fajna kobieta 25.11.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ilona sama sprzedajesz wiec wiesz jacy ludzie przychodzą mnie juz nic nie zdziwi.Mielismy takiego gościa ze chciał najpierw pomieszkać dwa tygodnie bez żadnej zaliczki zeby sprawdzić czy mu miejsce odpowiada.Naprawde ludzie sa porabani.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 No wlasnie my przez biuro sprzedajemy 10 tys musieliśmy odpalić do biura i kupujący tez 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 fajna ja też bym się bała, ale dzis nikt nie ma pewnosci co do kredytu, jeszcze kilka lat temu jak nie miało się zdolnosci to wydłużali ternim kredytu, dzis wszyscy muszą mieć zdolność na 25 lat , nie ważne ze będą spłacać 40 , muszą zdolnośc mieć wysokoą, przy mieszkaniach jeszcze ujdzie ale przy domach kiedy to zaciagamy bańkę to zdolość musi byc ogromna, kto wogóle bierze kredyt na bańkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Mielismy takiego gościa ze chciał najpierw pomieszkać dwa tygodnie bez żadnej zaliczki zeby sprawdzić czy mu miejsce odpowiada. o qrwa :o:o:o:o :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Kiedyś wystarczył dowód osobisty do kredytu...:rolleyes:w ogóle sie zdziwiłam ze ci ludzie ( kupujący) kredyt biorą bo sa około sześćdziesiątki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 co???????????????? to jak będzie rata??????????????????????? maxymalnie mogą na 15 lat, boże jaka rata??????????????? to nie moźliwe, czyli nie mogą brać całosci na kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Renia to standard....mnie nie zaskoczył.Byla tez babka ktora z wróżka przyszl!!!! :pWróżka stwierdziła ze jest dobrze moze kupować bo numerologiczne odpowiada - mieszkam pod nr 15 czyli 1+5 = 6 a to szczęśliwa liczba tej klientki.:rotfl:Sa porabani ludzie naprawde.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Renia nie wiem ile biorą nam powiedzieli ze wiecej nie mogą dać zaliczki bo maja tylko 100 tys a jeszcze do biura musza 10 tys oddać i notariusza opłacić,Ja tez sie mocno zdziwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 a jeśli zrobimy 5 - 1 to 4 też jej szczęśliwa ja pindole :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Z takim mniej ekstremalnych to był facet ( z Poznania zreszta) :Dktory wodę do badania brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ja jak bedę sprzedawać dom (nie, nie teraz, moze za 10 lat, bo mam nowe plany życiowe) to w ogłoszeniu napiszę Uprasza się o nieprzychodzenie debili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Z takim mniej ekstremalnych to był facet ( z Poznania zreszta) :Dktory wodę do badania brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Autentycznie nie wiedziałam ze sa tacy ludzie???? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Czyzbys na wybrzeże chciała wyemigrować Renia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 a jeśli zrobimy 5 - 1 to 4 też jej szczęśliwa ja pindole :rotfl::rotfl: Znaczy naprawdę szczęśliwy dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Z takim mniej ekstremalnych to był facet ( z Poznania zreszta) :Dktory wodę do badania brał. Tutaj o standard . Ej, ale sama prosiłam o ekspertyzę (jak już kupiłam i zamieszkałam). Woda w Pzn. jest tragiczna . Ohydna kawa, herbata w ogóle nie do przełknięcia (my parzymy ze źródlanej, a już zwłaszcza jedzenie/picie dla dziecka), chleb szkoda mówić , kamień na zlewie, kranach, prysznicu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 kurcze teraz sobie przypomniałam ze też miałam pojebusów sprzedając mieszkanie, on włoch ona polka, on pojebany ona potulna, przyszli ale on nic nie rozumiał po polsku, ponad dwie godziny facet z nieruchomości mu tłumaczył, ze mieszkanie jest na kredyt i jak to wszystko formalnie w polsce wygląda, on nie dał sobie powiedzieć, kłócił sie z żoną podan dwie godziny , krzycząc po włosku, ze nie kupi mieszkania bo napewno chcę ich oszukać, jej ojciec sprawdzxał czy woda w kranie leci, bo moze mieszkanie zadłużone i ją odcieli, po 3 godzinach wstałam, miałam dosć tych krzyków i powiedziałam spierdalać, serio, ale nie mogłam pojąć do jakiego chuja przyszli skoro on miał obawy do kupna, choć moim zdaniem ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Czyzbys na wybrzeże chciała wyemigrować Renia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Renia... zamowic ci dzialke niedalaeko mnie? w sumie ulica ta sama, ale po drugiej stronie bedziemy sobie jezdzic na SPA gdzie sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2014 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 nie kupili, wyszli i jeszcze pod blokiem sie kłócili ponad godzinę, przyszli inni, superowi, mili ludzie i kupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts