women.beauty 21.11.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Fajna a co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Na temat tego kraju i tego co sie w tym burdelu dzieje nawet sie nie wypowiadam.Juz kiedyś pisałam ze gdybym tylko miała 20 lat mniej spierdolilabym gdzie oczy poniosą :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Pół nocy nie spaliśmy bo miał znowu jakieś pieczenia w głowie i uciski w sercu rano poszedł do przychodni lekarka zrobiła mu ekg i karetkę od razy wezwała....:sick:nie moze rozmawiać przez telefon tylko powiedział mi ze samochód pod przychodnia stoi a jego wiozą do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Kurwa on wszystko tak przezywa!!!! W ogóle schudł przez ostatnie tygodnie masakrycznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.11.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Fajna o kurka - trzymaj się kobieto :hug:trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Masakra trzymajcie się Ja idę do sklepu i po młodą więc :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dzięki....żołądek mnie napier....jeszcze mi choróbsko potrzebne na ten rozpizdziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Fajna, zdrowia życzę. Oby wszystko dobrze się skończyło. Ja zawsze w takich chwilach zastanawiam się, czy warto tak gnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Jasne ze nie warto ale powiedz to mojemu!!! :mad:Codziennie siedzi do pozna i tylko liczy przelicza ...napędza sie niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.11.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dzień dobryFajna współczuję i trzymam kciuki za meżaReni co do naszego kraju to uważam ze to jedna wielka paranoja, wszystkie przepisy i całe prawo jest skonstruowane dla zlodziei, kiedyś mój mąż chciał wyjechać do Argentymu (miał propozycję pracy) ale nie ja wielka patriotka nie a teraz żałuję ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.11.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Fajna 3maj się, oby to nic poważnego. Stres to nasz najwiekszy wróg niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Moja siostra wyjechała do Stanow ponad 20 lat temu przyjechała tylko raz do kraju po 7 latach z nastawieniem ze tu wraca ale po kilku miesiącach stwierdziła ze tu sie nie da żyć! :(Jak chciała założyć działalność gospodarcza to przeliczyła ze polowe zarobków by musiała oddawać dla państwa....pytam sie kurwa za co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 21.11.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ok ja też spadam do szkoły potem obiad z młodym do logopedy z starszą na tańce i w końcu weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 fajna trzymaj się, usciski dla męża, dużo spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dziękuje Renia...:hug:Wlasnie wróciliśmy ze szpitala.Dostal zastrzyk ,przepisali mu leki uspokajające i skierowanie do poradni kardiologicznej.Dzwonilam ale oczywiście zapisów na ten rok juz nie ma kazali dzwonić po 15 stycznia!!! :jawdrop:Paranoja....Juz go Umowilam prywatnie.W szpitalu podejrzewał lekarz chorobę wieńcowa ale to musi potwierdzić kardiolog.Dostal skierowanie na podstawowe badania i to wszystko.Tak wlasnie to u nas wyglada.Kocham ten kraj!!! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Fajna ja w kwietniu dostałam skierowanie do ortopedy i usłyszałam ,że zapisy dopiero w grudniu.Dobrze ,że już w domu - teraz mu melisę i rumianek parz na uspokojenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.11.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 ehh ja jak stracilam sluch tutaj,(w listopadzie 2 lata temu) i potrzebny byl pilny kontakt z laryngologiem to do dzis dnia daty spotkania nie dostalam.. na szczescie sluch wrocil sam..po wskazowkach lekarza z PL.. Fajna, dobrze ze prywatnie zapisalas, moze tamten lekarz wysle na jakies dodatkowe badania jak bedzie ich potrzebowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.11.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 ja już się do tego przyzwyczaiłam, dlatego zawsze zapisuję się prywatnie, mam też pakiet medyczny w luxmedzie wykupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Masakra z tym wszystkim...Kupiłam mu jeszcźe test na helicobacter bo tez kazali zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 bratkaf ja tez przeważnie prywatnie ale wkurza mnie to bo człowiek takie zusy płaci a tak naprawde nic z tego nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts