Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój ma starszą kuzynkę i kuzyna. Kuzyna bardziej lubi, bo ma głupoty w głowie, ale to ona jest opiekuńcza, wyważona, itp.

Jakbym miała zostawić go w pokoju z kuzynem (8 lat) - nigdy w życiu! Chyba by go rozniósł. Za to z dziewczynką (5 lat) spokojnie.

mojego jak mial 5 lat spokojnie moglam wyslac na dwor 'pod blok' do innych dzieci..tej mojej w zyciu samej nie wypuszcze!! juz nie mowiac o zostawianiu w domu - nawet na 5 min! ;) :) wiec wszystko zalezy od danego egzemplarza :) ale dzieki tej mojej malej wariatce w domu jest o wiele weselej ;) wczesniej kazdy zajmowal sie 'w spokoju' swoimi sprawami a teraz jest szalenstwo tance spiewy i zabawy...nie zebysmy sie ze starszym nie bawili, ale wszystko bylo z umiarem i na spokojnie (autka, puzzle, klocki) :)

Dziewczyny tak Was czytam i zazdroszcze ze jeszcze mozecie miec wybor (kolejne dziecko) Ja przez kilka lat namawialam swojego na kolejne dziecko (mam dwojke) ale stawial opor a teraz kiedy moj wiek juz nie za bardzo na rodzenie on zaczyna bakac ze w sumie przydalaby nam sie corka :p

Z perspektywy czasu widze ze trzeba bylo dzialac a nie sluchac chlopa :lol2:

Mmeliska moj mlodszy tez mial duze goraczki ( 40-42 st ) szzcegolnie kiedy zeby szly ale na szczescie bardzo dobrze je przechodzil. Dopiero w okolicach 40 st robily mu sie szklane oczy i byl rozpalony . Przy 39 nie raz nie zauwazalam ze wogole goraczkuje bo bawil sie normalnie itd .Starszy zas przy 38,5 byl umierajacy i lecial przez rece .