Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziewczyny, nie bronię koleżanek, ale może mają inny standard życia i inne oczekiwania po prostu. Ja zapier... ale w sumie mam świadomość, gdzie ta kasa idzie. Może jak bym kupowała mniej i taniej, to mogłabym pracować o połowę krócej...

tez prawda Anka wiem o tym, moja znajoma ma 1 wiosenną kurtkę a ja chyba z 8 , tu jest ta kasa :lol: ja mogę chodzić przez 1,5 tygodnia codziennie w czym innym

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chociaż m nie należy do źle zarabiajacych no ale jestem nauczona liczenia się z groszem .Jak chce dom wykończyć kredyt spłacić i na wakacje jechać to niestety tak trzeba .

no właśnie, a powinniśmi nie liczyć każdej złotówki, a trzeba, u mnie oboje pracujemy, nieźle zarabiamy ale też liczę i oszczędzam na czym mogę

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

inaczej musiałabym męża uświadomić ile moje waciki kosztują ;)

Mój wie ile kosztują, ale to taki facet, jakich już nie ma, albo rzadko bywają - uwielbia robić prezenty, spełniać moje marzenia. Nigdy nie pyta ile coś kosztuje, tylko mówi "kochanie, jak ci się podoba, to sobie kup" więc to ja muszę dobrze liczyć, żeby się nie przeliczyć ;)

ale to taki facet, jakich już nie ma, albo rzadko bywają - uwielbia robić prezenty, spełniać moje marzenia. Nigdy nie pyta ile coś kosztuje, tylko mówi "kochanie, jak ci się podoba, to sobie kup" więc to ja muszę dobrze liczyć, żeby się nie przeliczyć

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

myślałam ze mój spoko ale zadnej z tych cech nie posiada :(

Mój wie ile kosztują, ale to taki facet, jakich już nie ma, albo rzadko bywają - uwielbia robić prezenty, spełniać moje marzenia. Nigdy nie pyta ile coś kosztuje, tylko mówi "kochanie, jak ci się podoba, to sobie kup" więc to ja muszę dobrze liczyć, żeby się nie przeliczyć ;)

No mój jest taki sam ale wydaje mi się że chce nadrobić ten czas że mało jest w domu a mi to już nie wystarcza i głupie myśli chodzą po głowie :eek:

Ja jednak jestem typ niepokorny :yes: