Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bratkaf gdzie widziałaś narzuty granatowa i poduchy? :oU siebie planuje w sypialni dodatki granatowe zasłony juz mam ale wlasnie narzuty ładnej nigdzie nie widziałam....

no właśnie w żadnym sklepie niestety:/ jak byliśmy na teneryfie to nasz pokój był granatowo-biały i miał śliczną narzutę i poduchy granatowe, a do tego meble były takie w kolorze dąb bielony. Strasznie mi się spodobało i sama chyba zrobię u siebie taką sypialnię

Fajna choćby nawet w ikei są

byla i pewnie nie patrzala :lol2:

http://www.ikea.com/PIAimages/0185468_PE337483_S3.JPG

http://www.ikea.com/PIAimages/0251001_PE389598_S3.JPG

ta jest piekna..szarobezowa, ale super...:yes: (tylko ze 4stowki)

http://www.ikea.com/PIAimages/0184752_PE336446_S3.JPG

Edytowane przez Mmelisa

laski długo sie łudziłam ze polska to super kraj, tyle wojen, przeciwieństw losu a jednak żyjemy i rowijamy się ale dzis dochodzę do wniosku ze nasz kraj jest pojebany. Kraj gdzie wieksza firma ma w dupie twoją przeterminowaną fakturę, pierdoli wszystko, wazne ze qrwa prezes ma swoje wynagrodzenie, kraj gdzie qrwa przychodzi facet z urzędu pracy z kartką i mówi, on nie chce robić bo robi na czarno, ale chce mieć podpis bo ma ubezpieczenie, no to chujowi napisałam, ze praceuje na czarno i nie chce podjąć pracy, kraj gdzie złodziej ma wieksze prawa niż poszkodowany, komornik który ściągał dług od pracownika który mnie okradł, nie zdołał ściągnąć nic ale to ja muszę pokryc koszty jego pracy, mimo ze qrwa nic nie dostałam od dłużnika, pojebany kraj do reszty, popierdolone wybory, politycy którzy tylko potrafią pieprzyć, jak pan Brudziński dzis w radiu, gdyby był kołomnie to dostał by w ryj, sorki laski ale dzis tak mnie wszystko wqrwia

Renia i wszyscy o tym wiedzą nie od dziś, nikt z tym nic nie robi, nasz kraj to wieczne kombinowanie, nie ma na kogo głosować, wszyscy jak nie na początku to później okazują się chuja....Ty podajesz przykład jak się prowadzi firmę w naszym kraju, a mi się np. nóż w kieszenie otwiera jak widzę programy gdzie facet się znęca nad żoną i dziećmi, sąd zarządza eksmisję a kat nadal mieszka i tłucze rodzinę, lub wychodzi z więzienia po odbyciu kary i musi wrócić w to samo miejsce:/, wkurza jeszcze uchylanie się od płacenia alimentów itp. itd.

Ojj Reniu zgadzam sie z Toba w 100%

ale powiem Ci ze nie tylko w PL jest porabane... tutaj u mnie tez tak jest :(

wczoraj pol wieczoru przeryczalam..dostalam tel od wychowawczyni starszej.. dzisiaj rano bylam na rozmowie...ehh za duzo by pisac tak tutaj o tym..ale pierwsza moja mysl jaka sie pojawila to: dziewczyno pakuj dzieci i uciekaj!

po rozmowie rano troche sie uspokoilam i zarazem wkurzylam.. ale podsumowujac, czekam na dalsze dzialania i zobaczymy co bedzie...