Mmelisa 25.11.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Dziewczyny, czy któraś z was ma może niepotrzebne LEGO DUPLO? Może dzieciaki już się nie bawią a ja chętnie bym odkupiła kurde ja mam cale wieelkie 3 pojemniki, ale moje nadal w tym siedza..bym oddala darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Właśnie mała zaliczka jak na tak szybki termin wyprowadzki ....70 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Moje juz wyrosły z Lego Duplo.Co ja gadam moje juz w ogóle z Lego wyrosły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 o w mordeeee sporo kasy... ojj balabym sie... my tylko 5tysi na przetrzymanie dzialki dalismy, i tu starcha mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Moje juz wyrosły z Lego Duplo.Co ja gadam moje juz w ogóle z Lego wyrosły! u mnie wielki karton lego friends i wkurza mam na to, bo spakowane w kartonie i schowane w szopce.. tyle kasy wydane a starsza sie nie bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Fajna, a nazwałas zaliczka czy zadatek w umówie, bo to jest różnica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 No zadatek zadatek...:yes:u notariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 No to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ja zawsze płace zaliczki, ale biorę zadatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 o w mordeeee sporo kasy... ojj balabym sie... my tylko 5tysi na przetrzymanie dzialki dalismy, i tu starcha mialam Sporo????!!! No nie żartuj....przy ogólnej sumie za dom to naprawde mało.:yes:Kumpela 2-3 lata temu wpłaciła zaliczkę za domek na działce 15 tys ( ogólnie miał kosztować 80 tys) a kobieta sie ulotniła do Anglii.Do dziś kasy nie odzyskała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ja zawsze płace zaliczki, ale biorę zadatki Tak to każdy by chciał! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ja mam za to wielki karton Lego Star Wars moge odsprzedać.:)Chyba na Olx wystawie.:yes:Ostatnio sporo rzeczy mi sie tam udało sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Fajna..sporo..jak na potencjalnego kupca, ktory nie wie jeszcze co z pozyczka, to ja pierdykam..az mnie strach ogarnal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 70 tys. moim zdaniem bardzo dużo, np kiedy to ze sprzedaży nici, no w chuj kasy moze mało co do wartości domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Mnie sie wydaje ze przy ogólnej kwocie za dom i przy tak krótkim terminie na wyprowadzenie to jest za mało.Ja na pewno nie zdecydowałbym sie na wpłacenie zaliczki gdybym nie była pewna jaka mam sytuacje kredytowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Fajna..ale ty patrzysz oczyma sprzedajacego nie kupujacego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Dużo fajna. Są tacy, którzy wpłacają 10 tys., przy nieruchomości wartej pół bańki. Miałam nawet takiego klienta (dla firmy, nie prywatnie), który wpłacił 5 tys., bo tylko tyle miał, reszta z kredytu. Teraz jest rynek kupującego , sprzedający zgadza się na daleko idące ustępstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Nie zgodziłabym sie na taka zaliczkę :no::no:Przecież to bez sensu...ja ogłoszenie wycofam,innym zainteresowanym będe odmawiała a okarze sie ze ten ktory wpłacił zaliczkę nie kupi bo np kredytu nie dostał.Dalej będe w martwym punkcie tylko " bogatsza" o 5 tys....No chyba bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Czasami prowizja dla biura nieruchomości (ta pierwsza połowa płatna za umowę przedwstępną) wynosi więcej niż zadatek i wtedy du*a blada. Nic tylko się modlić o kredyt dla kupującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Nie zgodziłabym sie na taka zaliczkę :no::no:Przecież to bez sensu...ja ogłoszenie wycofam,innym zainteresowanym będe odmawiała a okarze sie ze ten ktory wpłacił zaliczkę nie kupi bo np kredytu nie dostał.Dalej będe w martwym punkcie tylko " bogatsza" o 5 tys....No chyba bez sensu. Lub bogatsza o kupca. Różnie bywa, jak nieruchomość stoi kilka lat na rynku to niestety, ryzyk-fizyk. Kilka miesięcy nie zbawi. Teraz jest rynek kupującego, tylko kupujący nie zawsze o tym wiedzą , ale niektórzy tak i to doskonale! (wystarczy przejrzeć, ile jest ofert sprzedaży i wtedy wiadomo, że sprzedający - najczęściej firma - kozaczy tylko na pokaz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts