reni1980 09.01.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.01.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Reni-duzo,duzo zdrowia,milosci ,radosci,slodkosci i trodszke wszystkiego na "S"-moze byc szybkie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.01.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Reni, Mam pytanko, jak dobrze pamiętam masz styczność z podłogami (sprostuj mnie jeśli nie....) Chcialem zapytać o Twoje zdanie na temat paneli Balterio chodzi mi o sosnę przystaniową (http://www.balterio.pl/roomdesigner.php?lc=pl-pl&c=4&d=704)jak wygląda jakość tych paneli oraz czy warto je polecic do sypialni. czy w realu wyglądają tak ladnie jak na stronie producenta?? Zczynam na wiosnę remont poddasza i zastanawiam się nad tymi panelami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.01.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Reni poratuj mnie dziecko mi całkiem zaszalało - mam szare ściany a na kominku ciemno szara prawie czarna i młody umył w sobotę ściany i kominek cifem w sprayu,... nie muszę mówić jak go to wygląda - zamówiłam malowanie na II połowę lutego. Chodzi o ten beton który masz na kominku i ścianie mam kilka pytań:: 1. jaka firma 2. czy na tą strukturę był nakładany jakiś lakier?jaki? 3. Jak w praktyce? - chciałam tą strukturą objechać kominek i klatkę schodową ( klatke jeszcze nie wiem co i jak mam schody dwubiegowe ze spocznikiem, nie wiem czy coś ala betonowa "lamperia" czy po sam sufit czy ile) ogólnie chciałam miejsca te które młody najczęściej palcuje tym zrobić żeby palce nie były tak widoczne jak na jednolitej farbie. Miło jak coś doradzisz hehe - szczególnie klatka schodowa kolorystyka ofc biel, szarość,srebro ewentualnie jakiś fiolet w dodatkach tu kiedyś wklejałam schody - zwykłe jesionowe http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=124515&d=1341950287 albo tu jak się nie otworzy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90059-Schody-pochwalcie-si%C4%99-zapytajcie/page116 dzięki z góry edit: jeszcze myślalam, żeby klatkę schodową objechać kamieniem od góry do dołu - naturalnym oczywiście - ale trochę tych metrów tam jest do sufitu i chyba nie bardzo mi się to widzi Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.01.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Reniiiii jak jesteś to zaglądaj też do siebie :D ;D hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 hejka przyleciałam:bye: no ja powiem tyle ze u mnie z klatką schodową też tylko problem, białe sciany po 2 latach wyglądają masakrycznie, i jak będę malować , napewno w tym roku to dam szkło na wysokości łap moich dzieci na 3 ściany, na 1 m długości szyby tynk o który pytasz to beton z firmy oikios, jest fajny, nie brudzi się ale jest drogi, też o nim myślałam na klatkę, to zależy od kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Hej Reni, Mam pytanko, jak dobrze pamiętam masz styczność z podłogami (sprostuj mnie jeśli nie....) Chcialem zapytać o Twoje zdanie na temat paneli Balterio chodzi mi o sosnę przystaniową (http://www.balterio.pl/roomdesigner.php?lc=pl-pl&c=4&d=704) jak wygląda jakość tych paneli oraz czy warto je polecic do sypialni. czy w realu wyglądają tak ladnie jak na stronie producenta?? Zczynam na wiosnę remont poddasza i zastanawiam się nad tymi panelami..... ja polecam, drogie ale warte tej ceny, wygladają jak prawdziwe drewno, laik moze nie poznać, ja mam orzecha z balterio w sypialni i juz kilka osób myślał że to deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 ja polecam, drogie ale warte tej ceny, wygladają jak prawdziwe drewno, laik moze nie poznać, ja mam orzecha z balterio w sypialni i juz kilka osób myślał że to deska to ja sie podepnę do tego zapytania....bo własnie się nimi intersowałam czy one nadaja sie na ogrzewanie podłogowe/nie mogę znaleść szerszych informacji na stronie/ oraz czy można je montować we własnym zakresie czy sa jakos wymagające bardziej.... podoba mi sie kilka kolorów do salonu i mam dylemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.01.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 dzięki Reni - o szybie myślałam tzn o lacobelu - tylko, że nie wiem co tańsze czy ten beton czy lacobel ( na all ok 130 za m2) Pamiętasz gdzie kupowaliście ten beton?bo zgoglowałam i nic nie znalazłam ciekawego - jeszcze jest beton z fox polecany nibymuszę przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 to ja sie podepnę do tego zapytania....bo własnie się nimi intersowałam czy one nadaja sie na ogrzewanie podłogowe/nie mogę znaleść szerszych informacji na stronie/ oraz czy można je montować we własnym zakresie czy sa jakos wymagające bardziej.... podoba mi sie kilka kolorów do salonu i mam dylemat... każde panele nadają się na ogrzewanie podłogowe, tylko potrzebny odpowiedni podkład, montowanie jak każdych innych, w końcu to zwykły panel ale drogi, zdecydowanie lepiej się składają niż np Kronopol, także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.01.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 każde panele nadają się na ogrzewanie podłogowe, tylko potrzebny odpowiedni podkład, montowanie jak każdych innych, w końcu to zwykły panel ale drogi, zdecydowanie lepiej się składają niż np Kronopol, także polecam dziękuje, szukam własnie czegoś dobrego do salonu lepszego niż zwyklak, a nie zabijącego ceną strasznie i ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.01.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Wyczytałam ,że KA jedzie ,a raczej płynie Osz Ty :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Olu na razie negocjuję ceny, ale nie ukrywam, kasa juz jest więc około Wielkanocy..............................:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 22.01.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 ja tez chce KA!!! :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 dzięki Reni - o szybie myślałam tzn o lacobelu - tylko, że nie wiem co tańsze czy ten beton czy lacobel ( na all ok 130 za m2) Pamiętasz gdzie kupowaliście ten beton? bo zgoglowałam i nic nie znalazłam ciekawego - jeszcze jest beton z fox polecany niby muszę przemyśleć Myślisz o Fox Dekorator ??? To co oni mają to są tzw. farby strukturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.01.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Olu na razie negocjuję ceny, ale nie ukrywam, kasa juz jest więc około Wielkanocy..............................:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: A ja muszę czekać do września .No ,ale faktem jest ,że mamy teraz ważniejsze wydatki ;)Jak dobrze pójdzie ,to przed Wielkanocą, w końcu zamontują mi kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.01.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 O ty cholero!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.01.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A ja powiem tak-uzywalam w UK BLENDERA I DUZEGO ROBOTA DO CIASTA Blender sie spier...il 3 razy-zawsze lamala sie plastikowa turbina,ktora jest pod szklanym "kuflem" a naklada sie ja do tej czesci metalowej:rolleyes: Robot mega ciezki a ja nie lubie nic na blacie-TO SIE NIE MUSZE MARTWIC ZE KASY NA TO NIE MAM:lol2: Ale RENI jak ty jestes HAPPY to najwazniejsze;)I juz tak nie znikaj;) i daje Ci link do szarych zaslon http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20239010/#/40230198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.01.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Myślisz o Fox Dekorator ??? To co oni mają to są tzw. farby strukturalne. tak o fox dekrator myślałam - mają farbę beton i mają tynk beton. To o czym Reni pisała zgoglowałam, zaalegrowałam i nie ma nic - może ten tynk beton będzie podobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 tak o fox dekrator myślałam - mają farbę beton i mają tynk beton. To o czym Reni pisała zgoglowałam, zaalegrowałam i nie ma nic - może ten tynk beton będzie podobny? Mówisz o tym http://www1.fox-dekorator.pl/catalog/products/586 Sprawdź też http://www.luxmal.pl/opis_beton.html http://www.cameleo.pl/index.php?route=product/product/category&category_id=91 http://www.toraed.com.pl/index.php/pl/do-wnetrz/beton-efekt-imitacja-betonu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts