Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no nie mogę usta sobie powiększacie??? myślałm że to tylko celebrytki tak robią :lol2: bratkaf pokaż się :D

już dawno robiłam, dawno się wchłonęło, ale miałam bardzo naturalnie i w zasadzie tylko ja to widziałam

to może któraś chce odsprzedać termoloki?? szkoda mi trochę kasy na nowe jak mam ich później nie używać...

też mogę odsprzedać, też użyłam tylko raz

no nie mogę usta sobie powiększacie??? myślałm że to tylko celebrytki tak robią :lol2: bratkaf pokaż się :D

:lol2::lol2::lol2:

bratkaf spróbuję ale termoloki i tak chyba kupię :yes:

a czy któraś z was ma makijaż permanentny brwi??

kuzynka ma - i ok - poza ceną

ale ma ciemne włosy i ciemną oprawę - u blondynek sobie nie wyobrażam

oooooooooo ja chce też termoloki od kogoś odkupić - bo mąż mnie puść z torbami jak znów cos nowego kupię. Która mi zabukuje?? ;)

Moja teściowa ma makijaż permanentny usta+brwi+kreska na górnej powiece i ma farbowane na blond włosy, ładne z niej kobieta a w tym makijażu wygląda jak czarownica

To się dogadajcie z Nesską, niech Renia pokaże jakie ma, ja tak jak pisałam wyżej mam z Tchibo, kupowałam chyba za ok 50zł, ale sprzedam za 20, użyte tylko raz

Magda ja mam jeszcze 4 pary spodni dla ciebie, jedne chinosy - nówka, dwie pary czarne i beżowe z zary, takie z materiału ale ocieplane takie na teraz, nówka, jedne wieksze drugie mniejsze, i dziny z geoxa, - nówka, wyslę ci je , i zdecydujesz co bierzesz plus te loki i tak sie umówimy co?

Magda pokaż jakie ty masz ten zestaw do brwi, jakieś linki, dla blondynek są spoko?

ten z Anastasi? tak ja mam kolor blond - jest taki szaro-brązowy ale zimny bez żółtych czy pomarańczowych tonów

mam https://www.google.pl/search?q=anastasia+beverly+hills+dipbrow+pomade&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=S_N2VKX0JYirPJ_fgLgF&ved=0CDMQsAQ&biw=1467&bih=702 najjaśniejsze w kolorze blond

ale Bratkaf najpierw zanim zainwestowałam w pomade to kupiłam z Maybelline color tatoo - permament taupe

https://www.google.pl/search?biw=1467&bih=702&tbm=isch&sa=1&q=maybelline+permanent+taupe+brwi&oq=maybelline+permanent+taupe+&gs_l=img.1.0.0.6967.6967.0.7774.1.1.0.0.0.0.67.67.1.1.0....0...1c..58.img..0.1.66.-MUyqGRz4aI 29 zł ok - i spr na tym tańszym czy Ci w ogóle formuła odpowiada - wg mnie sa bardzo podobne - zero rudych tonów i zółtych a sposób aplikacji ten sam.

Ja mam maybellina na codzień bo mam w pracy w biurku a pomade jak w domu robię:lol2: a skośny pędzelek masz chyba