Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajna ja wszystkie meble zostawiałam, zabawki dzieci przewoziłam dzień wcześniej, ciuchy tego dnia kiedy się przeprowadzałam, był 15 grudnia, zimno jak cholera chyba -15 stopni było, zaczęłam o 8 rano, pamiętam jak mi ręce przymarzały do niesionych reklamówek, miałam do pomocy 2 osoby czyli we czwórkę znoszenie ciuchów, rzeczy kuchennych trwało jakieś 7 godzin, wszystkie "nowosci" zawoziłam na budowę za każdym razem jak tam byłam czyli codziennie, to tak jak ty te kupione w ikei rzeczy byś juz zwiozła do nowego domu, wszystkie meble zostawiałam i jakieś talerze czy szklanki też, czy garnki, wiekszosć rzeczy miałam nowe, zastawy, kieliszki, garnki, talerze, wieczorem przed przyjściem nowych lokatorów, przyszła tesciowa i zabrała to co ja zostawiłam, co uznała ze szkoda zostawić i wzięła sobie :lol:

Renia powiedz mi czy za położenie tapety na jednej ścianie 4 m drugiej 3 metry i trzeciej 1,5 metra za 900 zł to chyba sporo jest?? :o

Fajna, nie wiem, jakie są stawki rynkowe, ale patrząc na to, ile wkładam pracy w położenie tapety i ile by to zajęło czasu uważam, że 900 złotych to bardzo dużo.