Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilona ty świetnie piszesz, masz do tego talent, tyle że tematy dziecięce nas tu nie interesują, chyba właśnie dlatego laski tu się spotykają, bo w realu tylko o dzieciach a tu o wszystkim, czyli o życiu, dzieciach tez, ale żadna laska tu nie ma przeslonietego życia dziećmi, ty super piszesz dlatego moim zdaniem powinnaś ale o czym innym

Ilona ty świetnie piszesz, masz do tego talent, tyle że tematy dziecięce nas tu nie interesują, chyba właśnie dlatego laski tu się spotykają, bo w realu tylko o dzieciach a tu o wszystkim, czyli o życiu, dzieciach tez, ale żadna laska tu nie ma przeslonietego życia dziećmi, ty super piszesz dlatego moim zdaniem powinnaś ale o czym innym

Spoko Reni, rozumiem :).

Udało mi się zebrać fajne grono czytelniczek, ale teraz stoję przed ścianą, bo zdałam sobie sprawę, że przeciętna czytelniczka blogów parentingowych szuka czegoś, czego ja jej nie dam. Właściwie to nie wiem, jakim cudem udało mi się dobić do takich statystyk, bo nie mam ani prześlicznej córeczki, ani fenomenalnych zdjęć, moda dziecięca kuleje ;), nie piszę o mleku z cycusia ani o biciu dzieci, a one tylko tym się jarają ;). Raczej na zasadzie: dobry tytuł, zgadzam się z nim, to polubię, bo też nie biję dzieci a kp jest fajne.

No i ten całkowity brak dystansu :bash:. Matka i dziecko to święte krowy, dzisiaj dałam na Insta zdjęcie, jak mały zjeżdża z ogromnej zjeżdżalni, widać jak ojciec na górze go puszcza, podpisałam: "Ups... Wymsknął się...", a one potraktowały to na serio (że zagrażam życiu dziecka albo co???) i odlubiły mój profil :bash:. No to co ja mam sobie myśleć o tych kobietach?

No i ten całkowity brak dystansu :bash:. Matka i dziecko to święte krowy, dzisiaj dałam na Insta zdjęcie, jak mały zjeżdża z ogromnej zjeżdżalni, widać jak ojciec na górze go puszcza, podpisałam: "Ups... Wymsknął się...", a one potraktowały to na serio (że zagrażam życiu dziecka albo co???) i odlubiły mój profil :bash:. No to co ja mam sobie myśleć o tych kobietach?

:jawdrop:

nie ma co sobie takimi głowy zawracać

Dzień dobry

Ilona ludzie są chyba przewrażliwieni, ogólnie to mam poczucie że panuje moda na przesadne rodzicielstwo przez co dzieci nie uczą się samodzielności.

Mój kuzyn tak ma i powiem szczerze że ograniczyłam nasze kontakty do minimum (jest chrzestnym mojej córki) bo mam poczucie że się strasznie męczę w ich towarzystwie (nie opuszczają dziecka na krok dosłownie, mają córkę w wieku twego synka) nawet wspólnie posiłku się nie da zjeść bo jedno musi iść pilnować Karolinki (pilnować to znaczy w odległości 1 metra)