Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dlatego wszystkim albo bardzo wielu sie wydaje ze blog lifestylowy to prosty jest, bo piszesz o dupie marynie, ale aby cię czytali to muszisz fajnie , Ilonka na twojego bloga wchodzę bo cie znam ale nie czytam, oglądam twoje foty, co robisz, co masz na sobie , jak mieszkasz, sorki:( ale nie czytam bo o dzieciach to mnie nie interesuje

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nosz kur...dzwonię do mojej przyjaciółki zeby z nia tak normalnie po babsku pogadać a ona co chwila cos do dziecka mowi zero skupienia a najgorsze jak pada tekst" chodź Maxiu porozmawiaj z ciocia" Maxiu ma 16 miesiącu na pewno sie dogadamy....:mad:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

o qrwa jak ja tego nie lubię, ale juz nie mam takich koleżanek, w realu pozostawiłam tylko te które mnie nie denerwują i przy których się rozwijam a najlepsze koleżanki mam tu.

Nosz kur...dzwonię do mojej przyjaciółki zeby z nia tak normalnie po babsku pogadać a ona co chwila cos do dziecka mowi zero skupienia a najgorsze jak pada tekst" chodź Maxiu porozmawiaj z ciocia" Maxiu ma 16 miesiącu na pewno sie dogadamy....:mad:

:rotfl::rotfl::rotfl: noo na pewno sie dogadacie :lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

o qrwa jak ja tego nie lubię, ale juz nie mam takich koleżanek, w realu pozostawiłam tylko te które mnie nie denerwują i przy których się rozwijam a najlepsze koleżanki mam tu.

jeezzzuuuska to i ja tez ? ja tez sie zaliczam :D

ja jak chce pogadac, to ide do pokoju, zamykam drzwi i gadam, nawijam.:rolleyes:

a jak dzieci przeszkadzaja to zajmuje mi to doslownie chwile.. i jest spokoj :lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl:

a gugugugugu , siusiusiusiu, am am am, apu apu apu :lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl:

a gugugugugu , siusiusiusiu, am am am, apu apu apu :lol2:

Ooooo tak tak Magda ona go wtedy zawsze albo karmi albo przewija albo informuje mnie ze kupę uciął i musi przewinąć.Zawsze ten dzieciak jest przy niej!!!! :PNie pogadasz normalnie ja w ogóle mam odczucia ze ona rozmawia zdawkowo bo wiecej gada do niego niż do mnie.:sick:

ja mam pomidorówkę i śledzie. Wysłałam wczoraj męża żeby dokupił śledzi marynowanych......... kupił oczywiście matiasy( bo mu się nazwa skojarzyła, pomyślał, że zna to kupi, bo pewnie o te mi chodziło:P), więc musiałam zrobić dwa rodzaje

Moja siostra też często gada ze mną i za chwilę do dzieci, też mnie to wnerwia, potem nie wie o czym gadałam i się pyta o to samo np. za tydzień. Ostatnio jak opowiadałam jej o urlopie to miałam wrażenie, że w ogóle mni enie słucha

Moje koleżanki nie gadają o dziecku, chętniej o mężu i teściowej ;), dlatego tak ciężko mi się wczuć w to, co inne matki chciałyby usłyszeć na temat tego dziecka ;).

Jak w zeszłym roku miałam serię na temat przygotowań do świąt, to raczej Czytelniczki były niezadowolone, bo za mało dziecka (takie dostawałam sygnały).

A już najgorzej idą tematy o rozwijaniu pasji, dbaniu o siebie, robieniu czegoś dla siebie - jakiś temat tabu chyba wśród mam ;).

Ilonka, bo niestety nadal pokutuje przekonanie, że jak matka dba o siebie, rozwija się, ma czas na własne przyjemności, to jest egoistką. Inna sprawa, że wiele kobiet po prostu nie ma pasji. Nie ma czasu ani ochoty na dbanie o siebie, na treningi, na książki, na dobry film, na kawę z przyjaciółką, na wyjście gdzieś bo ma się taką ochotę, na pomalowanie paznokci, na zapraszanie znajomych, na wspólny wieczór z mężem. Ja mam, ba, nawet świadomie to wszystko robię, bo to takie moje mniejsze i większe przyjemności. Normalnie "egoizm" bije ode mnie na kilometr i dobrze mi z tym :wiggle: