadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.11.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Hejka ale tu dzisiaj zastój jak w PKW z wynikami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 wlasnie teraz wlaczylam wiadomosci i slucham... niezle porownanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.11.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Mel fajne miałaś przygody z powrotem a jak w domku oprócz mebli wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 17.11.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Mell rossmana nie masz co żałować. Normalnie u nich podkład loreala kupuję za 35 zł a teraz jest za 60 zł to ja się pytam co mi z takiej promocji?. I tak wychodzi na to że zapłacisz jak za dwa.P. S Z tuszem tak samo było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.11.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ja pracuję w urzędzie, u mnie wszyscy sraczkę wyborczą mają. Nawet dyrektor dzisiaj do mnie nie przyszedł, tak się boi o własną dupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.11.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 a ja szukam oferty na wakacje, teraz jest promocja w Tui i szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.11.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 u mnie wszyscy sraczkę wyborczą mają :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.11.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 no mówię ci Renia, dla mnie to jest wręcz śmieszne, a tą polityką to rzygam, tylko kłamstwa, poczynając od polityków najniższego szczebla, przez cztery lata nic nie zrobili, a teraz płacz i zgrzytanie zębów, bo ich nie wybrali:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.11.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 u mnie straszna pogodna dzisiaj, cały dzień pada i pochmurno. Miałam iść dzisiaj na aerobik, bo ostatnio zaniedbałam ćwiczenia i chyba sobie odpuszczę. Plan na popołudnie: jak wrócę to wielka kawa z bita śmietaną i obiad a wieczorem książka pod kocem, może jakiś serial:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.11.2014 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 jak wrócę to wielka kawa z bita śmietaną i obiad a wieczorem książka pod kocem, może jakiś serial bardzo dobry plan ja jednak wyłączam bitą śmietanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.11.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 hello reni - tys chciala skorzany dywan? widzialam ze jakies sa na wescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.11.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 a ja szukam oferty na wakacje, teraz jest promocja w Tui i szukam Ja przeglądałam tą ofertę w zeszłym tygodniu i nic mi nie wpadło ciekawego a tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.11.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 reni a gdzie chcesz jechac?? ja właśnie toczę batalię z biurem kupiłam lampę nad stół- średnio mi pasuje ale mnie urzekła (sama nie wiem czym bo jest mega prosta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) Mel fajne miałaś przygody z powrotem a jak w domku oprócz mebli wszystko ok za duzo pisania .. ale meble to i tak kicha..bede w kwietniu wzywac ich jeszcze raz..pod moja obecnosc musza zrobic poprawki.. edit... o poddaszu juz bylo Mell rossmana nie masz co żałować. Normalnie u nich podkład loreala kupuję za 35 zł a teraz jest za 60 zł to ja się pytam co mi z takiej promocji?. I tak wychodzi na to że zapłacisz jak za dwa. P. S Z tuszem tak samo było. no ja tusz zawsze w tej samej cenie kupuje a drugi teraz w gratise..wiec opalcalo mi sie.. bylam w tchibo, chcialam kupic ten komin na szyje, a moj mowi-to do kompletu wez czapke.. ale ta czapka to nie wiem na jaka glowe szyta:eek: normalnie wielkaaa, wiec nic nie kupilam.. Wy juz o wakacjach tutaj... taa moje beda, mam nadzieje, ze juz u siebie w domku Edytowane 17 Listopada 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 cholera.. przeciez juz pisalam co sie dzieje u nas ale ja zakrecona jestem dzisiaj... wina siory mojego meza.. ale mi dzisiaj cisnienie podniosla... normalnie, ja zrwywam juz z nia kontakty... koniec tego wszystkiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.11.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 O boże mieli współczucie, ja z bratem swojego męża tez nie mam za dobrego kontaktu. Ja w tym roku lecialam z itaki, wszystko było ok, a dwa lata temu lecielismy do Turcji z bee free i reklamowalismy wycieczkę i nam 600 zł zwrócili, ale byłam u rzecznika praw konsumenta. Kurcze zadzwonili dzisiaj do mnie z tej pracy co wam ostatnio pisalam ze cwaniakuja, zycie jest przewrotne. Oczywiscie ja glupia nic nie powiedzialam ze rezygnuje z dalszej rekrutacji:/ musze sie jutro jakos wymigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.11.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Mmelcia widze ze jednym słowem wyjazd do Polski zaliczasz do tych bardziej wkurwiajacych :DBedzie dobrze tylko sie nie denerwuj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Fajna...az tak mozno to nie... bylo tez i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts