lolek7825 21.11.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 bratkaf ja tez przeważnie prywatnie ale wkurza mnie to bo człowiek takie zusy płaci a tak naprawde nic z tego nie ma.... Zgadzam sie z przedmówczynią w 100%. Fajna Dużo spokoju, (pewnie nie będzie to możiwe w tym czasie przeprowadzkowo-sprzedażowym......). Mimo to trzymam kciuksy, będzie dobrze, Meliska, rumianek, i spacerki w parku lub lepiej lesie byłyby wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 21.11.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Nilaf proszę odbierz priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.11.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Meliska, rumianek, i spacerki w parku lub lepiej lesie byłyby wskazane. ehh Lolek...zeby tak mozna bylo... to by bylo fajnie wiesz... ale dziekuje za wskazowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.11.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 ehh Lolek...zeby tak mozna bylo... to by bylo fajnie wiesz... ale dziekuje za wskazowki... śmiesznie wyszło..... meliska czyli taka do picia dla mężą Fajnej..... A teraz doczytałem, że u Mmelisy też kłopoty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.11.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 śmiesznie wyszło..... meliska czyli taka do picia dla mężą Fajnej..... A teraz doczytałem, że u Mmelisy też kłopoty.... ozeszzzz faktycznie... teraz sie cofnelam i doczytalam... bo to tak od nowego zdania zaczete i pomyslalam ze do mnie... no fakt...klopoty..blacho wygladajace katem naszego oka..ale "ichnym" powaznie..ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.11.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Fajna współczuje, ja na specjalistyczne badania kardiologiczne czekałam rok i zawsze mnie to wkurza że nie można iść normalnie do lekarza bo zapisy na takie daty że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 O Jezusie...Dianka rok???!?!!!!! :eek:To moj by chyba kurwa zszedł do tego czasu.Meza ojciec tez ma chorobę wieńcowa i wujek wiec wstępnie lekarz przez telefon powiedział ze bardzo duze prawdopodobieństwo ze on tez...:(No nic okaże sie po szczegółowych badaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.11.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Cześć dziewczyny i chłopaki poweekendowo:) Fajna jak mąż się czuje, odpoczęliście trochę w weekend? Melisa jak nastrój? Magda jak tam remont, udało się coś ruszyć? Renia co u ciebie? Co porabiałaś w weekend? Jakoś się stęskniłam za pisaniem na wątku, ja weekend spędziłam w Warszawie, wybraliśmy się na łyżwy na stadion narodowy i teraz cierpię, bo sobie strasznie stopy z boku obdarłam, muszę sobie kupić figurówki, bo hokejówki są strasznie twarde, albo ja mam jakieś koślawe nogi, ale co rok mam tak samo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Czesc Nastroj ok..wlasnie wyszykowalam starsza do szkoly...mlodsza spi i zostaje ze mna w domu... wczoraj od wczesnego ranka miala temp 39,5 dzisiaj nadal ma 38 (sprawdzane o godz 5 rano) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.11.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 uu to nie dobrze, ale może spadnie , gorączki są najgorsze w całym przeziębieniu, bo nawet dorosłego potrafią przykuć do łóżka, a co dopiero dziecko:/ Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 racja..tylko ze tej temp nie wyczulam u niej...marudzila ze ja glowka bardzo boli, tak pare razy... dopiero po czasie wzielam termometr bo ustami wyczulam, ze czolo cieple, ale nie mialam pewnosci, ze ma goraczke (jak nigdy)..a tu szok... dwoma termometrami sprawdzalam, by sie upewnic czy dobrze widze... i heja w auto po leki, bo jak na zlosc przeciwgoraczkowe sie skonczyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.11.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Hej.Melisa współczuję,moja też dziś w domu Od soboty nos zatkany i kaszel na szczęście tum razem bez gorączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 hejka laski u mnie nico, cały wekend w domu i w sumie nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.11.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ja w sobotę sprzedałam narożnik z salonu ,jak do teraz byłam zadowolona bo mi się nigdy nie podobał .Zamówiłam i miał być inny odcień brązu a przyszedł . Teraz chce cos podobnego i chyba kupie ten co Londonka kiedyś wstawiła tylko zastanawiam się nad kolorem.Stwierdziłam ,że cena nie jest zła i za dwa lata mogę znowu sprzedać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.11.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) Hejka my kończyliśmy pokój młodego - jeszcze nie wszystko wisi - np obrazy ale Młody śpi tam od soboty i nawet do nas nie przychodzi. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.11.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 No to super .Teraz będziesz mieć problem jak będziesz chciała żeby przyszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.11.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 no na razie nie przychodzi - a rano nawet odkąd ten dywan droga jest to bawi się u siebie a ja dalej leżakuję jeszcze muszę kinkiet kupić jeden bo mąż w ikea zapomniał wziąć - i nie zdążył obrazów powiesić wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.11.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) czekam na foto z pokoju z chłopami to tak jest ja mojemu wczoraj powiedziałam ,ze ma kupić sól do inhalacji po drodze z kościoła i oczywiście przyjechał bez . Edytowane 24 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.11.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 już wklejam bo może coś doradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.11.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Hejka:bye: Ja dzisiaj maluję górną łazienkę , najwyższa pora ja skończyć Mirka a ja nadal nie dojechałam zobaczyć tego narożnika:( więc może Ty będziesz pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts