Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, doradźcie... Ostatnio myślałam o sofie z Ikea tej

http://i3.fmix.pl/fmi270/b8073eca0026fce05448babb/zdjecie.jpg

ale w weekend byłam w centrum handlowym gdzie była zrobiona wystawka salonu meblowego i coś wpadło mi w oko. Co myślicie o takim modelu w graficie?

http://i3.fmix.pl/fmi2176/53ebdd91002112f8547305d5/zdjecie.jpg

tu jako narożnik

http://i2.fmix.pl/fmi665/15b0a93100033c94547305dd/zdjecie.jpg

i z innymi nogami

http://i3.fmix.pl/fmi941/529bb39d00221e85547305db/zdjecie.jpg

Nie za masywne te boki ma?

Chciałam jeszcze jedno napisać jeśli chodzi o zakupy.

Często tutaj taki temat poruszacie (a to co planujecie kupić , a to co kupiliście , głownie piszecie o ubraniach i dodatkach)

Nie rzadko też że już nie macie miejsca na ubrania , dodatki ale jednocześnie macie problem bo nie macie w co się ubrać.

Jeśli chcecie to naprawdę zmienić to proponuję poczytać książki o minimalizmie czy blogi.

Być może zmieni to coś u was..

A jeśli zakupy dają wam radość i tak naprawdę nie chcecie nic zmieniać , to cieszcie się tym.

Jeśli nie wydajecie ostatnich pieniędzy na ubrania , nie zadłużacie się , nie wpływa to znacząco na jakość waszego życia to nie jest to wasz problemem..

Często tutaj taki temat poruszacie (a to co planujecie kupić , a to co kupiliście , głownie piszecie o ubraniach i dodatkach)

Nie rzadko też że już nie macie miejsca na ubrania , dodatki ale jednocześnie macie problem bo nie macie w co się ubrać.

Jeśli chcecie to naprawdę zmienić to proponuję poczytać książki o minimalizmie czy blogi.

A jeśli zakupy dają wam radość i tak naprawdę nie chcecie nic zmieniać , to cieszcie się tym.

Jeśli nie wydajecie ostatnich pieniędzy na ubrania , nie zadłużacie się , nie wpływa to znacząco na jakość waszego życia to nie jest to wasz problemem..

:jawdrop:

hm aż tak żle nie jest, takie babskie gadki i kochanie szmatek ale każda ma umiar i rozsądek

Renia, czyli Ikea super, a te poniżej zajebiste? :D No właśnie cena nie jest zła. W centrum widziałam sofę 2,5 w materiale ze średniej półki i wypadała 500 złotych taniej niż ta z Ikea :rolleyes: Oczywiście jak doliczę zagłówki i wymianę nóg to wyjdzie tyle samo, albo ciut więcej, ale nie dużo więcej... Ale nogi chyba widziałam takie jak na zdjęciu 2, tylko metalowe i takie chyba byłyby najlepsze...

ja mialam problem z kosmetykami...

szuflady w lazience zapelnione, zeby nie napisac przepelnione...

Wczoraj sie wkurzylam.iii to co nie uzywam do reklamowki i heja do kosza :D

nazbierala sie 1 wielka reklamowka...powaznie :yes:

moja mama jakby to zobaczyla to pewnie wszystko by przygarnela :rotfl:

moj problem to ubrania..szafe otwieram, zagwizdze i slysze echo ;)

moze za 2 lata bedzie pelna..bo teraz staram sie kupowac rzeczy do domu..

ja akurat z kosmetykami nie mam problemów, nie lubię ich kupować i dopiero jak się kończą to kupuję nową rzecz. Wiadomo cienie czy lakiery do paznokci mam kilka, ale np. podkład czy szampon tylko jeden, odżywek do włosów nie używam bo mi przetłuszczają nawet jak na końce nakładam.

Ciuchy i buty lubię bardzo kupować, ale za bardzo poszaleć nie mogę. Za to mój mąż kupuje coś rzadko, ale jest właśnie typem zbieracza, takiego, że nawet żal mu porwane skarpetki wyrzucić:/ Teraz jak go nie było to na wiosnę zrobiłam mu porządki i dużo rzeczy oddałam do mopsu.

Kanapa ekstra, zajebi.....a

przeczytałam ostatni 2 książki o minimalizmie

z blogów polecam ubierajsieklasycznie http://ubierajsieklasycznie.pl/ ot cała moja filozofia kupowania :lol2::lol2::lol2:

no i jeszcze jedno - jak coś kupuję to coś wywalam/oddaję etc ;)