reni1980 24.11.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 no Reni tys the best jakosc fotek jej przeszkadza no ciemne jak cholera a i pod światło widać brudną podłogę:rotfl: ślady po brudnych butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 fotki z telefonu bo byście mnie zabiły jakbym nie wkleiła dzis nic a tak to cos juz widzicie wiemy, wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dziewczyny, doradźcie... Ostatnio myślałam o sofie z Ikea tejhttp://i3.fmix.pl/fmi270/b8073eca0026fce05448babb/zdjecie.jpgale w weekend byłam w centrum handlowym gdzie była zrobiona wystawka salonu meblowego i coś wpadło mi w oko. Co myślicie o takim modelu w graficie? http://i3.fmix.pl/fmi2176/53ebdd91002112f8547305d5/zdjecie.jpg tu jako narożnik http://i2.fmix.pl/fmi665/15b0a93100033c94547305dd/zdjecie.jpg i z innymi nogami http://i3.fmix.pl/fmi941/529bb39d00221e85547305db/zdjecie.jpg Nie za masywne te boki ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 no ciemne jak cholera a i pod światło widać brudną podłogę:rotfl: ślady po brudnych butach nozesz qrr..nie moge ty to masz faktycznie sokoli wzrok..ja az tak sie nie przygladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 24.11.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Chciałam jeszcze jedno napisać jeśli chodzi o zakupy.Często tutaj taki temat poruszacie (a to co planujecie kupić , a to co kupiliście , głownie piszecie o ubraniach i dodatkach)Nie rzadko też że już nie macie miejsca na ubrania , dodatki ale jednocześnie macie problem bo nie macie w co się ubrać.Jeśli chcecie to naprawdę zmienić to proponuję poczytać książki o minimalizmie czy blogi.Być może zmieni to coś u was..A jeśli zakupy dają wam radość i tak naprawdę nie chcecie nic zmieniać , to cieszcie się tym.Jeśli nie wydajecie ostatnich pieniędzy na ubrania , nie zadłużacie się , nie wpływa to znacząco na jakość waszego życia to nie jest to wasz problemem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ania pozycja 1 super, pozycja 2 zajebista, jak dobra cena to bierz, nogi i kolor zdjęcie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Chciałam jeszcze jedno napisać jeśli chodzi o zakupy. Często tutaj taki temat poruszacie (a to co planujecie kupić , a to co kupiliście , głownie piszecie o ubraniach i dodatkach) Nie rzadko też że już nie macie miejsca na ubrania , dodatki ale jednocześnie macie problem bo nie macie w co się ubrać. Jeśli chcecie to naprawdę zmienić to proponuję poczytać książki o minimalizmie czy blogi. Być może zmieni to coś u was.. A jeśli zakupy dają wam radość i tak naprawdę nie chcecie nic zmieniać , to cieszcie się tym. Jeśli nie wydajecie ostatnich pieniędzy na ubrania , nie zadłużacie się , nie wpływa to znacząco na jakość waszego życia to nie jest to wasz problemem.. hm aż tak żle nie jest, takie babskie gadki i kochanie szmatek ale każda ma umiar i rozsądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Renia, czyli Ikea super, a te poniżej zajebiste? No właśnie cena nie jest zła. W centrum widziałam sofę 2,5 w materiale ze średniej półki i wypadała 500 złotych taniej niż ta z Ikea Oczywiście jak doliczę zagłówki i wymianę nóg to wyjdzie tyle samo, albo ciut więcej, ale nie dużo więcej... Ale nogi chyba widziałam takie jak na zdjęciu 2, tylko metalowe i takie chyba byłyby najlepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 24.11.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Reni to dobrze.Napisałam to , bo ja miałam z tym problem tzn nie tyle z zakupami (bo ten temat już ogarnęłam) co za dużą ilością rzeczy (ten temat właśnie ogarniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 atena, paradoksalnie im więcej rzeczy masz, tym trudniej się ubrać więc rosną potrzeby i tak w kółko... Ja z ilością nie mam problemu. Uwielbiam robić czystki w szafach co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ja mialam problem z kosmetykami... szuflady w lazience zapelnione, zeby nie napisac przepelnione... Wczoraj sie wkurzylam.iii to co nie uzywam do reklamowki i heja do kosza nazbierala sie 1 wielka reklamowka...powaznie moja mama jakby to zobaczyla to pewnie wszystko by przygarnela moj problem to ubrania..szafe otwieram, zagwizdze i slysze echo moze za 2 lata bedzie pelna..bo teraz staram sie kupowac rzeczy do domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 24.11.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Hey po weekendzieMagda pokój spokoAnna narożnik superAtena myślę że z tym kupowaniem nie jest aż tak źlejak to odebrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 24.11.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 atena, paradoksalnie im więcej rzeczy masz, tym trudniej się ubrać więc rosną potrzeby i tak w kółko... Zgadzam się w 100 % PS. ja mam ogólnie za dużo rzeczy nie tylko ubrań , ale pracuje nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.11.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 o kwiaciarni nie pomyślałam, dzięki Reni dopiero drugi raz musiałam spojrzeć by zobaczyć ślady butów:P na zdjęciach wszystko fajnie widać, po co lepsza jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 24.11.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Anna -Maria obie sofy mi się podobają (ta druga z tymi pierwszymi nogami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ania dokładnie jak ta pozycja 2 wychodzi ok cenowo, to bierz 2 bo jest superowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.11.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ja akurat z kosmetykami nie mam problemów, nie lubię ich kupować i dopiero jak się kończą to kupuję nową rzecz. Wiadomo cienie czy lakiery do paznokci mam kilka, ale np. podkład czy szampon tylko jeden, odżywek do włosów nie używam bo mi przetłuszczają nawet jak na końce nakładam. Ciuchy i buty lubię bardzo kupować, ale za bardzo poszaleć nie mogę. Za to mój mąż kupuje coś rzadko, ale jest właśnie typem zbieracza, takiego, że nawet żal mu porwane skarpetki wyrzucić:/ Teraz jak go nie było to na wiosnę zrobiłam mu porządki i dużo rzeczy oddałam do mopsu. Kanapa ekstra, zajebi.....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 24.11.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nie wiem czy znacie bloga (do którego zaraz wkleję link) bo jak nie to myślę że warto przeczytać choć ten wpis http://www.aniamaluje.com/2014/11/a-gdyby-zosta-ci-rok-zycia-motywacyjny.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AniaMaluje-BlogUrodowy+%28Ania+maluje+-+blog+urodowy%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.11.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Chciałam jeszcze jedno napisać jeśli chodzi o zakupy. Często tutaj taki temat poruszacie (a to co planujecie kupić , a to co kupiliście , głownie piszecie o ubraniach i dodatkach) Nie rzadko też że już nie macie miejsca na ubrania , dodatki ale jednocześnie macie problem bo nie macie w co się ubrać. Jeśli chcecie to naprawdę zmienić to proponuję poczytać książki o minimalizmie czy blogi. Być może zmieni to coś u was.. A jeśli zakupy dają wam radość i tak naprawdę nie chcecie nic zmieniać , to cieszcie się tym. Jeśli nie wydajecie ostatnich pieniędzy na ubrania , nie zadłużacie się , nie wpływa to znacząco na jakość waszego życia to nie jest to wasz problemem.. przeczytałam ostatni 2 książki o minimalizmie z blogów polecam ubierajsieklasycznie http://ubierajsieklasycznie.pl/ ot cała moja filozofia kupowania :lol2: no i jeszcze jedno - jak coś kupuję to coś wywalam/oddaję etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.11.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Anna druga sofa ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts