reni1980 24.11.2014 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 dlatego wszystkim albo bardzo wielu sie wydaje ze blog lifestylowy to prosty jest, bo piszesz o dupie marynie, ale aby cię czytali to muszisz fajnie , Ilonka na twojego bloga wchodzę bo cie znam ale nie czytam, oglądam twoje foty, co robisz, co masz na sobie , jak mieszkasz, sorki:( ale nie czytam bo o dzieciach to mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 No to juz jest nas 3 Renia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nosz kur...dzwonię do mojej przyjaciółki zeby z nia tak normalnie po babsku pogadać a ona co chwila cos do dziecka mowi zero skupienia a najgorsze jak pada tekst" chodź Maxiu porozmawiaj z ciocia" Maxiu ma 16 miesiącu na pewno sie dogadamy.... :rotfl::rotfl: o qrwa jak ja tego nie lubię, ale juz nie mam takich koleżanek, w realu pozostawiłam tylko te które mnie nie denerwują i przy których się rozwijam a najlepsze koleżanki mam tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nosz kur...dzwonię do mojej przyjaciółki zeby z nia tak normalnie po babsku pogadać a ona co chwila cos do dziecka mowi zero skupienia a najgorsze jak pada tekst" chodź Maxiu porozmawiaj z ciocia" Maxiu ma 16 miesiącu na pewno sie dogadamy.... :rotfl: noo na pewno sie dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.11.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ja dzieciowatych-parentingowych nie czytam w ogóle - bo mnie mdli ostatnio po takich z chęcią te kobiece, erotic itp dziecko mam swoje i ono jest dla mnie najmądrzejsze, najpiękniejsze, najlepiej wychowane, najładniej ubrane :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 A to była kiedyś moja najlepsza przyjaciółka....:sick:co sie z dziewczyna stało jak urodziła dziecko to masakra jakaś.:jawdrop:W dodatku to moj chrześniak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nosz kur...dzwonię do mojej przyjaciółki zeby z nia tak normalnie po babsku pogadać a ona co chwila cos do dziecka mowi zero skupienia a najgorsze jak pada tekst" chodź Maxiu porozmawiaj z ciocia" Maxiu ma 16 miesiącu na pewno sie dogadamy.... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 :rotfl::rotfl: o qrwa jak ja tego nie lubię, ale juz nie mam takich koleżanek, w realu pozostawiłam tylko te które mnie nie denerwują i przy których się rozwijam a najlepsze koleżanki mam tu. jeezzzuuuska to i ja tez ? ja tez sie zaliczam ja jak chce pogadac, to ide do pokoju, zamykam drzwi i gadam, nawijam. a jak dzieci przeszkadzaja to zajmuje mi to doslownie chwile.. i jest spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.11.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nosz kur...dzwonię do mojej przyjaciółki zeby z nia tak normalnie po babsku pogadać a ona co chwila cos do dziecka mowi zero skupienia a najgorsze jak pada tekst" chodź Maxiu porozmawiaj z ciocia" Maxiu ma 16 miesiącu na pewno sie dogadamy.... :rotfl: a gugugugugu , siusiusiusiu, am am am, apu apu apu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Jak znajdę to wrzucę zdjecia z koncertu Górniak byłam tydzień po porodzie.Nikt nie wierzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 :rotfl: a gugugugugu , siusiusiusiu, am am am, apu apu apu ooj tak sie nie gada z takimi dziecmi...bo sobie jeszcze pomysli (to dziecko) a jej co odbija? niechze zacznie normalnie do mnie gadac..co to za szyfr, jeb*lo jej cos na glowe czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 i ono jest dla mnie najmądrzejsze, najpiękniejsze, najlepiej wychowane, najładniej ubrane :lol2::lol2: To tak jak moje, haha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 :rotfl: a gugugugugu , siusiusiusiu, am am am, apu apu apu Ooooo tak tak Magda ona go wtedy zawsze albo karmi albo przewija albo informuje mnie ze kupę uciął i musi przewinąć.Zawsze ten dzieciak jest przy niej!!!! :PNie pogadasz normalnie ja w ogóle mam odczucia ze ona rozmawia zdawkowo bo wiecej gada do niego niż do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Jesssuuuu jakie pyszne żeberka mi wyszły.:jawdrop:Dawno nie jadłam ze dlatego tak sie podniecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.11.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ja mam pomidorówkę i śledzie. Wysłałam wczoraj męża żeby dokupił śledzi marynowanych......... kupił oczywiście matiasy( bo mu się nazwa skojarzyła, pomyślał, że zna to kupi, bo pewnie o te mi chodziło:P), więc musiałam zrobić dwa rodzaje Moja siostra też często gada ze mną i za chwilę do dzieci, też mnie to wnerwia, potem nie wie o czym gadałam i się pyta o to samo np. za tydzień. Ostatnio jak opowiadałam jej o urlopie to miałam wrażenie, że w ogóle mni enie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dlatego ja ograniczyłam mocno kontakty z przyjaciółka.Tak naprawde kontaktuje sie z nia tylko z tego powodu ze to moj chrześniak nie chce wyjsć na zolze:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Moje koleżanki nie gadają o dziecku, chętniej o mężu i teściowej , dlatego tak ciężko mi się wczuć w to, co inne matki chciałyby usłyszeć na temat tego dziecka . Jak w zeszłym roku miałam serię na temat przygotowań do świąt, to raczej Czytelniczki były niezadowolone, bo za mało dziecka (takie dostawałam sygnały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 A już najgorzej idą tematy o rozwijaniu pasji, dbaniu o siebie, robieniu czegoś dla siebie - jakiś temat tabu chyba wśród mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 A już najgorzej idą tematy o rozwijaniu pasji, dbaniu o siebie, robieniu czegoś dla siebie - jakiś temat tabu chyba wśród mam . Ilonka, bo niestety nadal pokutuje przekonanie, że jak matka dba o siebie, rozwija się, ma czas na własne przyjemności, to jest egoistką. Inna sprawa, że wiele kobiet po prostu nie ma pasji. Nie ma czasu ani ochoty na dbanie o siebie, na treningi, na książki, na dobry film, na kawę z przyjaciółką, na wyjście gdzieś bo ma się taką ochotę, na pomalowanie paznokci, na zapraszanie znajomych, na wspólny wieczór z mężem. Ja mam, ba, nawet świadomie to wszystko robię, bo to takie moje mniejsze i większe przyjemności. Normalnie "egoizm" bije ode mnie na kilometr i dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.11.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 A już najgorzej idą tematy o rozwijaniu pasji, dbaniu o siebie, robieniu czegoś dla siebie - jakiś temat tabu chyba wśród mam . A pomyślałabym że jest inaczej, co do Twego bloga to ja jak Renia zaglądam by zdjęcia pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts