atena0 24.11.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ilona Jedyny blog jaki czytam o dzieciach to twój.Nie zawsze tematy poruszane przez ciebie mnie interesują ale lubię Twój styl pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 juz myślałam, ze pisze tylko dla siebie i mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.11.2014 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ilona ty świetnie piszesz, masz do tego talent, tyle że tematy dziecięce nas tu nie interesują, chyba właśnie dlatego laski tu się spotykają, bo w realu tylko o dzieciach a tu o wszystkim, czyli o życiu, dzieciach tez, ale żadna laska tu nie ma przeslonietego życia dziećmi, ty super piszesz dlatego moim zdaniem powinnaś ale o czym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ilona ty świetnie piszesz, masz do tego talent, tyle że tematy dziecięce nas tu nie interesują, chyba właśnie dlatego laski tu się spotykają, bo w realu tylko o dzieciach a tu o wszystkim, czyli o życiu, dzieciach tez, ale żadna laska tu nie ma przeslonietego życia dziećmi, ty super piszesz dlatego moim zdaniem powinnaś ale o czym innym Spoko Reni, rozumiem . Udało mi się zebrać fajne grono czytelniczek, ale teraz stoję przed ścianą, bo zdałam sobie sprawę, że przeciętna czytelniczka blogów parentingowych szuka czegoś, czego ja jej nie dam. Właściwie to nie wiem, jakim cudem udało mi się dobić do takich statystyk, bo nie mam ani prześlicznej córeczki, ani fenomenalnych zdjęć, moda dziecięca kuleje , nie piszę o mleku z cycusia ani o biciu dzieci, a one tylko tym się jarają . Raczej na zasadzie: dobry tytuł, zgadzam się z nim, to polubię, bo też nie biję dzieci a kp jest fajne. No i ten całkowity brak dystansu . Matka i dziecko to święte krowy, dzisiaj dałam na Insta zdjęcie, jak mały zjeżdża z ogromnej zjeżdżalni, widać jak ojciec na górze go puszcza, podpisałam: "Ups... Wymsknął się...", a one potraktowały to na serio (że zagrażam życiu dziecka albo co???) i odlubiły mój profil . No to co ja mam sobie myśleć o tych kobietach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 o jaciepierdzielu powaznie? hehe to trzeba byc *** zeby nie zakumac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 o jaciepierdzielu powaznie? hehe to trzeba byc *** zeby nie zakumac Nie wiem, chyba tak. Ludziki zaczęły nagle znikać po dodaniu tej foty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ilona, ale nie ma sie czym przejmowac... jedni znikaja, a nowi przybywaja... mowi sie trudno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.11.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ilona, ale nie ma sie czym przejmowac... jedni znikaja, a nowi przybywaja... mowi sie trudno.. Nie, no jasne, po prostu śmieszne to jest i tyle. Nie mam jednak zamiaru gryźć się w język . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 24.11.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 No i ten całkowity brak dystansu . Matka i dziecko to święte krowy, dzisiaj dałam na Insta zdjęcie, jak mały zjeżdża z ogromnej zjeżdżalni, widać jak ojciec na górze go puszcza, podpisałam: "Ups... Wymsknął się...", a one potraktowały to na serio (że zagrażam życiu dziecka albo co???) i odlubiły mój profil . No to co ja mam sobie myśleć o tych kobietach? nie ma co sobie takimi głowy zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.11.2014 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Dzień dobryIlona ludzie są chyba przewrażliwieni, ogólnie to mam poczucie że panuje moda na przesadne rodzicielstwo przez co dzieci nie uczą się samodzielności. Mój kuzyn tak ma i powiem szczerze że ograniczyłam nasze kontakty do minimum (jest chrzestnym mojej córki) bo mam poczucie że się strasznie męczę w ich towarzystwie (nie opuszczają dziecka na krok dosłownie, mają córkę w wieku twego synka) nawet wspólnie posiłku się nie da zjeść bo jedno musi iść pilnować Karolinki (pilnować to znaczy w odległości 1 metra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Hejka laski Diana tez mam takich znajomych i dobrze to ujęłas, męczę się w ich towarzystwie, masakra oboje latają za dzieckiem, oboje go karmią i myją, kiedyś myślałam że to ja jestem wygodna matka ale dziś wiem ze to oni przesadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.11.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Mam nadzieję, że ja nie będę taką mamą, bo takie zachowanie bardzo mnie drażni. Chociaż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.11.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 (edytowane) Hejka!!!!! Edytowane 25 Listopada 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.11.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 HejMirka melduje że oglądam Pnś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.11.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ok śliczna niebieskooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.11.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ja też chociaż nie lubię tego programu . Wkleję na chwilę zdj. młodej żebyś wiedziała ,która gwiazda jest moja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ja tez..chociaz NIE lubie tego programu..wole DDTVN:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.11.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ja też ,ale cóż zrobić .Raz mogę wyjątek zrobić . Młoda dziś dalej w domu i od 7 czeka , w sumie ta choroba jej spasowała . Melisa a jak twoja się czuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.11.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Mirka u mnie 2 serie ismigenu przyjęte i jak na razie wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Mirka..nadal goraczkuje od 4 rano poplakiwala, leki dawalam, upadla nam ehh mam nadzieje,ze to tylko trzydniowka i od jutra bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts