Ilona Agata 25.11.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ilona, kolejny raz napiszę... pomyśl o jakimś klubie malucha, prywatnym żłobku Przecież Kostek lubi dzieci, nowe zabawki, zabawy Na zdrowie by to wyszło tobie i jemu Trochę jak moja koleżanka jesteś w tym względzie nie nie nie! nie oddam do przedszkola, on taki ze mną związany, nie oddam, nie oddam, nie oddam! A tu bach! Bliźniaki będą więc dzieciak już w przedszkolu Ej, no dokładnie! Codziennie myślę o Klubie Malucha, bo mam dni, że leżę i kwiczę, nie wiem w co ręce włożyć, tekst do wglądu ma być za godzinę, a ja mam tylko tytuł, umowa wysłana, a młody nie w sosie, książki chce czytać albo się turlać ... Tak więc codziennie sobie obiecuję, że dzisiaj jedziemy do Klubu Malucha, tragedii nie będzie, kilka godzin w tygodniu tylko potrzebuję i... codziennie przekładam . Na zasadzie: dzisiaj jeszcze dam radę, ale jutro na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Agatah dobrze piszesz... ja kazdy wypad do PL w ten sposob wykorzystuje...sa dziadkowie/ciotki/wujkowie, niech bawia tylko sis mojego meza, ciagle podteksty do mnie: ale z ciebie matka..dzieci zostawiasz, ty to masz za dobrze... tylko fruwasz.. tak qwa fruwam, zalatwiam sprawy budowlane, nie bycze sie na plazy bo nie mam czasu...a ze 2, 3 razy w roku w PL jestem i dzieci wola zostac z babcia (moja mama, bo mojej tesciowej nie lubia, zreszta jak ja )to chyba dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.11.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Mirka w końcu się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.11.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 grunt to nie przeżywać mnie wkurzają matki przeżywające kupkę etc - i nigdy nie lubiłam chodzić na plac zabaw i nie uczestniczę w rozmowach typu " bo mój już chodzi" a mój ma dwa zeby, a mój trzy, a mój siedzi , a mój mówi.... a już najbardziej mnie wkur matki, które na placu zabaw dla dzieci wpierdzielają się w zabawę między dziecmi - "Jasiu nie syp" " Jasiu nie można teraz" "Jasiu teraz jedzie Anetka, potem Piotruś" - wkur mnie takie - bo dzieci same świetnie się dogadują i organizują sobie zabawę. Ja zawsze siedzę z książką/gazetą - a jak widze nawiedzone matki to nie raz mnie nerwica bierze:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.11.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Agatah dobrze piszesz... ja kazdy wypad do PL w ten sposob wykorzystuje...sa dziadkowie/ciotki/wujkowie, niech bawia tylko sis mojego meza, ciagle podteksty do mnie: ale z ciebie matka..dzieci zostawiasz, ty to masz za dobrze... tylko fruwasz.. tak qwa fruwam, zalatwiam sprawy budowlane, nie bycze sie na plazy bo nie mam czasu...a ze 2, 3 razy w roku w PL jestem i dzieci wola zostac z babcia (moja mama, bo mojej tesciowej nie lubia, zreszta jak ja )to chyba dobrze? To ja ci powiem, że ja wykorzystuję każda chwilę. Uwielbiam mojego syna, kocham ponad wszystko, jestem w niego zapatrzona (wiecie, najwspanialszy, najmądrzejszy ), ale on też od matki potrzebuje odpocząć (mimo tego, że ja w pracy 8 godzin jestem ) Tylko tak szybko co mój 2,5-latek mówi, i spadam do roboty bo leży i czeka Któraś sobota rano... godzina 7... "Kanapeczkęęęęęęęęęęę ęę! Kanapeczkęęęęę! Daj mi do łóżka k a n a p e cz k ęęę!" Następnego dnia rano... "Soczek pomajańczowy! Daj mi sok pomajańczowy!" Udało się przekonać, że kanapeczka wystarczy Usypiamy w dzień... mnie się oczy kleją i przysypiam, lekko podniesionym głosem mówię zirytowana "Maciek będziesz w końcu spał czy nie?" A dziecko do mnie "na kogo mamo krziczysz?" "yyy... na kotka Maciusiu" "Nie, na Maćka krziczysz mamo" Nawet nie można krzyknąć na własne dziecko Siedzę na kanapie z telefonem jakoś pod wieczór... "mamo zostaw ten tejefon! baw się ze mną! Co tam spjawdzasz?" (bo zawsze wiecie... sprawdzam ) "Sprawdzam jak przyklejać listwy" "Ja spjawdzę! ja spjawdzę jak się jobi kopytka!" Dziś rano... "mamo, nie idziesz dzisiaj do pjacy?" "Idę synku" "Maciek ci zjobi kanapki, przykije i będą hambujbejy!" A w ostatnią sobotę... "Mamo, nie idziesz dzisiaj do pjacy?" "Nie idę synku, jaki dzisiaj jest dzień?" "yyyy.... sobota? to djaczego jodzice wstali jazem?" "No dlaczego Maciusiu?" "Bo długo spałem!" Bo u nas dyżury i dziecko wie, że tata wstaje w sobotę, a ja w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Mirka w końcu się zaczęło [/QUOT ale dumna jestem Ej! Czemu ja nic nie wiem Mirka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.11.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ALe gdzie i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 W klasie mojej córy było pytanie na śniadanie i rozmawiało o zdrowym odzywianiu , teraz było w tv pokazane Kurde, nie doczytałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.11.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Agata niezłe teksty - mój ostatnio mnie wkur i cierpliwość mam na minusie a on do mnie "mamusiu nie chce żebyś miała złą minę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.11.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 szukam fajnego wianka na drzwi świątecznego i nic mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.11.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Magda jak zawsze temat szybko zmieniła na zakupowy :lol2: Mirka no dumna możesz być z gwiazdy :yes: Ja tez spadam na ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.11.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 hahah bo może kupiłyście jakiś fajny i zapomniałyście wkleić Twosia (?) robiła piękne tylko rok temu chyba już nie było ? pamieta któraś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 szukam fajnego wianka na drzwi świątecznego i nic mi się nie podoba zrob sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.11.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Renia to chyba Twoje klimaty http://www.greendeco.org/img/p/361-3153-large.jpg takie mroczne Melcia chyba tak zrobię -chociaż znalazlam fajną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jak zakupowo to i ja zapytam.:DGdzie sie karnisze kupuje? Serio nie wiem ostatnio kupowałam 12 lat temu i nie pamietam gdzie...jakiś fajnych szukam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Fajna...w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Magda ja zawsze kupuje wianki w kwiaciarniach.:yes:Piekne potrafią zrobic na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Fajna...w sklepie? Mmel ale w którym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jak zakupowo to i ja zapytam.:DGdzie sie karnisze kupuje? Serio nie wiem ostatnio kupowałam 12 lat temu i nie pamietam gdzie...jakiś fajnych szukam:yes: W sklepie z firanami (np. Eurofirany). Te droższe i najładniejsze. A ładne i nie tak drogie w sklepach budowlanych: Castorama, Leroy Merlin, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 O Jesssusieee....zapomniałam o Casto i Leroy...:lol2:Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts