Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajna ja też bym się bała, ale dzis nikt nie ma pewnosci co do kredytu, jeszcze kilka lat temu jak nie miało się zdolnosci to wydłużali ternim kredytu, dzis wszyscy muszą mieć zdolność na 25 lat , nie ważne ze będą spłacać 40 , muszą zdolnośc mieć wysokoą, przy mieszkaniach jeszcze ujdzie ale przy domach kiedy to zaciagamy bańkę to zdolość musi byc ogromna, kto wogóle bierze kredyt na bańkę:o

Z takim mniej ekstremalnych to był facet ( z Poznania zreszta) :Dktory wodę do badania brał.

Tutaj o standard ;).

Ej, ale sama prosiłam o ekspertyzę (jak już kupiłam i zamieszkałam). Woda w Pzn. jest tragiczna :sick:. Ohydna kawa, herbata w ogóle nie do przełknięcia (my parzymy ze źródlanej, a już zwłaszcza jedzenie/picie dla dziecka), chleb szkoda mówić :sick:, kamień na zlewie, kranach, prysznicu :bash:.

kurcze teraz sobie przypomniałam ze też miałam pojebusów sprzedając mieszkanie, on włoch ona polka, on pojebany ona potulna, przyszli ale on nic nie rozumiał po polsku, ponad dwie godziny facet z nieruchomości mu tłumaczył, ze mieszkanie jest na kredyt i jak to wszystko formalnie w polsce wygląda, on nie dał sobie powiedzieć, kłócił sie z żoną podan dwie godziny , krzycząc po włosku, ze nie kupi mieszkania bo napewno chcę ich oszukać, jej ojciec sprawdzxał czy woda w kranie leci, bo moze mieszkanie zadłużone i ją odcieli, po 3 godzinach wstałam, miałam dosć tych krzyków i powiedziałam spierdalać, serio, ale nie mogłam pojąć do jakiego chuja przyszli skoro on miał obawy do kupna, choć moim zdaniem ich nie było