reni1980 24.11.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 bielony wklejałam jako pierwszy to taki rozjaśniony dąb, a schody jak i stół zapewne dąb naturalny , czyli sypialnia bielony, a jadalnia i salon dąb naturalny bo bedzie pasował do stołu z hazel i schodów jeszcze raz bielony naturalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 no właśnie a twoje schody to dąb naturalny na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 A, jeszcze mleko z cycusia - ja o życiu, a one o mleku z cycusia . Mleko z cycusia zalało mózgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 napewno nie faktycznie..google cos przeklamal... tutaj jest podobna konsolka http://www.liv-art.pl/9507-large/toaletka-biurko-narciss-biala.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ilona bo ty powinaś pisać bloga lifestylowego, czyli o wszystkim ale nie mylić o wszystkim i niczym, to chyba najtrudniesze właśnie blogi do pisania a nie o dzieciach, to tak jak ja, o dzieciach to nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dzięki Mmelcia juz znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Renia :hug::hug:wielkie dzięki.Kochana jestes.....:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 A już najgorszy jest fakt, że jest tyle dobrych i wartościowych miejsc w sieci (nie mam na myśli mojego ), a najpopularniejszy staje się koleś, który każdy wpis zaczyna od słów: "Nie biję mojego dziecka". To już wiadomo, do kogo ten parenting . Mądre mamy siedzą w pracy albo na Muratorze . Lub dziecko nie przesłania im całego świata, więc nawet nie zaglądają w parenting. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dzięki Mmelcia juz znalazłam [ATTACH=CONFIG]290775[/ATTACH] ooooooo takiej jeszcze nie widziala..a chcialabym poznac blizej.. masz namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Mądre mamy siedzą w pracy albo na Muratorze . Lub dziecko nie przesłania im całego świata, więc nawet nie zaglądają w parenting. o dokładnie ja takich blogów nie lubię, mimo ze mam dzieci, bo nieinteresuje mnie jaki kupić smoczek albo jakiego koloru jest kupa, ale chętnie poczytałabym bloga o życiu, jak sie dogadywac z facetem, co fajnego kupić, a co na święta przygotować, a pośmiac się, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ilona osobiście znam tylko jedna dziewczynę dla ktorej dziecko nie stało sie całym światem- dwa tygodnie po jej porodzie chodziłyśmy juz po sklepach na kawki do kina itp jak sie z nia spotykałam to ani słowa o dziecku! Reszta....nieporozumienie tylko kupki zupki kaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 albo takie fajne zakupy tzn dobre a mało, klasyczne, o wnętrzach trochę, wogóle to chyba lepiej móc pisać o różnych rzeczach, o tym co sie dzieje co nas spotyka bo nie ma nudy choć bardzo łatwo o lanie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Oczywiście - dla jasności - też nie mam zamiaru dawać klapsów mojemu dziecku, ale na Boga! Jak bardzo trzeba być ograniczonym, żeby w kółko pisać i czytać o tym samym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Mmelcia www.inspirodesign.pl cuda cuda maja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 albo takie fajne zakupy tzn dobre a mało, klasyczne, o wnętrzach trochę, wogóle to chyba lepiej móc pisać o różnych rzeczach, o tym co sie dzieje co nas spotyka bo nie ma nudy choć bardzo łatwo o lanie wody jak kogos opierd**lic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 albo takie fajne zakupy tzn dobre a mało, klasyczne, o wnętrzach trochę, wogóle to chyba lepiej móc pisać o różnych rzeczach, o tym co sie dzieje co nas spotyka bo nie ma nudy choć bardzo łatwo o lanie wody No tego bym się bała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ilona osobiście znam tylko jedna dziewczynę dla ktorej dziecko nie stało sie całym światem- dwa tygodnie po jej porodzie chodziłyśmy juz po sklepach na kawki do kina itp jak sie z nia spotykałam to ani słowa o dziecku! Reszta....nieporozumienie tylko kupki zupki kaszki. ja druga - 1,5 tyg po porodzie byłam juz w pracy, tylko na 5 godzin ale byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 jak kogos opierd**lic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Mmelcia www.inspirodesign.pl cuda cuda maja.... zanim tam mnie przekieruje, to zapytam...czemu tak drogo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nosz kur...dzwonię do mojej przyjaciółki zeby z nia tak normalnie po babsku pogadać a ona co chwila cos do dziecka mowi zero skupienia a najgorsze jak pada tekst" chodź Maxiu porozmawiaj z ciocia" Maxiu ma 16 miesiącu na pewno sie dogadamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts