reni1980 21.11.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dziewczyny, nie bronię koleżanek, ale może mają inny standard życia i inne oczekiwania po prostu. Ja zapier... ale w sumie mam świadomość, gdzie ta kasa idzie. Może jak bym kupowała mniej i taniej, to mogłabym pracować o połowę krócej... tez prawda Anka wiem o tym, moja znajoma ma 1 wiosenną kurtkę a ja chyba z 8 , tu jest ta kasa ja mogę chodzić przez 1,5 tygodnia codziennie w czym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 tez prawda Anka wiem o tym, moja znajoma ma 1 wiosenną kurtkę a ja chyba z 8 , tu jest ta kasa ja mogę chodzić przez 1,5 tygodnia codziennie w czym innym No i dlatego ja jednak wolę pracować więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 chociaż m nie należy do źle zarabiajacych no ale jestem nauczona liczenia się z groszem .Jak chce dom wykończyć kredyt spłacić i na wakacje jechać to niestety tak trzeba . no właśnie, a powinniśmi nie liczyć każdej złotówki, a trzeba, u mnie oboje pracujemy, nieźle zarabiamy ale też liczę i oszczędzam na czym mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 No i dlatego ja jednak wolę pracować więcej ja też Magda jak się zastanowi to chyba tez się z nami zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.11.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 :lol2::lol2::lol2: inaczej musiałabym męża uświadomić ile moje waciki kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 :lol2::lol2::lol2: inaczej musiałabym męża uświadomić ile moje waciki kosztują Mój wie ile kosztują, ale to taki facet, jakich już nie ma, albo rzadko bywają - uwielbia robić prezenty, spełniać moje marzenia. Nigdy nie pyta ile coś kosztuje, tylko mówi "kochanie, jak ci się podoba, to sobie kup" więc to ja muszę dobrze liczyć, żeby się nie przeliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.11.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Oki poczytam później jadę do Wrocka do Ikea :D haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.11.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 też miałam do ikea - ale męża wyślę samego zaraz ( ale mnie dziś wkur... masakra!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 ale to taki facet, jakich już nie ma, albo rzadko bywają - uwielbia robić prezenty, spełniać moje marzenia. Nigdy nie pyta ile coś kosztuje, tylko mówi "kochanie, jak ci się podoba, to sobie kup" więc to ja muszę dobrze liczyć, żeby się nie przeliczyć :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: myślałam ze mój spoko ale zadnej z tych cech nie posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 21.11.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ha ha Magda możemy sobie rękę podać Mój też mnie wku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Mój mnie wkur.... trzy dni temu , tylko wtedy to pismo dostał i chodził podminowany .Na drugi dzień się zrekompensował bo dostałam paczkę z nowa kurteczką na zimę a popołudniu poszłam do kosmetyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.11.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 masakra haha - Women chyba patelnie trzeba użyc mówię do mojego - idź zmierz czy półka na 190 wejdzie na czarną scianę ( mamy 1 czarną scianę) a ten się mnie pyta "na którą" :bash: boziu jak ja takich haseł nie lubię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 21.11.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Mój wie ile kosztują, ale to taki facet, jakich już nie ma, albo rzadko bywają - uwielbia robić prezenty, spełniać moje marzenia. Nigdy nie pyta ile coś kosztuje, tylko mówi "kochanie, jak ci się podoba, to sobie kup" więc to ja muszę dobrze liczyć, żeby się nie przeliczyć No mój jest taki sam ale wydaje mi się że chce nadrobić ten czas że mało jest w domu a mi to już nie wystarcza i głupie myśli chodzą po głowie Ja jednak jestem typ niepokorny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.11.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 qrka wyślij faceta samego do ikea to na bank połowy rzeczy nie kupi idę robić mu listę z półkami dokladnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: myślałam ze mój spoko ale zadnej z tych cech nie posiada Reniu, spoko, mój ma też wady Edytowane 21 Listopada 2014 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 A mojego wlasnie karetka do szpitala zabrała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Reniu, spoko, mój ma też wady uff to dzięki bogu bo miałabyś faceta idealnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Renia dziękuje kochana ze pamiętałas ....:hug:juz zapisałam w inspiracjach przynajmniej wiem juz czego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 O kurcze ,Fajna co się stało ??? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 A mojego wlasnie karetka do szpitala zabrała.... o jezu, co sie stało, stres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts