fajna kobieta 20.11.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie Renia nie sypało ale zimno jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 mówi ze na północy sypnęło, ale ty bardziej zachód północy a masz jakies foty? z domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.11.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 u mnie sypało ale bardzie z deszcze, a dzisiaj juz trochę konkretniej pada, zasypuje powoli dachy, ja z północy z Warmii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 U nas nie sypnęło nawet deszcz juz odpuścił ;)Nie mam Renia fotek ale na początku przyszłego tygodnia juz będzie co fotografować bo i schody skończą i kuchna ma byc skończona do środy wiec pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.11.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 ale super Fajna, też jestem ciekawa jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Renia powiedz mi czy za położenie tapety na jednej ścianie 4 m drugiej 3 metry i trzeciej 1,5 metra za 900 zł to chyba sporo jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 no to super, no patrz jak człowiek musi to i robota idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Renia powiedz mi czy za położenie tapety na jednej ścianie 4 m drugiej 3 metry i trzeciej 1,5 metra za 900 zł to chyba sporo jest?? nie mam bladego pojęcia, zawsze sama tapetuję ale podobno liczy się jak malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Wiecie co dziewczyny,nie tyle boje sie ze wprowadzę sie do niewykończonego domu ale przeraża mnie to pakowanie z tego domu.Matko ile człowiek zgromadził przez te lata!!! Jak sie za to zabrać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dawno nic nie tapetowalismy ale 900 stow wydaje mi sie za dużo...poszukam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.11.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 też nie cierpię się pakować i rozpakowywać nawet jak jadę na wakacje, a co dopiero przy przeprowadzce, opisuj dokładnie kartowy, do worków porób karteczki, będzie ci później łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 fajna ja wszystkie meble zostawiałam, zabawki dzieci przewoziłam dzień wcześniej, ciuchy tego dnia kiedy się przeprowadzałam, był 15 grudnia, zimno jak cholera chyba -15 stopni było, zaczęłam o 8 rano, pamiętam jak mi ręce przymarzały do niesionych reklamówek, miałam do pomocy 2 osoby czyli we czwórkę znoszenie ciuchów, rzeczy kuchennych trwało jakieś 7 godzin, wszystkie "nowosci" zawoziłam na budowę za każdym razem jak tam byłam czyli codziennie, to tak jak ty te kupione w ikei rzeczy byś juz zwiozła do nowego domu, wszystkie meble zostawiałam i jakieś talerze czy szklanki też, czy garnki, wiekszosć rzeczy miałam nowe, zastawy, kieliszki, garnki, talerze, wieczorem przed przyjściem nowych lokatorów, przyszła tesciowa i zabrała to co ja zostawiłam, co uznała ze szkoda zostawić i wzięła sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jaka zbierznosc ja tez 15 grudnia będe sie przenosić juz na gotowe.;)Przeraza mnie ilośc tych rzeczy :PWszystko wstawiać chyba do jednego pomieszczenia w kartonach workach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 pakuj sie do kartonów, wszystko opisuj, a przy okazji musisz segregować i wywalać, nie na zasadzie pakujesz jak leci a w nowym domku na spokojnie posegregujesz i wyrzucisz, bez sensu, jesli tyle lat gromadziłaś to 1/3 jest pewno do wyrzucenia , ciuchy do worków, najszybciej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 jeśli masz mozlowość do np ciuchy do garderoby od razu, kuchenne do kuchni, nie ma sensu wszystkiego do jednego kąta, chyba ze musisz tak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.11.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 O matko ile ja wywaliłam przy przeprowadzce Mąż się pytał czy oby na pewno to do wyrzucenia Nazbierało się tego sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 No masz racje...najlepiej od razu tam przenosić gdzie będzie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Renia a jak myślisz sprzątać dom po wyniesieniu juz wszystkiego czy oddać im tak jak jest? Oni i tak chcą mały remont robić to moze nie sprzątać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.11.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Renia powiedz mi czy za położenie tapety na jednej ścianie 4 m drugiej 3 metry i trzeciej 1,5 metra za 900 zł to chyba sporo jest?? Fajna, nie wiem, jakie są stawki rynkowe, ale patrząc na to, ile wkładam pracy w położenie tapety i ile by to zajęło czasu uważam, że 900 złotych to bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 No wlasnie tez tak myśle ...przesada tyle kasy :(W ogóle facet zaczął od pytania ile za rolkę płaciliśmy wiec juz mnie zniechęcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts