Ilona Agata 25.11.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Muszę sobie nowy mop sprawić który będzie lepszy pewnie i tak wyjdzie że ten droższy http://allegro.pl/vileda-ultramax-nowy-zestaw-wiadro-wyciskacz-mop-i4812014749.html czy http://allegro.pl/mop-vileda-ultramat-easy-wring-fv-gwarancja-i4817467651.html Nie wiem czy teleskop jest taki potrzebny, ja nigdy nie używałam, a jak spadnie, to i tak się zepsuje . Ja nie lubię Viledy, bo te końcówki (ścierki) często wymieniam, a ma najdroższe i niestety - żadne inne kompletnie nie pasują, do tego co roku zmieniają, żeby kupić całość od nowa, zamiast samą ścierkę . Potem są zwyczajnie niedostępne do starych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 eh znam doroslych facetow tutaj, wynajmujacych pokoj, bo na mieszkanie ich nie stac, a i tak ledwo im starcza z miesiaca na mc popadaja w wieksza biede od jakiej uciekli... no ale dobra..koncze ten temat.. przeciez kazdy kto chce, moze wyjechac z rodzina i sie przekonac na wlasnej skorze jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Muszę sobie nowy mop sprawić który będzie lepszy pewnie i tak wyjdzie że ten droższy http://allegro.pl/vileda-ultramax-nowy-zestaw-wiadro-wyciskacz-mop-i4812014749.html czy http://allegro.pl/mop-vileda-ultramat-easy-wring-fv-gwarancja-i4817467651.html po co kombinowac z tymi wiaderkami? wystarczy kij (moze byc i vileda) do niego szmatka i zwykle wiaderko najlepsze sa w tym stylu http://ws2-media4.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/e4e145cebb029070/microfaser-bodenwischer.jpg bo te na rzepy odczepiaja sie i mop sie obraca... znam z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 eh znam doroslych facetow tutaj, wynajmujacych pokoj, bo na mieszkanie ich nie stac, a i tak ledwo im starcza z miesiaca na mc popadaja w wieksza biede od jakiej uciekli... no ale dobra..koncze ten temat.. przeciez kazdy kto chce, moze wyjechac z rodzina i sie przekonac na wlasnej skorze jak to jest Tak Mmelisa, ale ilu dorosłych facetów w Polsce wynajmuje pokój (w Pzn. to koszt od 700 zł + często opłaty! Pół pensji za pokój!), a ile rodzin mieszka z rodzicami? Słyszałam, że 30% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 po co kombinowac z tymi wiaderkami? wystarczy kij (moze byc i vileda) do niego szmatka i zwykle wiaderko najlepsze sa w tym stylu http://ws2-media4.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/e4e145cebb029070/microfaser-bodenwischer.jpg bo te na rzepy odczepiaja sie i mop sie obraca... znam z autopsji Racja Mmelisa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ilona, nie chce sie juz tak zaglebiac w temat co gdzie i za ile..bo tutaj kokosow tez nie ma bynajmniej nie kazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.11.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Chodziło mi o to żeby co chwila tej szmatki nie ściągać i płukać mocząc ręce takiej wydają się bardziej bezobsługowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ilona, nie chce sie juz tak zaglebiac w temat co gdzie i za ile..bo tutaj kokosow tez nie ma Jasne, wyobrażam sobie, jeśli np. chodzi o Szwajcarię czy Holandię, to ludziki jeżdżą nie bez powodu na zakupy do Niemiec . Mają wyższe zarobki, ale ceny też wysokie. Jednak i tak sądzę, że w biednym kraju (Polsce) żyje się gorzej i na niższej stopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Chodziło mi o to żeby co chwila tej szmatki nie ściągać i płukać mocząc ręce takiej wydają się bardziej bezobsługowe Pytanie tylko czy te mechanizmy się sprawdzają, bo zazwyczaj nie i ręcznie lepiej można wycisnąć wodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 women, ale co chwile nie musisz tej szmatki sciagac a jak juz to kup tzw babajage http://sklep.masteroffice.pl/zdjecia/4910l.jpg ja tam wynalazkow takich nie lubie. tej babajagi tez nie teraz na kolanach myje, moj mop stoi za szafa w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 women, ale co chwile nie musisz tej szmatki sciagac a jak juz to kup tzw babajage http://sklep.masteroffice.pl/zdjecia/4910l.jpg ja tam wynalazkow takich nie lubie. tej babajagi tez nie teraz na kolanach myje, moj mop stoi za szafa w lazience Bo na kolanach najlepiej domyjesz . No, niestety. Jak ktoś używa non stop mopa i raz zrobi ręcznie, to się przerazi stanem ścierki . Czarna to mało powiedziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jasne, wyobrażam sobie, jeśli np. chodzi o Szwajcarię czy Holandię, to ludziki jeżdżą nie bez powodu na zakupy do Niemiec . Mają wyższe zarobki, ale ceny też wysokie. Jednak i tak sądzę, że w biednym kraju (Polsce) żyje się gorzej i na niższej stopie. Ilonka.. a za czym ludzie jada za granice? za chlebem, za tym, by czegosc predzej sie dorobic.. no nikt mi nie powie, ze przez 5 lat dalabym rade z jednej wyplaty odlozyc na dom jaki mam, bez brania kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ilonka.. a za czym ludzie jada za granice? za chlebem, za tym, by czegosc predzej sie dorobic.. no nikt mi nie powie, ze przez 5 lat dalabym rade z jednej wyplaty odlozyc na dom jaki mam, bez brania kredytu Boże, ja naprawdę nie wiem, co mnie w tym kraju trzyma . Nawet wygodą tego nazwać nie można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Boże, ja naprawdę nie wiem, co mnie w tym kraju trzyma . Nawet wygodą tego nazwać nie można! Chyba brak jaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.11.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Chyba brak jaj . Tylko akurat ten argument jest dość... oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.11.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ilonka...nie ma co sie zastanawiac...wyjechac, 'dorobic sie', pozwiedzac i wrocic tak zeby mlody juz tu poszedl do szkoly mieszkalam przez 1,5 roku w szwajcarii (moj owczesny luby tam pracowal) no zupelna jakosc zycia, nie ma co porownywac...ehh...ale za lunch to min 50 frankow trzeba bylo zostawic (a to bylo prawie 10lat temu!) i trzeba bylo zalatwiac pozwolenie na pralke i inne cuda na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jednak na ogół jest tak ze jak juz sie wyjedzie i spędzi te kilka lat za granica cieżko jest wrócić...Osobiście nie znam osoby ktora wróciłaby na stałe...:)Przykład najbliższy moja siostra- jest ponad 20 lat w Stanach a przyjechała do kraju tylko raz od tamtej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.11.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Zreszta jak tak sobie teraz pomyslalam to mam sporo rodziny za granica ktora miała tylko pojechać sie dorobić i wrócić.Nikt nie wrócił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.11.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ochh ja też bym z chęcią wyjechała, ale ja za bardzo do rodziny jestem przywiązana- do rodziców, siostry.... Fajna a nigdy Cie nie kusiło żeby wyjechać do siostry? Jakby moja siostra mieszkała w stanach to już by mnie tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ilonka...nie ma co sie zastanawiac...wyjechac, 'dorobic sie', pozwiedzac i wrocic tak zeby mlody juz tu poszedl do szkoly mieszkalam przez 1,5 roku w szwajcarii (moj owczesny luby tam pracowal) no zupelna jakosc zycia, nie ma co porownywac...ehh...ale za lunch to min 50 frankow trzeba bylo zostawic (a to bylo prawie 10lat temu!) i trzeba bylo zalatwiac pozwolenie na pralke i inne cuda na kiju Jakbym miała wyjeżdżać, to już na zawsze, właśnie żeby dziecko nie musiało żyć w "dzikim" kraju. Ale mi tu jest dobrze i wygodnie. Dużo nas trzyma. Mamy się budować. A tam? Mieszkanie, mniejsze, bez ogródka... A taka migracja tylko zarobkowa to średnio mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts