reni1980 26.11.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 dekoracje na tchibo, dodatkowe rabaty i wysyłka za free http://www.tchibo.pl/dekoracje-swiateczne-t400045116.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Podobno, kiedy zaczynasz się nudzić po godzinach (np. wieczorami) to znak, że czas na następne . no coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 26.11.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Mój ma starszą kuzynkę i kuzyna. Kuzyna bardziej lubi, bo ma głupoty w głowie, ale to ona jest opiekuńcza, wyważona, itp. Jakbym miała zostawić go w pokoju z kuzynem (8 lat) - nigdy w życiu! Chyba by go rozniósł. Za to z dziewczynką (5 lat) spokojnie. mojego jak mial 5 lat spokojnie moglam wyslac na dwor 'pod blok' do innych dzieci..tej mojej w zyciu samej nie wypuszcze!! juz nie mowiac o zostawianiu w domu - nawet na 5 min! wiec wszystko zalezy od danego egzemplarza ale dzieki tej mojej malej wariatce w domu jest o wiele weselej wczesniej kazdy zajmowal sie 'w spokoju' swoimi sprawami a teraz jest szalenstwo tance spiewy i zabawy...nie zebysmy sie ze starszym nie bawili, ale wszystko bylo z umiarem i na spokojnie (autka, puzzle, klocki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 wszystkich wcięło? Fajna a pan z banku to chyba miły jest co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 wszystkich wcięło? Fajna a pan z banku to chyba miły jest co? pewnie szykuje sie jakies randevu ja mam starszych braci o 9 lat...i bardzo sie mna opiekowali.. a pozniej to ja bylam ich szkoleniowcem i od gowniarzy/smierdzieli wyzywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.11.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Czy miły? Hmmm...wyglądał jak robol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Magda a ty cos od dwóch dni cichutko siedzisz, chyba sie nie obraźiłaś ze brudną podłogę u małego, to był żarcik a pokój zajebisty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Renia...no przeciez Madzik pisze sie jako chetna na matke chrzestna w sumie ja tez moge nia byc... Bedzie mala Magdalenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 nie to był żarcik o 3 dzidziusiu, ło jezu aż ciarki mi przeszły:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.11.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Jesssuu.... niczego nie jestem tak w życiu pewna jak tego ze już nie chce więcej dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Ty tak sobie z nas nie zartuj..zmieniasz zdanie jak baba w ciazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.11.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 ooo matko trzecie dziecko : no: chociaz chcialabym zeby moja corka miala siostre... bi z brat3m ti cgyba nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.11.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 ale pieknie napisalam sorry ale pisze z tel jedna reka bo druga usypiam mlodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 nie, nie Renia wszystko cacy - mamy inwentaryzacje - i ktoś mnie zrobił przewodnicząca komisji :lol2::lol2: i muszę protokoły podpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Madzik..tylko nie zrob lipy...jak PKW patrz co podpisujesz... w koncu kawa mnie postawila na nogi.a z mloda chyba lepiej... bo nie zgodzilam sie, zeby na hamburgery jechac i mowi: jestes glupia baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.11.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Dziewczyny tak Was czytam i zazdroszcze ze jeszcze mozecie miec wybor (kolejne dziecko) Ja przez kilka lat namawialam swojego na kolejne dziecko (mam dwojke) ale stawial opor a teraz kiedy moj wiek juz nie za bardzo na rodzenie on zaczyna bakac ze w sumie przydalaby nam sie corka Z perspektywy czasu widze ze trzeba bylo dzialac a nie sluchac chlopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.11.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Mmeliska moj mlodszy tez mial duze goraczki ( 40-42 st ) szzcegolnie kiedy zeby szly ale na szczescie bardzo dobrze je przechodzil. Dopiero w okolicach 40 st robily mu sie szklane oczy i byl rozpalony . Przy 39 nie raz nie zauwazalam ze wogole goraczkuje bo bawil sie normalnie itd .Starszy zas przy 38,5 byl umierajacy i lecial przez rece . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Kakusek, mojej zeby nie ida...przebadana, osluchana itp.. ma 4latka, 3dniowka tez to nie jest, nic jej nie wysypalo, wiec diagnoza-wirus. ale jak sie na mnie denerwuje, ze na dwor wyjsc nie moze, to moze bedzie w koncu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.11.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Mmelisa, podawałaś coś przeciwwirusowego?Ale nie apap tylko coś typowo przeciw wirusowi. U nas to np. Neosine czy Groprinosin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Agatah tylko paracetamol lub ibux u nas do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts